Cutremur in Chile!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Pe stirile de CCN in spaniola am vazut-o pe M. Bachelot, presedinta tarii. Un monument de calm si demnitate.
Santiago pare zgiltziit urit, dar mai teribil pare sa fie la Conception.

Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si la noi alerta de tsunami s-a anuntat acum.Primul val se asteapta la ora 14:00 adica peste aprox . o ora.

ziceam de zonele cu alerta ridicata ...au evacuat 100.000 de locuinte.Celelalte zone,(la noi 50.000),altele 20.000,10.000...mult mai mult decit credeam eu.
de la 11:30 s-a intrerupt transportul public,autobuze,trenuri,ferry ,autostrazile de linga coasta sunt inchise.
Sa speram ca nu se va intimpla nimic grav.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hannen, fetele din Japonia si cele care traiesc in zone afectate sau de risc, sper din tot sufletul sa scapati cu bine, sa nu ajunga la voi, sa fiti la adapost daca se intimpla.

Am vazut si eu stirile... am citit presa.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

nelia,si eu sper ca fetele care locuiesc in zonele de alerta maxima sunt preventiv in siguranta.Asta chiar ca e felul doi,vorba Conchitei.Aseara nici nu m-am gindit la Tsunami,dar cind am deschis Tv-ul dimineata,moama,astia sunt in alerta maxima.
sper din suflet sa nu fie atit de grav pe cit se estimeaza(tinind cont de experienta neplacuta pe care au avut-o acum 50 de ani tot cu Chile,ma gindesc ca sunt tentati sa exagereze putin numai ca sa previna in caz ca lucrurile vor lua o intorsatura urita.Nu stiu,zic si eu,ca vorba aia,mai bine sa previi decit sa "tratezi")

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Aici in Peninsula Izu se astepata cel mai mare cutremur al tuturor timpurilor. Suntem asezati chiar unde se imbina placa tectonica din filipine cu eurasia( chiar la marginea eurasiei). Nu magnitudinea va fi periculoasa, adica 8, 9 pentru japonezi e nimic asta, ci energia degajata, va fi de 100 de ori mai mare decit anul trecut.

Mergi la inceput