INSEMINARE 63

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Felicitari Sensibila,sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea,felicitari tuturor gravidutelor,sunt frumoase toate pozele,sorinake tare mult m-a impresionat poza voastra,bravo,noi incercam in continuare.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna cristina, multa bafta si tie

eu sunt la a treia inseminare; si eu speram sa vina mai repede bebe, dar se pare ca mai avem de asteptat; daca nu reusim nici acum, noi vom face FIV la budapesta

Mergi la inceput

Buna roxi,
multumesc mult la fel va doresc,sper sa reusiti si sa nu fie nevoie de FIV,sper si eu sa reusesc cu inseminarea,numai prin asa ceva nu m-am gandit niciodata ca voi trece.
Eu sa vad ce zice doctorul cate imi face 4 sau 6.
Te pup.

Mergi la inceput

mie dr kovacs mi-a spus ca sansele cresc cu nr de inseminari, sansele sunt mai mari la inseminarile nr 3 si 4, ulterior raman constante; mie mi-a recomandat sa fac 3 inseminari si apoi FIV, daca nu reusesc

intr-adevar, si eu cu rabdarea stau cam prost; cel mai mult ma enervau doctorii care imi spuneau sa astept ca va veni bebele candva; din cauza ca am mers totusi sa-mi fac analize si controale, mi-au descoperit un polip intrauterin care ma impiedica sa raman insarcinata; daca ii ascultam, puteam sa incerc mult si bine; oricum, am pierdut din cauza asta vreo 6 luni

din cate stiu, nu a inceput inca programul FIV subventionat de stat pt 250 cupluri; scrie si la topicul de FIV, poate stiu fetele mai multe detalii

Mergi la inceput

Roxi iti tin si tie pumnii la inseminare,Domnu' sa ne ajute prin domnii doctori,m-ai mai incurajat putin cu sansele astea cu inseminarile 3,4;intr-adevar am o prietena care ii venea ciclul o data la 3 luni sau asa ceva si a 4 inseminare i-a reusit;eu ma stresez sa nu ajung la vitro ca n-am de unde sa fac rost de atatia bani,in cazul ca nu iese din prima;eu de aceea vreau sa fac 6 inseminari daca asta e numarul maxim si de-abia apoi sa trec la vitro;in ultimul rand vom infia unul desi tare mult mi-ar place sa fie al meu,nostru,dar cred ca si pe alt copil l-as putea iubi.
Si as punea pe Cristina Demetrescu astroloaga de la Bucuresti sa ne faca astrograma cu copilul,serios vorbesc sa fie totusi o compatibilitate,conteaza foarte mult sa ai un copil cu care sa fi pe aceeasi lungime de unda.

Mergi la inceput

Roxi,cati ani ai,25?
Eu fac 38 anul asta.

Mergi la inceput

buna cristina, multi ani inainte

as vrea eu sa mai am 25, fac in iulie anul acesta 29; sunt nascuta pe 25

din cate stiu eu, poti face cate inseminari vrei, dar dupa un anumit nr sansele nu mai cresc; mi s-a spus ca e bine sa le faci una dupa alta vreo 3-4; tb sa nu ai hiperstimulare insa

eu cred totusi ca daca nu reusesti dupa 3-4 inseminari poate ar fi bine sa mai faci niste investigatii, daca nu le-ai facut deja; ti-ai verificat trompele? inseminarile au sanse infime daca trompele nu sunt ok

Mergi la inceput

Multi inainte roxi,esti tanara,imi pare rau acum si eu ca nu m-am apucat de copii intre 25-30 ani,dar asta e,sper sa reusim acuma;
mi-am facut doar histerosalpingografie au zis ca trompele sunt ok,altceva nu mi-am mai facut,spermograma e buna;oare cand mi-am facut inseminarea nu s-au fecundat sau nu s-a implantat,ce crezi?
Multumesc.

Mergi la inceput

nu cred ca iti poti da seama; doar la FIV, atunci vezi daca se fertilizeaza si ce calitate au embrionii

Mergi la inceput

Mersi roxi te pup si mai vorbim.

Mergi la inceput