INSEMINARE 63

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

mi-a raspuns kovacs, m-a programat pt ecografie in ziua 12, duminica pe 28 martie; mi se pare foarte ok ca vine si in weekend; aici cu greu reuseam sa-mi fac o ecografie sambata; din experientele trecute, cred ca inseminarea va fi pe 30 martie

multa bafta tuturor, acum incerc sa-mi gasesc cazare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxaboxa spune:

si eu sunt bine. azi dimineata am avut ceva "intepaturi " pe partea stanga, dar acum numai sunt. ar trebui sa fac testul de sange peste 2 weekend-uri. cel mai probabil o sa il fac pe 29. sa dea DUMNEZEU sa fie cu ochisori si la noi si la celelalte fete care sunt in situatia noastra.

Mergi la inceput

si eu sunt bine lulushor. asteptam cu nerabdare testul. abia astept. sa dea DUMNEZEU sa fie si la noi cu ochisori si la celelelte fete care sunt in situatia noastra. cine vrea sa mai stam de vb pe tema asta id-ul meu este roxaciortan. va astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu noua pe aici,sper ca ma primiti si pe mine,am facut 2 iui din pacate nereusite,sper si eu din tot sufletul sa fiu mamica.
Va doresc la toate numai bine.
Va pup.

Mergi la inceput

buna cristina, bine ai venit printre noi. sa ne unim aci cu speranta si credinta si totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna cristina3343!
Bine ai venit si sedere cat mai scurta aici. Ce vrei sa faci in continuare? Incerci natural sau vrei sa faci IA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

piolica ma bucur din suflet ca ai reusit sa-ti inplinesti visul de a fi mamica

da intradevar unde merg eu este clinica I de femei dar eu stiu limba deci ma descur si sunt foarte multumita de ei acum asteptam sa treaca timpul sa putem trece la insemanare
iti doresc numai bine si multa sanatate

buburneak

Mergi la inceput

elenaa82,cristina3343 bine ati venit si sper din tot sufletul sa nu stati mult pe aici asta bineantales in sensul bun al cuvantului

roxaboxa sa fie cu ochisori si multa sanatate
intr-o zi o sa fiu si eu

buburneak

Mergi la inceput

roxi25 iti urez un drum bun si mult succes...sper din suflet sa fie cu ochisori

oricum pana mergi mai vb te pup

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Multumesc de primire fetelor,sa stam cu toatele cat mai putin pe aici de ocupate ce vom fi cu viitorii nostri bebelusi,roxi25 iti tinem pumnii,eu tot cu inseminare ma duc ca am anticorpi ce omoara spermatozoizii,am inteles ca se fac intre 4-6 inseminari intrauterine;deja sunt cu nervii cam varza,m-am descurajat ca la doua cunostinte(adica pentru ele ma bucur dar ma asteptam si la mine sa fie la fel) le-a iesit inseminarea de prima data cu d-l doctor la care ma duc eu si ma tem sa nu mai imi gaseasca in plus;cu vitro nu stiti cum e,este gratuit prima data,adica sponsorizeaza statul?

Mergi la inceput