Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

La multi ani, o primavara cu mult soare in suflet si in case

Desi intru din ce in ce mai rar, am o rugaminte sa treceti pe prima pagina la rugaciune si pe tatal meu,Vasile, care e bolnav, ne rugam Domnului si Maicutei lui sa ii ierte pacatele si sa se faca bine.
Multumesc din suflet

Doamne ajuta tuturor!

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna TUTUROR,

Speranta, draga mea, iti multumesc pentru cuvintele frumoase...! Tocmai pe tine am uitat sa te incurajez... desi ma gandeam la tine si la cat de mult imi doresc (eu, personal ) sa ne aduci o veste buna si mai ales sa aduci aceasta veste buna in familia ta, in neamul tau... Doamne Ajuta!

MaraAnisia, nu ma uiti niciodata, iti multumesc din tot sufletul! Te imbratisez si eu si ... Doamne Ajuta!

Da, poate sunt mai linistita, nu stiu exact. Uneori parca sunt in sanul lui Avram alteori nu. Dar daca voi ma simtiti asa, asa sa fie. Incerc sa dau la o parte orice lucru din viata mea in care nu umblu in adevar. Cu Dumnezeu... ca fara El... Si, Doamne,... cat de bine e sa nu minti si sa nu te minti... DAR MAI AM DE INVATAT, stati asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Rugaciune pentru nasterea de prunci
Rugaciunea sotilor care nu au copii

"Binecuvantat esti Tu, Dumnezeul parintilor nostri, si binecuvantat este numele Tau cel sfant si slavit intru toti vecii! Sa Te binecuvanteze pe Tine cerurile si toate fapturile Tale! Tu ai facut pe Adam si Tu ai facut pe Eva, femeia lui, pentru a-i fi ajutor si sprijin, si din ei s-a nascut neamul omenesc. Tu ai zis: "Nu este bine sa fie omul singur; sa-i facem un ajutor asemenea lui". Si acum, Doamne, nu placerea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Binevoieste de a avea mila de ea si de mine si a ne duce impreuna pana la batranete!", s-a rugat Tie Tobie, iar Tu i-ai umplut casa de binecuvantare si i-ai daruit copii ca raspuns la cererile sale.
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care nu au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor, care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta cea nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici. Amin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie10.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Doamne ajuta!

Mai stie cineva ceva de vvvvv? Nu a mai intrat de mult sa ne spuna nimic...

Livsy, citit PM, dar n-am avut timp sa raspund...

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Doamne ajuta!
maine aflu cati bebe sunt.
nu inteleg de ce tot mai am greturi,de ce tot vomit.
in curand voi fi ca o stafie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Nike O sa treaca vomitatul cam dupa 3 luni. Eu am slabit in primele 3 luni, de-abia dintr-a patra mi-am revinit la normal si dupa aia pana la sfarsit, am pus 12kg.

Daca iei vitaminele o sa fie bine iar bebeii sunt bine si ei. Mai ai putina rabdare si o sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

angel ce frumoasa rugaciune!
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele

dupa cum vedeti iar scriu tarziu

ionact iti trimit pm cu somnul antoniei
ca sa nu fiu off topic

va pup

SPERANTAAAAAAAAAAA NU AI MAI DAT NICI UN SEMNNNNNNN
SCOATEM IAR MAJORETELE SAU NU??????
ZI CEVAAAAAAAAAAAAA
DOAR O ZI AM LIPSIT SI NU NE-AI MAI SCRISSSSSSSS

LILI multumim de postari

angel

maine poate sunt in stare sa va scriu si altceva

doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Nu am intrat ca nu am avut net..ceva probleme cu netul...

Astazi mi-am luat puiutii - 2 frumosi si sanatasi...si acum am intrat in asteptari...

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput