Romanii din Marea Britanie (23)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina1974 spune:
Fetele, va urez si eu la toate o primavara insorita, calduroasa, care sa va redea energia si buna dispozitia!
Azi a fost o zi de nota 20 afara. Din pacate, Georgia mea nu se simte bine deloc de aseara,asa ca noi nu ne putem lauda cu o zi perfecta, insa v-o dorim voua din toata inima.
madutza09 spune:
O primavara cu mult soare si flori parfumate
Ne-am pus martisoarele de rigoare cosarul si potcoava ...va daruim si voua un martisor virtual sa va aduca noroc si caldura multa
25+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
motanik spune:
Si la noi a fost soare si frumos, dar noi suntem amandoua pe antibiotice amandoua asa ca am stat tot in casa.
Dar sa speram ca de acum chiar a venit primavara.
Primavara frumoasa tuturor!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
carstea spune:
Letitia
Am facut plaja si am intrat si in ocean.In piscina hotelului nu am intrat decat o data.Era cam rece.
In zilele ploioase am fost la Loro PARK si mai era o ferma de camile pe care noi nu am reusit sa le vedem ca era inchis de sarbatori.Si era si accesibila ca pret.
Si la noi a fost primavara.
LauraNicole spune:
La multi ani , dragele mele si primavara sa va bucure sufletele!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
ella_64 spune:
Am citit o parte din prima bucata scrisa de fetita ta. Felicitari, Laura. Poate ajunge o noua JK Rowling.
LauraNicole spune:
Multumesc frumos,Ella!Am sa ii postez si poeziile cand voi avea timp ,tot in engleza!
Vineri m-a intrebat inocenta ca la ce sa se inscrie sa faca si vinerea?Si pentru ca nu intelegeam despre ce e vorba,mi-a spus ca luni merge la clubul de baschet,marti la cel de drama,miercuri la literatura (unde si expun ce scriu dar si invata despre scriitori),joi merge la muzica si nu stie la ce club sa se duca vinerea si crede ca pana la urma va merge la trampoline !M-a lasat patrata ca eu stiam ca merge doar la drama si muzica si ea deja merge si la celelalte de 3 luni !Devine mai independenta pe zi ce trece!Deja vorbeste engleza mai bine ca mine acum , in doar cateva luni , plus accentul de rigoare !Creste copilutzul meu!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
motanik spune:
Nicole, e foarte talentata!
Cat despre engleza, pt copii e mult mai usor decat pt adulti, au mintea fresh si absorb ca un burete tot ce e nou.
Ma bucur mult ca e fericita aici, cred ca e cel mai important atunci cand o iei de la capat undeva nou sa se acomodeze copilul ca sa poti indrazni sa stai linistit ca parinte. Sunt sigura ca esti foarte multumita de ea si rezultatele ei, cine n-ar fi, felicitari!
Ce faceti doamnelor?
Noi ne-am facut curaj si am profitat de vremea minunata de azi si am petrecut doua ore in parc si atat de fericita a fost Theo ca poate alerga in voie cu ceilalti copii... Iesirea si-a si spus cuvantul, de la 2 si-un pic doarme si e 5 si jumatate imediat, wow!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
ella_64 spune:
Laura, e bine ca se duce la cluburi. Banuiesc ca sunt lunch-time clubs. In felul acesta are ocazia sa isi faca prieteni. Intreaba profesoara care face clubul de engleza daca scoala are cumva un club pentru gifted and talented. Stiu ca fiul nostru a mers la asa ceva cand era in scoala secundara si i-a placut mult de tot. De asemenea, am auzit de un club de drama organizat de Stagecoach. Nu stiu sa iti spun exact cum se numeste, dar facea publicitate; in afara de asta mi se pare ca Stagecoach organizeaza si un club de dans. Poate gasesti pe internet informatii.
Motanik, mi-o si imaginez pe micuta alergand vesela prin parc cu copiii . Nu e de mirare ca doarme acum atat de mult.