Romanii din Marea Britanie (23)
Raspunsuri - Pagina 15
Letitia1 spune:
Draga Andra, stiam ca ma pot baza pe tine. Iti multumesc din suflet si ma duc chiar azi sa cumpar. Imi lasa gura apa numai gindindu-ma la amandine si savarine!
ella_64 spune:
Dar nu livreaza si in afara Londrei.......
Sper sa va bucurati de vremea insorita....
Un week-end placut tuturor
erin20 spune:
Buna fetelor!
Am si eu nevoie de sfatul vostru, va rog frumos As vrea sa trimit un pachet in Romania, si nu stiu cu ce curier sa trimit. Am auzit ca Eastlines ar fi ok. Ati auzit/folosit careva de aceasta companie? As vrea sa trimit aproximativ 15kg din Londra. Ce imi recomandati?
Va multumesc
Letitia1 spune:
Motanik, am fost la Patiserie Romana si am comandat 2 torturi, unul pentru miine (cind e ziua lui) si altul pentru duminica cind or veni musafiri. Binenteles ca mi-am luat pentru acasa niste prajituri, ca deh, nu puteam pleca cu miina goala de acolo. Toate au fost bune, dar savarinele eau fost bestiale si mari ca am mincat 2 din una. Multumesc inca o data pentru adrese.
ella_64 spune:
Letitia, La Multi Ani! fiului tau maine si petrecere frumoasa duminica. Sa fie sanatos si sa aiba tot ce isi doreste
adelyna spune:
La multi ani pentru baiat,Letitia.Noi azi sarbatorim 8 ani de casnicie.E o zi minunata .
In iulie avem programare pentru schimbarea pasapoartelor la Londra si sunt nerabdatoare sa ajung la patiserie,deja salivez.
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
ella_64 spune:
Adelina, multa fericire si casa de piatra in continuare!
Erin, nu stiu cum sa te ajut. Noi nu am trimis pachete asa mari in tara si am folosit Royal Mail. Poate stie vreuna din fetele care stau in Londra.
Letitia1 spune:
Multumesc pentru pentru urari fetelor. Ella .Adelyna La multi ani si voua, sa fiti fericiti in continuare si sanatate multa la toata familia.
motanik spune:
La multi ani baiatului, sanatate si mult noroc! Ma bucur ca ti-au placut prajiturile si ca am putut sa te ajut.
La multi ani fericiti in continuare Adelyna, tie si sotului!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
aliceionescu spune:
Buna ziua!
Peste cateva saptamani urmeaza sa plec, impreuna cu fetita mea de 2 ani, in U.K. Sotul meu este deja plecat acolo, lucreaza ca self employed. V-as ruga sa ma ajutati cu cateva informatii in ceea ce priveste fisa medicala a fetitei. Cum se procedeaza? Trebuie sa cer de la dr care a avut-o in evidenta o lista a vaccinurilor, banuiesc. Dar mai am nevoie si de altceva?
Multumesc!