povestea mea - cancerul de san

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela80

" LA MULTI ANI !"
Va doresc tot binele din lume, sa fiti vesele si iubitoare ,sa va bucurati de zile senine ;
Multa , multa sanatate tuturor !
Cu drag,
Gabi

LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, sa te bucuri de primavara asta si de muuuuuulte altele alaturi de familia ta.Noi suntem alaturi de tine si atunci cand iti este greu sa sti ca nu esti singura.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela80 spune:

Bine v-am regasit!
A trecut si a cincea cura de chimioterapie si trebuie sa va spun ca nu foarte usor.In afara starilor cu care ma obisnuisem deja , de data asta am facut o leucopenie severa,adica mi-au scazut globulele albe la 1.800; iau in continuare antibiotic si Medrol pana joi,cand trebuie sa repet hemograma.
Mai am o mare problema...toata lumea mi-a spus ca in timpul chimioterapiei c.m. se va opri de la sine.La mine nu a fost asa;
acum mi-a venit pe 16 martie , eram in a doua zi de perfuzii si de atunci nu s-a mai oprit sangerarea.Am fost la ginecolog, mi-a zis ca nu este nimic anormal acolo, am facut 2 ecografii(una transvaginal)si tot asa, Aspect Normal.
D-na DR.oncolog mi-a spus sa iau vit.C de 1g si sa fac 5 zile Polidin ,2/zi.Si sa asteptam sa vedem ce se mai intampla.
Eu deja nu mai stiu ce sa fac...
Voi ce parere aveti?
Ajutati-ma va rog , cu un sfat!!!!!
Gabi.

Mergi la inceput

De ce oare nu imi raspunde nimeni?
Sa inteleg ca tacerea voastra e un raspuns?
XIO te rog da-ti cu parerea si in cazul meu!

Va doresc sa aveti Sarbatori frumoase , pline de caldura si liniste sufleteasca!
Bucurati-va de toate lucrurile ce vi se intampla alaturi de cei dragi voua!
Paste Fericit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna gabi,

daca nu te deranjeaza foarte tare, am rugamintea sa-ti activezi optiunea de a primi mesaj privat, as vrea sa te intreb ceva...si eu tot din ploiesti sunt...

sarbatori linistite si tie, alaturi de familie !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Nu stiu deloc cum sa fac asta!Am tot cautat dar nu ma descurc!
Poti sa- mi trimiti pe mail "gabryelle_2003@yahoo.com"

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria1975 spune:

buna gabriela
Acelasi tip il am si eu doar ca gradul este G2.
Si eu m-am confruntat cu globulele albe sub limita, si in special neutrofilele, pe tot parcursul celor 8 sedinte de chimo efectuate inainte de operatie. Dupa cea de a 6-a mi-au dat neupogen intrucat la o saptamana dupa cele 21 de zile maduva spinarii nu reusea sa isi revina si s-ar fi intarziat prea mult.
Din pacate nu se poate face aproape nimic (cu exceptia neupogenului)si a antibioticelor (dar administrate intravenos)- la mine a mers odata (am facut cura la 23 de zile).
Am inceput chimioterapia in 13 august 2009, iar cea de a opta sedinta am facut-o pe 8.02.2010. Dupa Pasti ma duc la Cluj sa vad ce se intampla mai departe (probabil inca 4 sedinte cu taxotere si apoi radioterapie).
In ceea ce priveste CM la mine a fost un pic diferit, intrucat prima cura de chimo am facut-o la 3 saptamani dupa nastere si nu pot spune exact (in cele 40 de zile de lauzie s-a oprit cate o saptamana, apoi venea din nou cate o sapt. si tot asa), apoi timp de 2 luni mi-a venit regulat, apoi s-a oprit pana anul acesta in februarie cand timp de 3 zile am avut o sangerare usoara.
Imi amintesc ca la sfarsitul lunii octombrie i-am spus medicului rezident despre aceasta si mi-a spus ca din cauza tipului nu mi se da nimic si cum de atunci nu am mai avut nu am intrebat doctorul.
Multa sanatate iti doresc si un Paste cu multa liniste sufleteasca si bucurii.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
am mai scris odata mesajul asta ,dar am avut probleme cu net-ul,s-a inchis ,asa ca daca va apare de doua ori ,imi cer scuze...
Asadar,am vesti mai bune:
- analizele mi-au iesit mai bine,globulele albe sunt 3500, d-na doctor zice ca e acceptabil.Maine si duminica iau Medrol, luni incep a sasea cura de chimioterapie.Sper sa fie bine,sa treaca si asta si imi mai raman 2.
- sangerarea s-a oprit ,dupa 3 saptamani, nu stiu daca de la Polidin, am mai luat si 10 zile calciu de 1000 mg,dar bine ca s-a oprit;
Am activat si optiunea PM, CorinaDani am incercat sa-ti trimit,dar imi zice ca nu accepti mesaje private...
Maria , multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta, iti doresc din tot sufletul multa , multa sanatate !
Va pup si va astept cu sfaturile voastre !
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Am si eu o intrebare pentru voi. Era dureros acel nodul?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria1975 spune:

Crisnemes, nu era dureros deloc, iar daca nu as fi avut probleme cu alaptatul probabil ca ar mai fi trecut o perioada de timp pana sa imi fac investigatii mai amanuntite si sa merg la un medic oncolog (ginecologul mi-a spus sa nu imi fac griji ca nu este nimic grav).

Mergi la inceput

Nici la mine nodulul propriu zis nu durea,in schimb ma dureau foarte rau sanii inainte de fiecare menstruatie; aveam dureri groaznice de sani,se intareau ca pietrele ,ce sa mai era un chin fiecare c.m.
Si din cauza acestui disconfort am fost un pic mai atenta,si asa am descoperit .

Mergi la inceput