Nou stil de viata (291)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Cami, i-am cumparat o carte, Cadoul, de Cecelia Ahern (autoarea cartii P.S. I Love You, dupa care s-a facut si filmul cu acelasi nume), am citit scurta descriere de pe ultima pagina si asa m-am decis.

Ruxi, tin pumnii sa te poti muta.

Felicitari tuturor celor care au slabit!

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! N-am mai intrat de cateva zile dar am fost tare prinsa. In 10 martie e ziua Spiridusului si cum cea mai mare dorinta a ei era sa aiba un catzel " de-adevaratelea" dupa indelungate consultari in familie am facut si pasul asta. I-am luat cadoul in avans pentru ca asa s-a ivit o ocazie sa cumparam exact ce-si dorea, si cum nu putea fi ascuns ca n-aveam unde, i l-am dat deja: un westie terrier de 3 luni pe care il cheama Sasha. Lori e in al noualea cer de bucurie dar programul meu este complet bulversat pentru ca am de frecat covorul - inca nu stie cum e cu kk si pisu afara - plimbat catzelul, consolat dupa ce e certat pentru diverse asa ca nu-mi mai ramane aproape niciun pic de timp liber.

In plus, cu toata agitatia, nu mi-am respectat regimul si m-am trezit cu o noua criza de hemoroizi, iau acum medicamente si, daca tot asa o tin, programez pentru aprilie o vizita la medic.

Tot din motive de agitatie, Lori a scapat o sticla cu sampon peste cantarul meu si i-a spart sticla, asa ca acum nu mai vad ce si cum. Dupa haine insa am senzatia ca nici n-am slabit, nici n-am pus asa ca dau un raport 'dupa ochi": 79,5 kg, stationar.

Sunt fericita insa ca mananc mult mai sanatos in ultima perioada, mierea, merele, painea neagra, ceaiul verde, salatele sunt nelipsite din meinu. Daca as scapa de problemele de sanatate si as reusi sa dau jos si vreo 3 kg in luna asta, as trece la nivelul urmator - lasatul de fumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! si o primavara frumoasa si de la mine sa avem cu toate!

La noi s-a facut mai rece, si pe la sfarsitul saptamanii am auzit la radio ca va fi iar 0 grade.
crystina frumoase d-soarele tale! sa-ti traiasca!
Anda da io vreau, dar al meu nu, cel putin asa zice, cica nu-i-ar place sa isi puna mainile pe baloane! eu i-am zis ca eu daca as fi barbat mi-ar place.
danitin sa va bucurati de el, mai ales Lori. cred ca e tare fericita. stati la casa? imi pare rau ca ai iar probleme cu hemoroizii, nu manca iute.
Carmen inseamna ca avem o prietena comuna, nici eu nu ma pot lasa de ea, dar sincer nici nu ma gandesc sa renunt, o bucatica-2, e admisa. baietii frumosi ce fac?
Tzuni ne-ai parasit iar? ia mai baga un ochi aici si zi 2 vorbe sa stim ca esti bine.

va tzuc, ca am bagat calcatorul sa calc o tura si apoi plec dupa Luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Ziua buna, poate la voi e mai buna ca la mine

Raport: + 0,5 kg, adica 61,3 kg
, ai mei sunt, ii merit.
Oricum mai am sanse sa-mi ating targetul pana la sf concursului,tinand cont ca-s sub invazie.

VAd ca va e frica de si ati aparut devreme la raport.

Chit ca mi-o iau in freza, mai tip odata, poate vede ca stiu ca citeste.Ancaaaaaaa, treci la raport

Hopes si tu la fel, da cu raportul

Tzuni

Sunt intr-o stare euforico-nervoasa asa ca daca mi-o iau in freza nu mai conteaza

O zi minunata va doresc.Nu stiu a cui baba e azi,da tare mohorata e

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

daca ma pupi si pe mine asa ca pe Tzuni

Sunt pe aici, nu m-am destrabalat cum zicea o colega pe-aici ci pur si simplu nu mai reusesc sa tin pasul
Eduard mi-a fost racit, am reinceput scoala, jobul nu merge grozav, dar eforturile sunt mai mari ca sa mearga, si tot asa, au aparut primele riduri, ehhh..de astea

Raport 56.8
La multi ani sarbatoritilor!!!

Va doresc la toate o primavara minunata!!!

Va pup

Mergi la inceput

hcclara - multumesc de urare. Din pacate nu stam la casa, din fericire, nici la bloc . Stam intr-un fel de bloc din acele vechi, construit in 1935, camerele sunt mari, avem si o curte dar avem si niste vecini sinistrii si, din cauza lor, nu prea putem profita in liniste de curtea asta. Oricum, e destul de bine ... Iar iute nu mai mananc de ani de zile, ideea e ca, in mod normal, beau zilnic suc de portocale, muuulta apa si mananc salata si mere iar in weekend, cu toata agitatia, am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna! Eu nu sunt membra a acestui subiect, dar am intrat doar sa va spun ca Olga si-a inchis contul si m-a rugat sa va anunt. Va trasmite salutari tuturor, tine foarte mult la voi si in nici un caz nu sunteti voi motivul pentru care si-a inchis contul pe DC.

Numai bine va doresc si succes sa va atingeti greutatea ideala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anda din pacate nu ajungem pe la Cluj sau prin apropiere. Crezi ca nu m-as fi autoinvitat la tine sa ma resfeti cu ceva bunatati?

Claudia asa cu vremea si pe la noi. Sper totusi ca nu mai vine zapada chiar daca se face mai frig. Zilele astea a fost tare fain si s-a topit multa zapada

Ruxi iti tin pumnii sa fie bine cu jobul si cu mutarea general

Tumpi rusinica

Gabi voi ati inceput sa-i cumparati lucruri pt bebe?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Omustata, imi pare rau sa aud ca Olga se retras, oricum transmitei sau daca ne citesti Olga sa sti ca noi te asteptam oricand inapoi.

Hopes

Lou, pai merit, asta e.

Danitin, sa ne arati poze cu cutzu.Tu ai lucru de birou, adica stai mult pe scaun, ca si asta poate fi o cauza pt afurisitii astia.

Claudia si eu sper sa nu mai vina zapada, azi a plouat mai toata ziua si mi-a accetuat starea.Ma doare capul ca as da orice sa-l schimb

Marilena, sanatate olandezului si Marei, iar tie multa putere.

Meniu de azi:

MD: cafea + 1 LC1 + un bol de mussli amestecati cu cereale si lapte(mi s-a terminat iaurtul)
Gustare: o banana
Pranz:salata dintr-un avocado, o rosie, un sfert de ceapa rosie si un ardei galben semi iute murat.fara ulei, doar cu zeama de lamaie
Cina: o cana de supa pui cu finea si mult morcov,dar fara carne
Gustare de seara: 250 branza vaci cu 20% grasime cu ~ 5 linguri de tarate si 2 lingurite de miere.

Miscare, doar ce am mers pe jos si poate faca cateva exercitii cu gantere,dar altceva nu-s in stare.Azi fac pauza.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Raportez stagnare.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

tumpi - ai dreptate, stau cam mult asezata la birou. Acum incerc eu sa dau periodic cate o tura, de exemplu cand vb la telefon, nu stau pe scaun, ma duc pana pe balcon, pe culoar, etc sau, daca trebuie sa comunic ceva in partea tehnica, nu sun pe interior, ma duc per pedes dar probabil ca ideal ar fi si mai multa miscare. oricum, sper sa le dau de capat luna asta ca altfel trebuie mers la dr si asta inseamna cheltuiala si cel putin discomfort.

Am uitat sa raportez meniul de astazi:
- o felie de paine neagra cu miere si o cafea fara zahar
- supa de vita si mazare
- salata verde cu partea superioara a unui copan
- mar

apa plata, ceai verde, suc de portocale = 2,5 l

Mergi la inceput