Nou stil de viata (291)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

In primul rand, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, vreau sa felicit si eu sarbatoritii: la multi ani Liris, Sigrid si Edi!
Multa sanatate si noroc in viata! Eu consider ca astea sunt cele mai importante lucruri de care ai nevoie!
Am intrat sa dau si eu raportul (de 3 zile de abia astept)!
Deci cu mandrie raportez 57 kg!
pupici fetelor si ne "vedem" mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Bonjour dragelor,

Vin sa va salut, sa va urez o primavara minunata si insorita .

Eu tot pe drumuri, saptamana trecuta am fost in delegatie la Nisa unde am prins vreme urata si ploaie cu exceptia zilei in care am plecat,

Lou, neaparat sa imi dai de veste daca ajungeti la Sighisoara .

L-am anuntat pe sef ca vreau sa ma mut in Romania, astept sa imi spuna ce se poate face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Edi La multi ani!
Liris la multi ani scumpa!
Sigrid la multi ani!
Tumpi: pupici nepotelei.
Vik: asa fain tre sa fie cu 3 copilasi .
Mik: vreau si eul la tenis.
Criss: nu m-ai crezut cand ti-am spus ca vine primavara
Lou: recunosc ca sunt senila, dar nu mai stiu daca mi-ai spus pe unde treci prin Ro. Bravo pentru innot.
Carmen: macar e neagra prietena ta?
Marilena:
Claudia: tu vrei silicoane? Si eu eram tare amarata pana acu ceva ani, dar acum imi e tare bine (in situatia in care am 65-70 A sau AA)
Zuzi: esti mai bine?
Andrea: nu te supara pe mine, dar sunt de acord cu Lou. Mai bine nu mai tine in casa prostii daca nu te poti abtine, decat sa te indopi cu boabe de orez.

Si inca o chestie, asa general valabila: e normal sa mancam dulce, pentru ca e un stil de viata, dar dulcele mancat tre sa merite, sa fie intr-adevar bun. Napolitane, eugenii, prostioare de la magazinul din colt chiar nu merita. Hai sa ne respectam un pic mai mult corpul

Noi suntem bine, prinsi pana peste cap in munca, dar atat de fericita ca se incalzeste de imi vine sa topai in mijlocul strazii.
Va pupic pe toate si va doresc o zi minunata si plina de soare

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

raport -0.5 kg

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">MARTISOARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Carina, de 3 zile evit dulciurile, si intentionez sa o tin tot asa. Boabele de orez tot de asta le iau, sa ma ajute psihic, ca minuni nu cred sa faca. Si nici rau nu cred ca au cum sa faca.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza la pranz.

Raport 63 si vreau 3 porci ma simt rupta de realitate.

olandezul e racit cobza de fapt nici nu stiu ce are da nu e de bine, copilul e cu muci in brau iar eu cu vaca.Sunt nedormita dar numai conteaza vin zile mai bune.

Pup aici e soare.

Doina ieri mi-am amintit de babe de la tine si am zis 5 a mea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ollaaa

ma mai tineti minte??

am revenit cu forte proaspete.... sper sa ma si tina entuziasmul si dorinta de a-mi schimba alimentatia. am inceput sa tin cont de calorii si de numarul de calorii consumate pe zi si vad ca da rezultate!!

kg: 64.8

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna, poate la voi e mai buna ca la mine

Raport: + 0,5 kg, adica 61,3 kg
, ai mei sunt, ii merit.
Oricum mai am sanse sa-mi ating targetul pana la sf concursului,tinand cont ca-s sub invazie.

VAd ca va e frica de si ati aparut devreme la raport.

Chit ca mi-o iau in freza, mai tip odata, poate vede ca stiu ca citeste.Ancaaaaaaa, treci la raport

Hopes si tu la fel, da cu raportul

Tzuni

Sunt intr-o stare euforico-nervoasa asa ca daca mi-o iau in freza nu mai conteaza

O zi minunata va doresc.Nu stiu a cui baba e azi,da tare mohorata e

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fete dragi! Raport stagnare! Aseara mi-a facut sotul o surpriza si am iesit in oras cu niste prieteni, nu am abuzat dar am mancat cam tarzior. Asta este...doar a fost 1 martie

Anda, asa este...ai avut dreptate

Si eu sunt racita cobza..dar asta este...trece, bag ceaiuri la greu. Sper sa pot intra de acasa sa scriu si meniul.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pt. raport: 72,8 kg.
Va doresc tuturor o primavara frumoasa, insorita si cu multe kg in minus!
Sigrid, Liris si Edi
Zuzilici Sanatate multa!
Tumpi imi pare rau de ceea ce i s-a intamplat nepoatei tale, sper sa nu ramana cu semne! Mi-ai facut o cu slaninuta aia ...
Puskin ma bucur ca te intorci in Romania, Sibiul este superb si ai un foarte frumos proiect de afaceri... mult succes!
Crystina superbe fete ai, iar Lily a crescut atat de mult! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si norocoase in viata!
Andre_ea bravo, ti-ai revenit foarte repede dupa sarcina! Ce mai face Ilinca?
Delia ce cadou ai luat prietenei tale, pana la urma ?
As fi vrut sa scriu mai mult, dar fug ca vine dr. sa-i faca vaccin puiului. Nu stiu cand mai apuc sa intru.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput