**Buburuze de 2009 in actiune (15)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

telefon salvat...o stat despuiat pe calorifer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
O primavara frumoasa va doresc,cu multe impliniri si bebici cuminti si papaciosi!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

O primavara frumoasa!

P.S. Mi-am gasit ochelarii.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

martisoare pentru toata lumea.......o primavara fericita ......

IACA aseara am facut febra...38..si nu scade.....
in rest veselie nevoie mare.....si nu mananca....uite asa

ca am nevoie.....si voi...
ca eva e in bratele mele....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

chiar asa, primavara frumoasa si vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

Sa aveti o primavara frumoasa! Pt toate mamicile si puiutele lor cata o de la Vladut

Noi nu suntem bine, de ieri iar imi face febra am fost de dimineata si i-am facut exudatul, apoi ne-a vazut si pediatru si nu avem aparent nimic, nu are rosu in gat. Asa ca trebuie sa-i fac si analizele de urina. Offf...
Si voiam sa va zic ca fi-miu se apucase de mancat solide, nu-mi venea sa cred cat de bine manca, si acum iar nu mai vrea de cand a inceput febra

Am vazut pozici si filmuete cu Denis si cu Miru...v-am si citit, dar nu am avut timp sa scriu si acum nu mai retin mare lucru...

La multi ani, Karina, Miru, Victor, David, Darius, Filip, Maria! Sa cresteti mari, sanatosi si fericitit! Un special pt nora mea si o de martisor

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata(la 12 ziua)mamici cu pici terorici

dau ,perfuzabila pentru ema,trabuce la comandasi vogue pentru cuscr

LA MULTE LUNITE inainte

David Gabriel buburuza de Dyana27

Filip buburuza de Noce

sa cresteti mari si frumosisi voi mamicilor pe unde umblati.....

ia sa vad eu acu cine-mi sa si mie o cafea ca sunt praf,pana la 2 dimineata mi s-a frichinit mamimuta asta mica,cred ca din cauza de prea multa populatie intr-o singura zi

cuscra multumimsi pentru denis un mesaj..........'MMMMMMM//REFCTHDXKJJJJJJJJJsi sa stii ca ieri nu am mai fost la baieti ci la o fetita si tot timpul a fost cuminte pana la plecre cand tras de pe o masuta fata de masa cu tot ce era acolo si a spart totuliar pe fetita aa jumulit-o de par saracao sa pun mai tarziu si pozici cu tinuta cand am fost la nasii ei
ema in viteza am facut prafsper ca cuscra-ta sa nu vadaia in aprilie sa vi negresit in tara sa vezi ce soare o sa fiemulatm pentru urari
mada incearca cu panadol sau nurofen sa-i scazi febra,daca nu tine mergi la dr
andreea iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia zi repede unde stateau ascunsi si nu aveau gura sa strige
anna multumim frumosimi pare rau ca iar ati luat-o de la capatcu mancarea..cand vine rezulttul de la exudat..

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, multumim. Rezultatul abia peste o saptamana. Acum trebuie sa-i recoltez urina, pfff, sa vezi ce o sa mai alerg cu punguta dupa el prin casa...sper sa reusesc maine, ca nu am mai facut pana acum.
Hai, baga poze cu Miru gatita. Saraca fetita ce i-a facut, cati ani avea? ca a invatat-o minte tero

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaa de 1 martie luati de aici cate o "flocicica" fiecare de la fimiu si un

buchetoi mare pt Mirunel....tot de la Denisuca

mada bucuta intepata de fata mica si miorlaicioasa
serialbastre naspa ca ti-ai pierdut ochelarii da....bine ca intr-un final i-ai gasit....unde erau?Despre milumil nu cred ca se obisnuieste cu arome daca ii dai doar o cutie.Daca nu gasesti in magazine incearca si e net poate poti sa comanzi on-line
cuscra pai asa sa faci....cand o prinzi pe Zana aia vagaboanta sa-i bagi pe GPS adresa mea si sa-i dai avans cu un sut in buci sa vina mai repede si la noiPe cuscra'tu il cam manca in cur sa supere copilu si sa stii ca pe Miru vroia sa o sune ca l-am intrebat si a inceput sa zica "ada ada ada"Este ca dupa ce o spala Miru cu balute nici nu se mai lipeste prafu?Stiu eu ca balutele au efect antistatic si se pune prafu greu
mada iar clatiteTerminati-va ispitelor ca si asa iar m-am porcarit sambata cu niste eclere
alic ma bucur ca ati scapat de zmei si sa stii ca si eu am programat o tura de shoppinguiala pentru sf lunii martie speciala pt fimiuMisto ideea cu petrecerea de 1 anisor la iarba verde...chiar am sa iau si eu in calcul treaba astaAm vazut printesa fotomodel cu rochita pana la buci...dulce foc
ema am vazut ca de data asta ai uscat tel pe calorifer...daca,prin absurd,se mai intampla incearca cu fheonul ca da rezultate mai rapide....am incercat eu
alic sarumana de arecieri...eu vroiam sa fiu si mai simpla decat atat la nuntaDespre fimiu astept sa mai creasca poate poate o semana si cu mine mai multSi eu zic ca Naty aduce putin cu nora'mea dar cred ca ar trebui sa va intrebati socrii pe unde au umblat...
mada sa stii ca si Denis se scutura asa din cand in cand de zici ca e piftie in miniatura dar pana acum nu m-am prins de la ce se scutura
cuscra vezi ca a invatat si Miru ceva de la Denis?Denis cand se trezeste si si-a facut somnul cum trebuie asa face...sta in patut si se joaca de unul singur pana cand il aud eu pe interfon si ma duc sa vad ce face
ema naspa vremea pe la voi...la noi mai devreme era un soareeeee da vad ca acum a cam intrat in noriSper sa nu se faca urat sa ies si eu cu fimiu la agatat mai tarziu(eu nu fimiu)Multumim de cafea dar tot zgarciomanca ai ramas....baga si tu si niste
mada imi pare rau de tzitzirica micaAlte simptome mai are sau doar febra?I-ai luat temperatura rectal?Daca da si pe termometru arata 38 inseamna ca temperatura reala este 37,6 si nu e mare deloc
anna mama of saracutul Vladut.Uite un mare sa treaza febra ,sa iasa exudatul bine si sa pape mancarica bine
cuscra sar'naSa stii ca te asteptam ca nu prea merge cafeaua de la ema fara tutunelSa stii ca se poate sa fi facut asa Miru din cauza de populatie multa.Denis cand avem multi vizitatori la fel se frichineste toata noaptea,cred ca viseaza ca bolboroseste in somn...deloc nu doarme bineCa sa nu zici ca te mint am sa-i fac poze lui Denis cand trage de fata de masa sa vezi ce bine se potrivesc teroricii astia mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Aaaaaa si uitai ieri am fost cu cumnata la una bucata shopping pt ea ca vineri pleaca pana in Grecia ...de ce credeti?Sa manance caracatitaA innebunit de tot...a gasit bilete ieftine de avion(45 eur dus-intors) si brusc i s-a facut pofta de caracatita.Are niste prieteni acolo asa ca se duce dimineata si vine seara...nebuna nu?Asa si vroia sa-si cumpere ceva de imbracat ca e de groaza...cum pleaca undeva trebuie sa aiba haine noi ca ce are ea nu-i mai place si uite asa m-a plimbat si sambata si duminica de am zis ca nu e adevarat.Sambata am fost la noul mall care s-a deschis in berceni si ce credeti....tare frumoasa parcarea subterana....si frumos colorata in alb si verde...nu am apucat sa vizitam decat parcarea ca am intrat pe la intrare si am iesit pe la iesire ca nu am avut unde sa parchez zici ca a luat-o lumea razna...era full frate...am facut 40 de minute doar prin parcareConcluzia ...nu am cumparat nimic.Asa ca duminica am fost la Afi Mall...ne-am plimbat 3 ore si nu i-a placut nimicAm intrat la Deichmann sa se uite de niste tenisi pt sala....nu a gasit nimic sa-i placa dar ...i-a luat lui fimiu "ababasi" http://picasaweb.google.com/daniellaene/Denis8Luni#5443610624559299026 ca de erau la reduceri...Am iesit,ne-am uitat la ceas,era deja 19:30,se apropia ora de baie a lui Denis asa ca in 10 minute maxim si-a luat si blugi si o gecuta si o bluzita din 3 magazine diferiteEste ca am o cumnata nebunica?

Mergi la inceput