porumb modificat genetic

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

E prima oara cind generatia tinerilor si a copiilor e mai bolnava decit cea a parintilor.

e statistica sau vecina de la 3?

Asa zic aia in filmul ala
Si am mai auzit si pe la tembelizor
Nu stiu ce statistica e

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Controversa e apropo de organismele asa numite transgenice sau genetically engineered prin tehnica ADN recombinant (se combina gene de la organisme diferite).
(DNA recombinant a aparut prin anii 80.)
Cele obtinute prin selectie sunt benigne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Controversa e apropo de organismele asa numite transgenice sau genetically engineered prin tehnica ADN recombinant (se combina gene de la organisme diferite).
(DNA recombinant a aparut prin anii 80.)
Cele obtinute prin selectie sunt benigne.

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

Poti sa ne explici de ce doar acelea sunt controversate si restul sunt considerate benigne ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Genetically modified organism

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/02/27/10-reasons-why-no-one-needs-gm-foods.aspx

ma bucur ca se spune din ce in ce mai des... poate se trezesc si americanii din nepasarea fata calitatea produselor de pe piata

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu sper din inima ca lumea sa se informeze si sa educe suficient de mult si cu perseverenta incat sa poata distinge ce e adevarat si ce e ceea ce aceiasi americani numesc BS. Acest proces de infomare si educare incepe in scoala si liceu cu stidul stiintelor naturii.
In articolul de mai sus sunt cu indulgenta 8 categorii de prostii (scuzati).

Mergi la inceput

se putea sa nu apara atoatestiutorii!!

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

"Articolul" nu e decat o colectie de sound-bites, pana si un banc "knock-knock" e mai complex. Eu aleg fructele si legumele dupa gust si desigur cele organice sunt mai bune (cel putin aici in US). Painea non-integrala (specialty) e practic non-comestibila. Carnea (mai mult pentru copil) tot organica, in primul rand din cauza antibioticelor ... Dar asta nu inseamna ca asa ceva e posibil pentru toata lumea sau realist la nivel global. Fara selectia de care scrie Laura nu ar fi posibile recoltele de orez si grau care hranesc miliarde. Sau din nou la nivel personal: cand imi permit (rar) o sticla de Chateau Margaux la restaurant nu incap discutii de "non-organic" - pentru orice ofera un asemenea restaurant. Dar cat de des, cati oameni isi permit asta? De cateva decenii intreaga omenire beneficiaza de "revolutia verde" din agricultura, care se bazeaza pe GM in sensul benign indicat de Laura. Foarte multa stiinta (responsabila) a intrat in revolutia asta - e o idee buna sa aflam de la cei care stiu despre ce e vorba cu adevarat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beren
De cateva decenii intreaga omenire beneficiaza de "revolutia verde" din agricultura, care se bazeaza pe GM in sensul benign indicat de Laura.

nimeni nu condamna aceasta forma de modificare a produselor...e vorba de cazul cind pesticidele sint introduse genetic in fruct iar ingestia lor este inevitabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Articolul se refera uniform, nediferentiat, la orice fel de modificare genetica. Inclusiv la culturi care nu sunt destinate consumului de catre oameni sau animale.

Mergi la inceput