Whitney Houston si-a pierdut vocea??? nuuu :)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ce ziceti de copilul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana_D spune:

Whitney Houston infirm#259; zvonurile conform c#259;rora are din nou probleme cu drogurile #351;i m#259;rturise#351;te c#259; se simte mai bine ca oricând. Cânt#259;rea#355;a, care a fost internat#259; într-o clinic#259; din Paris, sus#355;ine c#259; a fost spitalizat#259; din cauza alergiilor de care sufer#259;.

„În acest moment, nici nu vreau s#259; le r#259;spund. Nici m#259;car nu le citesc. Starea mea de s#259;n#259;tate este minunat#259;. Îns#259; acesta este anotimpul în care suf#259;r din cauza multor alergii", a declarta artista într-un comunicat trimis revistei People, catalogând zvonurile care au ap#259;rut cu privirea la ea ca fiind "ridicole".Whitney Houston, care trebuia s#259; î#351;i lanseze turneul european prin concertul de la Paris, de mar#355;i, #351;i care a trebuit s#259; î#351;i amâne primele patru spectacole din cauza unei probleme respiratorii, a fost externat#259; ieri #351;i a declarat c#259; se simte preg#259;tit#259; s#259; plece din nou la drum.Acum nu inteleg, nu vrea sa-si ingrijoreze fanii, sau....nu stiu ce sa m-ai cred.
De asemeni va recomand sa cautati pe net Declan Galbraith ! Canta foarte bine adolescentul asta !

"Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci". – Necunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si eu am citit la inceputul saptaminii ca e internata intr-un spital parisian datorita problemelor cu gitul!Eu am intzeles ca si-a aminat concertele de la Paris!

Am vazut acum citeva zile la tv citeva secventze din "Bodyguard",am reascultata cu mare placere melodiile din film!Mare pacat ,ca n-a reusit(personal nu cred ca va reusi vreodata desi mi-as dori)sa invinga in lupta cu drogurile!°

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana_D spune:

Se pare ca da.
http://stiri.rol.ro/video-whitney-houston-concert-dezastru-in-marea-britanie-611668.html
Pacat de vocea ei inconfundabila. Ce face consumul de droguri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

Era splendida pe scena, absolut fermecatoare. O femeie de o mare frumusete si cu o voce atat de aparte ca-mi da fiori si ma face sa plang, aproape, de cate ori o ascult. Incredibil, sper sa nu fie doar trecut. Oricum, I will always love her!
Inegalabila!
Si cu vocea asa, in piuneze, tot m-as duce s-o vad macar, de-ar concerta la noi.

Mergi la inceput