Parinti adoptivi in asteptare * 3 *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Adenuti ma bucur din suflet pentru tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adenuti

buna
sunt cea mai fericita mamica ,am adus copilul acasa este ceva de nedescris in cuvinte .
sunt sentimente pe care nu credeam ca am sa le mai traiesc vreodata .
dar minunea asta mica mi-a umplut sufletul de bucurie sint un om fericit .
rares s-a acomodat foarte bine ,mincam bine dormim toata noapte , este un copil adorabil .

pup toate fetele si nu va pierdeti speranta
ce este al nostru este pus deoparte ....

nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei

FELICITARI !!!! SI BINE AI VENIT IN CLUBUL MAMICILOR.!!!!
SA ITI TRAIASCA MINUNEA DE COPILAS .
VAD CA SI SIMO 75 ARE UN BB , FELICITARI SI MULT SUCCES IN CONTINUARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Felicitari adenuti

Sa va aduca numai bucurii si va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

multumesc pt urari
si multe floricele pt vitoarele mamici
nu va pierdeti speranta

nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

claudia72- multumesc pentru urari.Suntem parinti de 4 luni de zile!
Le doresc fetelor care sunt in asteptare sa nu-si piarda speranta nici atunci cand au impresia ca nimic nu se leaga.Dumnezeu are cate un puiutz pentru fiecare,mai devreme sau mai tarziu el va veni in bratele voastre !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_75

claudia72- multumesc pentru urari.Suntem parinti de 4 luni de zile!
Le doresc fetelor care sunt in asteptare sa nu-si piarda speranta nici atunci cand au impresia ca nimic nu se leaga.Dumnezeu are cate un puiutz pentru fiecare,mai devreme sau mai tarziu el va veni in bratele voastre !!

Mami de Alexandru....minunea mea!!!

Hello ,

poze cu minunea din viata voastra ai? Imi pare rau dar nu am mai avut timp sa intru decat foarte rar . Bianca face 2 ani si ne luptam cu ultimele masele care ne dau bataie de cap, si eu am inceput serviciul si nu mai am timp de nimic. Va felicit si va doresc multa fericire, asa cum avem noi de cand a intrat in viata noastra Bianca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Claudia, mami de BIANCA CHRISTINA, LA MULTI MULTI ANI, atat tie cat si printesei voastre,sa va traiasca si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti. Vorbim cand ma intoc, il am pe Razvan bolnavior.
Sanatate multa va doresc si o viata minunata impreuna

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor..cred ca ma voi alatura si eu voua...cat de curand..acestui grup..

nu avem curajul sa facem FIV din frica unui esec..bineinteles..mentionez ca nu am facut niciodata FIV dar nu stiu daca voi rezista in caz de nereusita.
.avem aprope 4 ani la activ de cand muncim ptr proiectul bebe...am multe incercari.
.IUI,2 celioscopii-EU AM RAMAS FARA TROMPE de apropae 1 luna...am avut un diagnostic ff dur HIDROSALPINX BILATERAL......tratamnete, bani cheltuiti, lacrimi insiruite pe obraz......stres..depresie.....cele care ati trecut prin aceasta perioada stiti ce inseamna...in acest moment ne este frica sa facem ultimul pas..FIV caci natural nu mai e cum...

balanta noastra inclina 90% adoptie..chair si preotul nostru nea zis tot asa...

noi avem de indeplnit un canon pana pe 25 iulie, iar atunci vom merge la preotul duhovnic care ni la dat, si vom decide incotro...dar dupa cum nea vb data trecuta ..mai bine ADOPTIA UNUI BEBE..decat FIV-...

.

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

pogonici1977 nu pot sa-ti scriu cum sa te hotarasti adoptie sau FIV dar, pot sa-ti spun cateva dintre framantarile noastre din ultimul an. Eu ma rog foarte mult la Maica Domnului sa-mi lumineze mintea si sa fac ce este cel mai bine. Dupa esecul de anul trecut cu sarcina, ne-am hotarat cu adoptia , am inceput sa stresez lumea (protectia)am intrat pe geam , pe usa si pe unde mai puteam in urma unor discutii si a unor intamplari(ajungeam pana la un punct unde se blocau) am inteles ca mai am de asteptat, am discutat si cu un preot caruia i-am explicat tot ce am facut ,din dorinta de a mai avea o parere din afara problemei, poate eu si familia mea vedem altfel problema,preotul ma ascultat si mi-a spus nu crezi ca este un semn? Poate nu a fost sa fie al vostru, Daca ai avut atatea ocazii sa se finalizeze, de ce nu sa intamplat? Voi trebuie sa va hotarati ce vreti sa faceti? Nu este bine sa abandonati adoptia dar, trebuie sa va ganditi si la cealata problema care va framanta. Asa ca am lasat lucrurile in voia lui DD, nu ma mai "ambalez" tare incerc sa rezolv problemele pe rand, biopsia ,sa vad rezultatul,daca mai pot face un FIV sau nu, dosarul la adoptie ramane in continuare dar, las la latitudinea lui DD cand vrea sa se intample, sa va intampla, indiferent daca il voi avea pe al meu sau nu, este un copil dorit la fel ca si cel natural.
Teama de esec exista in fiecare dintre noi dar ,mereu am sa ma intreb daca?oare? si ce fac atunci, timpul nu pot sa-l mai dau inapoi.
Cunosc cazuri care au adoptat si a aparut naturalul dupa , cunosc cazuri (doua) care a venit intai naturalul si dupa aceea copilul crescut in inima.
Sper sa va lumineze gandurile DD si sa alegeti calea cea mai buna.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorjoia trecuta a aparut in Adevarul un articol despre copii in judetul Dolj, etc stiti voi. Le-am scris, daca ma pot ajuta totul legal spre a intra pe fir cumva cu acei multi copii.....Si ce credeati ca mi-au raspuns, nu? Nu, nu mi-au raspuns deci asta este presa si TV. Dar continui sa mai caut piste.

Mergi la inceput