Crestinismul si evolutia spirituala 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Wow,ce se potriveste la context!Pe cuvint ca nu-mi mai aduceam aminte continuarea,ca o sa para ca am cerut-o special!Incredibil!Mersi,o-nvat si-o cint azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Katya, mamabear,, nu va mai tulburati si voi iubitele mele ca destul m-am enervat io azi (cat pentru noi toate la un loc). Voi stiti despre ce este vorba.
Scumpa Katya, uite ici si in wikipedia : http://ro.wikipedia.org/wiki/Pomul_vie%C5%A3ii faptul ca pomul vietii este considerat o preinchipuire a crucii

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Am citit,draga Iasmin,te pup si-ti doresc seara linistita si sa ne gindim la ce a zis Apostolul,ca sa nu apuna soarele peste minia noastra,parca asa era,deci sa ne vedem de ale noastre si sa ne citim sanatoase cu toatele cam miine,asa,ca eu inchid computerul,ca de unde ziceam ca beau o cafea si ma relaxez citind,m-am apucat sa vorbesc,asa ca inchid si ma duc sa fac un orez cu legume,va pup!

Mergi la inceput

Buna idee Katya!! Asta cu ''sa nu apuna soarele asupra maniei voastre'' o stiu si eu- de aia mi-am cerut scuze in public, in pofida uriasei mele mandrii. Las' sa pierd io atata lucru. Mai bine ma duc sa fac o baiesa nu care cumva sa trageti draperia ca io ma rusinez. Pe urma un somnik bun si maine is ca noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

fetelor si bine ziceti sa nu apuna soarele peste mania noastra.
eu incerc din rasputeri si nu prea reusesc sa nu ma supar pe iarna de afara, pe zapada, pe viscol si pe faptul ca n-am mai vazut soare de zile intregi...

p.s. crinuta, sunteti tare frumosi (am vazut si eu pozele intr-un tarziu)

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

fetelor si bine ziceti sa nu apuna soarele peste mania noastra.
eu incerc din rasputeri si nu prea reusesc sa nu ma supar pe iarna de afara, pe zapada, pe viscol si pe faptul ca n-am mai vazut soare de zile intregi...

p.s. crinuta, sunteti tare frumosi (am vazut si eu pozele intr-un tarziu)

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu

mihaela

Mergi la inceput

Mihaela pupa mama fata sa ii treaca depresia.
Fetelorrrrrrrrrrrrrr m-am trezit fericita Aveam in cap melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=UEijfKlUT20 poate o stiti, poate va mai aduceti aminte de ea.
Si acum sa facem un exercitiu de imaginatie- ca sa vedeti cam cum a decurs dimineata pana acum.
Pe drum spre scoala, ii cantam puiului melodia de mai sus, eram amandoi un zambet. Si stabileam ca la 3 sa sarim impreuna ca broscuta. Cantam si cand terminam, incepeam sa numaram: 1, 2, 3 si la 3 saream in sus cu mainile si strigam ''sunt fericitttttttt''. De prisos sa va mai spun cat de fericit s-a simtit cel mic, cu asa o mama nebuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna dimineataaa!

Aseara am reusit doar sa citesc aici, ca de scris n-am mai putut, caci "gasca mea nu poate sa stea/ linistita, nici o clipa...".

Iasmin, sper ca esti "ca noua" azi, ca si eu m-am tulburat tare aseara, dar acum mi-a trecut.
Ia mai zi tu un banc sau ceva frumos de la parintele Paisie, ca sa incepem ziua cu soare in suflet, ca afara, nici o sansa.

si va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Mai, am scris odata.
Mai da linkul ala o data, ca ceva nu-i in ordine cu el.

pentru asa o mami cool.

Mergi la inceput

mamabear, daca pui ''gashca'' sa sara in sus si sa strige ''sunt fericit'' sa fiti barem la parter, nu la etaj Nu de alta, da tati nu o sa se bucure prea mult pe urma

Mergi la inceput