Crestinismul si evolutia spirituala 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Neata Crinuta Super fain turul la Vatican. Din pacate eu nu pot asculta muzica aici. La mine evolutia crestina e pe pauza. Ma tulbur foarte mult si mai ales aici. De fapt parca ti-am zis. Ma enervez si astept...sa-mi vina si mie rabdarea aia imperiala in care te doare in cot de ce zice un ''luminat'' sau altul. Deocamdata mi-e somn (cred ca de ieri-de la tine mi se trage). Cafele doua pana acum si ...ca la gard. O fi tot pms?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Neata fetelor! Frumos turul la Vatican, la fel si muzica, dar m-am intrstat un pic, fiindca mi-am adus aminte ca pleaca sotiorul meu in mai, o saptamana in Italia. Stiu ca nu e mult o saptamana, dar eu sunt o plangacioasa, si cand el nu e acasa, nici nu pot dormi de atata . El de-abia asteapta sa vada diferite locuri de acolo, in special Basilica San Pietro, care din cate stiu e chiar in Vatican.
Oricum, i-am spus ca in alta excursie fara mine nu-l mai las, ca a fost si in vara o luna in Ierihon si a vizitat Israelul si Locurile Sfinte (ce-am mai plans atunci, am crezut ca nu mai trece timpul).
Adevarul e ca a fost o minune de la Dumnezeu cu excursiile astea, ca a primit invitatie, si bilete de avion si cazare-masa gratis, asa ca nu prea puteam sa-i spun sa nu se duca.
Ca sa vezi ce-am deviat, tot. Crinuta si nu te supara c-am luat-o pe alaturi.

Mergi la inceput

Crinuta, mi-am adus aminte iar de ceva ce am citit mai demult.
E un banc da mie mi-a placut teribil.
Cica era un mos si o baba, baba mergea la biserica, mosu nu. Si in fiecare zi cand era liturghie il ruga baba pe mos: ''Hai, omule, si tu la biserica" Si mosul ii raspundea: ''Lasa, baba, ca te duci tu destul si pentru mine".
Azi asa, maine asa, a murit baba. Dupa o vreme a murit si mosu'. Si ajunge mosneagu la usa raiuluiiii. Bineinteles ca vroia sa intre. La care sf. Petru ii zice : ''Lasa, mosnege, ca a intrat baba ta si pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si la mine evolutia e pe pauza dar am atata treaba, ca nu vad.
Si ma dor ochii, sunt obosita ca niciodata, si nu mai apuc sa scriu. Insa, de citit citesc zilnic, macar putin, mesajele LUI, fara ele nu pot.

Mai spuneti bancuri dragelor, sau pilde, sau ce vreti voi, ca eu de citit mai apuc, dar de scris inca nu.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna ziua fetelor,

Ei,nu-i o zi tare buna nici la mine,am racit,vremea-i urita,lumea-i rea,dar noi mergem inainte!Cu Dumnezeu inainte!

Draga Iasmin,mergi cu Rugaciunea Inimii,cea de dusmanisi uite mai pun si eu aici un Acatist,sa-l caut electronic si poate-l pun si la Ortodocsi,eu il am in varianta-carticica de buzunar,stiti voi:Acatist catre Atotputernicul Dumnezeu,la vreme de necaz sau de ispita.

Draga Mamabear,lasa ca o saptamina va trece ca o zi!bucura-te pt sotul tau si copiii te vor ajuta la alinarea dorului.

O zi buna si tie Crinuta,la fel celorlalte fete,eu muzica inca nu m-am putut mobiliza sa ascult din ce-ati pus,o tin tot cu Bregovic in putinul timp cind ascult muzica,va pup,Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Katya, fetele Va pup cat mai pot.. s-ar putea sa fiu ..''exmatriculata'' Daca se intampla: va iubesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Katya, fetele Va pup cat mai pot.. s-ar putea sa fiu ..''exmatriculata'' Daca se intampla: va iubesc pe toate

Cine ar indrazni?????? Altii trebuiau de multa vreme exmatriculati.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

n-am limbaj ''moderat''... e ca in ''noi vrem egalitate, dar nu pentru catei"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

In sfirsit,Iasmin,bine c-ai venit aici,ti-am zis ca nu merita,oricum,e normal pe de alta parte sa avem provocari,ispite din afara,totul e sa nu le iei prea in serios,adica sa ramii acolo la calea de mijloc,in primul rind la a-ti apara credinta si apoi si sa explici cuiva daca crezi ca a intrebat de buna credinta,daca nu,fereste-te sa intri in joc,mai bine sa citim,sa ne rugam sau sa ascultam muzica,ce mai cintam azi?Zi-mi si mie cum e continuarea la Mintuieste,Doamne,poporul tau(cind ai timp).

Despre sanctiuni si alte avertismente da,n-ar fi exclus sa le primim tot aici,ca acolo unde era nevoie,nu era nici picior...Lasa ca dam noi de tine,de altfel,cam asa e cu crestinii:prigoniti

Va pup,Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Katya:
Mantuieste, Doamne, poporul Tau, si binecuvinteaza mostenirea Ta. Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste si cu crucea Ta pazeste pe poporul Tau"

Mergi la inceput