Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 89
Raspunsuri - Pagina 15
Iulika29 spune:
Emy10 m-am topi in ochii Evei
.. e o dulce..
Anomis dar tu niste poze cu Dinutu nu mai pui??
Si cu tine asa vreo doo
Lullaby 

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Revin mai tarziu ca sunt rupta, insa ma simt datoare cu POZE de la intalneala ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
Ce adunatura de mamici superbe!
(de bebe-i n-am decat cuvinte frumoase la superlativ
)Voi sigur ati nascut acum cateva luni?!Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii

Romania
anomis28 spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 http://www.eva.ro/sanatate/medicina-alternativa/sa-alungam-necazurile-post-partum-articol-4332.html ![]() ![]() Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre ![]() |
Ioanna, sigur nu ai ramas fara lapte dar daca te incumeti sa incerci ceva din retele alea si are efect sa imi spui si mie.

andraiulia spune:
Multumesc, fetelor. Ce smechera sunt! Am fan-club!

Ce tare mesajul Iulikai. Sa stii ca ma regasesc si eu in cea mai mare parte. Desi sunt nascuta la sfarsit de 80. Chiar m-a emotionat....
anomis28 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Anomis si eu ma tot tin sa te pup ![]() o intrebare si ma duc..foloseste cineva produse cosmetice Topfer pentru puiuti? (contin tarate de grau, zer, uleiuri esentiale selectionate va pup mamicutzelor! sa aveti o noapte linistita! ![]() Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Hepilica foloseste Topfer si parca era multumita
. Iti urez sa papa Ana linistita de la san si sa cunosti laptele formula cat mai tarziu.

doris_79 spune:
Fetele va urez noapte buna iar bebelacii sa doarma linisiti fara prea multe treziri sa ia ex theodorei ea nu se trezeste mai deloc pana la 4 dimi pupici la mamici si pitici.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
http://picasaweb.google.ro/103420065009604887088/PozeTheo#
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui Lali_mete![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UKA si eu am vrut sa spun ceva de genul la o poza cu un morcov( nu mai stiu la cine am vazut-o,scria la folder "5 luni"),sa nu se trezeasca mamicuta bebelasului cu un topic adresat indirect.. Lali Lacra de Paul-IulianPaul-Iulian Paul si mamica lui Nasterea lui Paul_Iulian Edit: am vrut sa spun:bebelas cu morcov in mana... vai doamne,toata ziua parca am fost adormita |
Daca e vorba de Tudor, avea doar 3 luni cand s-a apucat de ros .
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii

Romania
anomis28 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Emy10 m-am topi in ochii Evei ![]() .. e o dulce..Anomis dar tu niste poze cu Dinutu nu mai pui?? Lullaby ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Am vazut ce rade Bruculinu' la mami si ce frumos va sade la amandoi

in poze. Am ajuns la vol 3 din Milenium (ma tot laud, ca citesc cartea asta ca e groasa
) si iar v-am vazut cu caruciorul prin zapada (nah ca ai determinat si un subiect pe temaO sa pun poze dar am compu' cel mare crapat
si pe el sunt majoritatea. Poate reusesc sa mai cobor cateva din mobil.
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 O chestie interesantåå.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Si eu imi amintesc multe din cele scrise acolo,desi la revolutie aveam doar 3 ani jumate."Feriti-va de magarus" era preferata mea, ma uitam si la Dallas,desi nu intelegeam mare lucru,imi citea mama ce scria pe ecran...
Lali Lacra
de
Paul-IulianPaul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian