Clubul cucelor nauce *8*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Heloo!

Si eu pe-aici, bucataresc...
Andrei e la cresa, ma bucur c-a fost o raceala usoara, sper... ca nu mai revine.
Maine cred ca vin in Bucuresti cu Andrei, stau cateva zile ... asa ca, amatorii de vizite Sariiiiti!

Uff, mai am o gramada de treaba, si lenea-i mare. Alaltaieri a nins bine si in Campina, asa ca l-am dus cu sania la cresa pe copchil. Maaama, ce i-a placut. Dar acuma s-a incalzit, sper sa nu trag sania pe ... asfalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Iulio eu gospodina nu sunt si de vaicarit nu o fac ca mi-e lene
Andreea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Iulia multa sanatate.
Abia acum am intrat si eu, citesc din urma

Uite cu asta ma "distrez"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149549

Kay - la chestia aia cu abuzul intra si abuzul de catre profesori? Ca daca nu rezolv cu directoarea poate ... am nevoie de sprijin.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Iulia multa sanatate.
Abia acum am intrat si eu, citesc din urma

Uite cu asta ma "distrez"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149549

Kay - la chestia aia cu abuzul intra si abuzul de catre profesori? Ca daca nu rezolv cu directoarea poate ... am nevoie de sprijin.

Sorana si Monica (7 ani)

Ok,am citit!Ce patesti tu acum cu dobitoaca aia de sport am patit eu cu dobitocul de mate care macar ii era profesor fie-mii !
1) Du-te la scoala si ferm spune-i direct directoarei ce te doare si spune-i clar ca nu te intereseaza cine este individa,cate pile are sau n-are,atata vreme cat nu-i e profesoara clasei in care se afla copilul tau NU ARE VOIE sa intervina in ora iar daca profesorul de sport aferent clasei se comporta ca inexistent atunci ar trebui schimbat cu altcineva care-si da interesul sa-si faca meseria .
2)De vreme ce copilul tau iti vomita de spres si are stare de rau de cate ori o vede pe madama,inseamna ca e ABUZATA emotional si pentru asta ii poti face plangere penala aleia (asta sa le-o spui la amandoua) .#
3) Ideea cu amenintarea cu presa este foarte buna si ,fara sa faci scandal ca or sa te scoata pe tine drept mahalagioaica,sa le spui ca inaintea studiilor,sanatatea copilului tau e cea mai importanta !
Pup micuta dulce si sunt atat de nervoasa incat as strange-o de gat pe cretina aia!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

haoleu, e rost de batut profesori?
eu,deocamdata ma simt bine, dar dorm..dorm ..dorm.Ieri am adormit cu mana pe mouse... cat mai am sa adorm si la catedra?
pup craca!

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

buey, ati emigrat?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

eu inca nu...tot prin Navodari ma gasiti

somnoroasa

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Gabi nu "profesori" la plural ci una singura. Care de altfel intr-o lume normala ar fi fost orice numai "profesor" nu.
In fine daca nu se potoleste cu vorba eu sunt hotarata sa ii fac reclamatii peste tot pe ideea ca nu doar pe fi-mea o terorizeaza si ca nu are ce cauta printre copiii.
Din punctul meu de vedere este singura "nebuna" din scoala aia, profesorii pe care ii are fi-mea sunt super ok ...

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

am si io o intrebare: mai vomit mult?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Gabi, de obicei tine doar vreo 3 luni dar sunt si exceptii

Poze cu noi
blog de mama