Clubul cucelor nauce *8*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

M-am trezit si eu la ceas de seara sa va urez un mare cat inima voastra "LA MULTI ANI" voua si femeilor dragi din viata voastra (mame, bunici, surori, etc)

http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

La multi ani,fetele! ...maine la 07.30 o sa stau in fatza cutitului ...ma taie,nu ma taie

....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

un la multi ani mai saltaret, la un pahar de vin !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

La multi ani,fetele! ...maine la 07.30 o sa stau in fatza cutitului ...ma taie,nu ma taie

....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...

lasa ca te alerg eu cu supa stercurata si compotu de mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

La multi ani fetelor...

Sper ca ati avut o zi faina!La noi abia pe 21 e ziua mamei ...mai am de asteptat

Iulia,tin pumnii maine

Oano,ma mai tii minte?.Ia intra nitel pe mess sa-ti clatesc ochii

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

helloooo,

eu va dau mucenici azi

Iulia,bafta la operat.....ne gandim la tine si-ti tinem pumnii!

Oana,da-i un pupic daca o alergi cu supa

Mergi la inceput

Nu m-au taiat,nu au gasit cutit potrivit ...pe 22.03 sunt programata,ca sa nu pot manca oua si miel

Un barbat se trezeste la spital bandajat din cap pana-n picioare. Doctorul ii spune:
- Ah, vad ca te-ai trezit. Probabil nu-ti mai amintesti dar ai fost implicat intr-un accident multiplu. O sa te faci bine, dar s-a intamplat ceva. Incerc sa fiu cat de delicat pot, asta nu schimba faptul ca penisul tau a fost taiat si nu am putut sa-l gasim.
Barbatul ofteaza adanc in timp ce doctorul continua:
- Vei primi $9.000 de la asigurare. Avem tehnologia sa-ti construim un nou penis ce va functiona la fel de bine ca precedentul, mai bine chiar! Dar costa $1000 pe centimetru.
Barbatul se ridica si se uita curios la doctor.
- Deci, zise doctorul, trebuie sa te decizi cat centimetri vrei. Dar iti recomand sa discuti decizia asta cu sotia ta. Adica, daca aveai 5 cm inainte si te decizi sa-l faci de 9, e posibil sa nu-i placa ce-i in plus. Daca il aveai de 9 si il faci de 5 e posibil sa fie dezamagita. Asa ca ea joaca un rol important in decizie.
Barbatul este de acord ca trebuie sa discutie cu nevasta.
A doua zi doctorul se intoarce:
- Sa vedem, zise doctorul, ai vorbit cu nevasta ta?
- Da, raspunse barbatul.
- Si te-a ajutat sa iei o decizie?
- Da.
- Si la ce concluzie ati ajuns?
- Renovam bucataria!
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

LA MULTI ANI PT IERI!!!!!!!!!

MISHULINOOOOOOOOOOO, am un tel de kkt. am primit sms ul tau da nu am putut scrie. da ma revansez io cur and.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pagina 2??????????????????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Anca ,pai lumea vad ca devine din ce in ce mai sensibiloasa, si nu sti ce sa mai scrii sa nu se simta cutare sau cutareasca ofensata,asa ca mai mult ne conversam pe mess ,iar aici dam ce e mai comun

Sau vrei sa devina si asta topic de gospodine si vaiete ?...pe criza asta lumea isi mai pierde din haz ,unora li se taie netul(se stiu ele) sau se mai strica modemul ...

Asa ca eu sunt pe mess

Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.

Mergi la inceput