Care este scopul vietii ?
Raspunsuri - Pagina 17
Llaura spune:
beren. Candva am avut o colega care m-a intrebat: ce e inductia campului magnetic? eu i-am zis este un vector care asa si asa. Si ea zice: asta stiu si eu, scrie in manual, daca stii eu vreau sa imi zici ce e ea. Asa si tu cu Allure. Ea ti-a definit o functie ba chiar ti-a dat si un exemplu. Trebuia sa faci si tu la fel ma gandesc, ca dealtminteri cui ii pasa (ia fa un poll sa vezi cati stiu ce e energia libera Gibbs, cati au auzit de ea si cati cred ca e buna la ceva )
Gasirati maica sensu' vietii (sau al Vietii, ca nu mi-e clar ce se cauta aicea) Cine-mi da si mie un PM cand il gasiti, ca dau o bere
iileana spune:
Citat: |
trollismul de genul interventiei tale |
Ce "trollism"???
Da' interesele mele de cititor al topicului nu se pun?
Daca excluzi din scena actorii unul cite unul, ba cu o bila neagra, ba altfel, o sa ramina aici un loc de "relaxare" si-atit, impanat cu teorii de secol 19 si evantaie.
How nice :((.
Llaura are dreptate, dar hai sa rezolvam problemele una cite una, in ordinea gravitatii...
Grace spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Pai nici nu sintem, ca nici n-a fost. Agresiva. A fost, cred, doar exasperata. Ceea ce e, la urma urmei, de inteles. Zau, Conchita, nu mai da si tu cu bilele alea negre asa, oricum, oricind, ca sperii lumea. Si-i pacat de topic... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Eh, Ileana, forma da sensul. Una e sa faci pe cineva verde in fata ignorant si alta e sa ii spui cuiva ca este neinformat.
Il inteleg insa si pe Beren, probabil ca "insulta" dezinformarii cititorilor (dupa parerea lui) este total inacceptabila asa incit, oprirea acesteia cu virulenta justifica scopul.
Sint alaturi de Allure si extind la toti forumistii, ca sa iei parte la o discutie nu iti trebuie nici doctorate de specialitate si nici participarea doritorilor nu este conditionata de restrictionari.
Cit despre Conchita, Don Quijote al nostru, spiritul dreptatii troneaza peste orice altceva. Cum adica sa faci pe cineva ignorant? E urit si nedrept.
Ce nu inteleg eu insa este, de ce "centrul social" (visat de D-ul Plesu) de la acest subiect s-a pierdut in orgolii si detalii nesemnificative, ratindu-se in acest fel scopul adunarii?
mai stiti poezia cu refrenul acela obsedant? "Si cu asta ce-am facut?"
aniela23 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Loma
Cainele lui Pavlov asta ar fi facut si acum 2000000 de ani in urma. Asta nu e evolutie, doar vorbeai de evolutie nu. |
Comentariul meu cu referire la Pavlov a fost doar raspunsul la afirmatia ta ca doar oamenii au gandire...
Dar pe cuvant ca am tot citit subiectul asta de nu mai inteleg nimic, nu mai stiu in ce sa cred, aproape nu mai stiu cine sunt!!
Gata, ma duc ca ma zapacesc de tot
beren spune:
Llaura. Ha. Exact asta am facut. O mica diferenta: colega ta nu a venit sa-ti explice ce e inductia, iar apoi sa-ti ignore explicatiile. Detalii.
Multumesc, Ileana, pentru o analiza extrem de clara a situatiei. Esti singura care dovedeste ca a inteles exact ce s-a intamplat.
Altfel, eu recunosc oricui dreptul de a ramane ignorant, in orice subiect. Precum si dreptul altora de a-i ignora in baza acestui criteriu.
aniela23 spune:
citat din mesajul lui Allure Intrebarea care se pune este: ce pierzi daca crezi in D-zeu? Daca el nu exista, nici credinciosul nici ateul nu pierd nimic. Daca el exista, credinciosul are o sansa la mintuire si viata vesnica, necredinciosul ramine cu buza umflata, va trebui sa se multumeasca cu o viata de kko, traita in nimicnicia si chinurile (ne)cunoasterii. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X |
Problema e ca credinta in D-zeu nu e ceva rational. Eu nu pot sa ma hotarasc asa, peste noapte, ca de maine o sa cred in D-zeu. Bine-nteles ca as vrea, pt ca inteleg avantajele credintei/sperantei, dar ''nu-mi vine''. Pe de alta parte,daca crezand in D-zeu inseamna ca (,)crezi in religie, atunci sunt muuuulte lucruri de pierdut: vieti omenesti, discriminari barbati-femei(de ex in lumea musulmana), etc etc.
aniela23 spune:
citat din mesajul lui Allure
asta nu e stiinta, e tot credinta...nu poate fi demonstrat, sint niste speculatii. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X |
Cum nu poate fi demonstrat? Ramasitele umane descoperite erau speculatii?
conchita spune:
citat din mesajul lui iileana
Ce "trollism"??? Da' interesele mele de cititor al topicului nu se pun? Daca excluzi din scena actorii unul cite unul, ba cu o bila neagra, ba altfel, o sa ramina aici un loc de "relaxare" si-atit, impanat cu teorii de secol 19 si evantaie. How nice :((. Llaura are dreptate, dar hai sa rezolvam problemele una cite una, in ordinea gravitatii... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
fata mea, n-am exclus pe nimeni de la discutie. tot ca cititor de rand ca si tine, mi-am manifestat opinia despre apelative agresive care scad nivelul discutiei. daca ai o problema cu asta, nu e problema mea si nici nu e macar o problema valida. ti-ai manifestat opinia, am luat la cunostinta, acum opreste-te. doar nu vrei sa ma convingi sa-mi schimb standardele si, mai ales, pretentiile de la unii useri - stai linistita, tu nu te numeri printre ei. trollism e cand nu participi constructiv la o discutie, dar chibitezi la intervale sa instigi si sa creezi scandaluri atunci cand nu sunt. cam cum admite Guestus mereu in public ca el vrea sa enerveze lumea. intelegi? de fapt, nu ma intereseaza.
abdominabila
conchita spune:
citat din mesajul lui beren Multumesc, Ileana, pentru o analiza extrem de clara a situatiei. Esti singura care dovedeste ca a inteles exact ce s-a intamplat. |
tu erai userul ala de la care aveam pretentii. allure nu te-a bagat la colt, dupa expertiza eronata a iilenei. ca ti-a ignorat detaliile, in opinia ta, e altceva. dar nici asta nu-ti da dreptul sa cobori stacheta in adresare. adica, tocmai tu?
illeana vede clar pentru ca iti imita modelul de rationament la subiectul cu basescu: Guestus a fost provocat de stirea inexacta a iilenei, deci avea dreptate, pe undeva, s-o insulte. alt punct comun e ca reactionati la fel si cand sunteti faptuitorii, si cand sunteti victimele. xtrwqxbawst beep beep.
-----------
oh, vai, fereasca sfantul ca un forum pe lumea asta sa devina un forum relaxat si cu evantaie, eventual goblenuri, ar fi apocaliptic, nu altceva. hai sa ne intrecem care insulta mai voalat si cu maiestrie, ca doar asa ne aratam nivelul intelectual. "pacatul" lui Allure pe forumul asta, de la o discutie faimoasa, e ca are abdomen super plat si e frumoasa. blonda pe de-asupra. frate, daca asta nu e imaginea tipica a ignorantei, care alta? pentru alte femei, bineinteles. barbatii se exclud, desi nu toti, vezi semnatura. in fine, cauza pierduta.
abdominabila