Care este scopul vietii ?
Raspunsuri - Pagina 16
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita Allure a dovedit ca ceva tot stie. o fi din secolul 19, n-o mai fi de actualitate, dar putea foarte bine sa fie corectata fara digresiuni la persoana legate de ignoranta absoluta, nu? |
Pai asta a si facut omul, in prima faza. A corectat-o fara digresiuni etc.
Digresiunile au intervenit de-abia cind Allure l-a trimis scurt la colt ca stie ea mai bine care-i treaba. Nici macar nu citise postarea...
ioanadara spune:
Desi intrebarea initiala era:
citat din mesajul lui elyda Care este scopul vietii voastre? |
mie de exemplu nu mi-a displacut sa citesc demonstratiile stiintifice din cadrul subiectului.Ba chiar imi pare bine ca am mai aflat ceva nou. Dar , am mai spus , nu au neaparat legatura cu subiectul in sine.Cu scopul vietii.Pe cand, convingerile religioase sunt strans legate de raspuns macar din punctul de vedere al unora din noi.
Din punctul altora de vedere, scopul vietii nu are nici o legatura cu mantuirea, am priceput dar nu e mai bine sa ne spuneti unde vreti voi sa ajungeti decat sa incercati sa ne demonstrati ca tinta noastra nu este buna?Atunci nu ar mai fi suparari.Paraleli, da dar macar 1 pe 24 mai invatam unii de la altii.
xenocid spune:
Mie'mi place cum invariabil, fiecare discutie despre Teoria Evolutiei se sfarseste cu sesiunea de paleontologie.
Adica fiecare isi scoate scheletele din dulap.
conchita spune:
discutia este despre scopul vietii la formului Discutii Generale, prin definitie o discutie absolut subiectiva unde fiecare are dreptul sa se exprime despre scopul vietii personale fara sa fie peer reviewed. simpozioanele atotstiutorilor sunt prima la dreapta, cladirea Monopolului Adevarului, pe holul cu banerul ala mare despre dinozauri ierbivori. ca am aflat recent de la fie-mea despre dinozaurii care manancau broaste testoase si e pacat sa nu ma dau (si eu) de informata. effects of peer pressure.
abdominabila
Andrada spune:
citat din mesajul lui conchita gheo va muri la sigur. autorii morali si intelectuali vor duce specia mai departe din bunkere sau rachete spatiale via vile cu piscine artificiale pe alte planete. toate posibile datorita (din cauza) stiintei cu orice pret, mai de pret decat calitatea vietii umane. care, uite, pentru mine, are alte criterii fundamentale decat alea legate de confort si viata extrem, dar extrem de lunga. nu as zice nu, dar daca ar fi sa aleg... |
aaaa, what?
http://www.cartoonbank.com/2010/God-is-sitting-on-a-chair-in-heaven-reading-the-bible-thinking-Oh-shoot-how-could-I-have-/invt/134518
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Pai asta a si facut omul, in prima faza. A corectat-o fara digresiuni etc. Digresiunile au intervenit de-abia cind Allure l-a trimis scurt la colt ca stie ea mai bine care-i treaba. Nici macar nu citise postarea... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
unde l-a trimis Allure scurt la colt?! "beren, nu inteleg unde spui ca gresesc?", dupa care pac, ignoranto. cica propozitia provocatoare a fost "long story short". pai alta lume o mai avea si alta treaba. haide mai, illeana. in fine, nu trebuie sa fim toti in consens ca reactia a fost agresiva.
abdominabila
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
aaaa, what? http://www.cartoonbank.com/2010/God-is-sitting-on-a-chair-in-heaven-reading-the-bible-thinking-Oh-shoot-how-could-I-have-/invt/134518 |
:-)) simpatic, o sa folosesc caricatura ca material didactic acasa. chiar daca replica ta nu are legatura cu mesajul meu, multumesc oricum.
abdominabila
ioanadara spune:
citat din mesajul lui xenocid Mie'mi place cum invariabil, fiecare discutie despre Teoria Evolutiei se sfarseste cu sesiunea de paleontologie. Adica fiecare isi scoate scheletele din dulap. |
Asta e al meu:
http://www.youtube.com/watch?v=e54m6XOpRgU
iileana spune:
citat din mesajul lui conchita in fine, nu trebuie sa fim toti in consens ca reactia a fost agresiva. |
Pai nici nu sintem, ca nici n-a fost. Agresiva. A fost, cred, doar exasperata. Ceea ce e, la urma urmei, de inteles.
Zau, Conchita, nu mai da si tu cu bilele alea negre asa, oricum, oricind, ca sperii lumea.
Si-i pacat de topic...
conchita spune:
citat din mesajul lui iileana Zau, Conchita, nu mai da si tu cu bilele alea negre asa, oricum, oricind, ca sperii lumea. Si-i pacat de topic... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
poftim???
ia si tu o bila verde pentru generalizari nepermise, "oriunde, oricand". cred ca ultima bila neagra am oferit-o atmosferei pamantene acum 4 ani, ultima oara cand am fost la sala de biliard.
pacat de topic e atunci cand nu se respecta niste reguli minime de respect reciproc(iar trollismul de genul interventiei tale se incadreaza, idem insultele lui beren la adresa lui allure, idem insultele andradei la adresa userului loma, idem insultele userului se stie el care, ca deobicei, la adrese bulk). poti sa fii geniul universului, este super low sa-i spui unei femei ca e ignoranta, basca in public, pentru ca stiinta ei despre un subiect s-a oprit la secolul 19, dupa parerea geniului universului. si nu are legatura cu misoginismul, nota bene preventiv.
interventia ta chiar m-a iritat. sunteti deja trei femei care aparati agresorul. oh well, tipic evolutionist dealtfel. asa ca cedez.
abdominabila