Ce calitati au partenerii/partenerele voastre ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

Logodnica mea e centrul vietii mele. O fi subiectiv ce spun dar... cred ca am spus tot.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Retractez....nu mai este centrul vietii mele...e centru-dreapta...Se pune?

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Akamanah: sau centrul universului de dreapta. Se pune, se pune

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Aka Manah, pana la urma care sunt calitatile logodnicei tale? Ca inteleg ca e ca forta centrifuga.... mai pe dreapta asa... da calitatile.... nu le-ai spus... inca. Asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Aka Manah, pana la urma care sunt calitatile logodnicei tale? Ca inteleg ca e ca forta centrifuga.... mai pe dreapta asa... da calitatile.... nu le-ai spus... inca. Asteptam

nu, e ca forta centripeta ...

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Aka-manah, imi place tare mult cum scrii de logodnica ta! Sper ca esti intr-adevar barbatul bun, de care are ea nevoie si sa nu o dezamagesti la greu, in viata.

Daca as fi carcotasa, as spune ca tb sa mai astepti ceva ani de casnicie, batuti pe muchie, pt a ne spune daca calitatile ei de-acum sunt tot acolo sau, in cazul bun, ai descoperit altele, sau, in cazul rau, i s-au inmultit alea rele. Si vezi ca ar fi bine ca intr-un moment oarecare, in viitor, centrul vietii voastre sa vireze usor-usor catre niste omuleti mai mici, un/o Aka-manah in miniatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Aka-manah, imi place tare mult cum scrii de logodnica ta! Sper ca esti intr-adevar barbatul bun, de care are ea nevoie si sa nu o dezamagesti la greu, in viata.

Daca as fi carcotasa, as spune ca tb sa mai astepti ceva ani de casnicie, batuti pe muchie, pt a ne spune daca calitatile ei de-acum sunt tot acolo sau, in cazul bun, ai descoperit altele, sau, in cazul rau, i s-au inmultit alea rele. Si vezi ca ar fi bine ca intr-un moment oarecare, in viitor, centrul vietii voastre sa vireze usor-usor catre niste omuleti mai mici, un/o Aka-manah in miniatura!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Da. De abia astept niste Aka mici...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Da. De abia astept niste Aka mici...:)

Dar promiti ca-i inveti si pe ei ca sotiile trebuie sa fie centru universului lor?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

asa, asa.... centru dreapta da?!!!!:D]

si cati aka_mici sperati sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

asa, asa.... centru dreapta da?!!!!:D]

si cati aka_mici sperati sa fie?

Cam 2 Aka ar ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Sa va spun calitatile mele: Nebunia mi-e normalitate iar normalitate mi-e nebuna.Cind el vrea tacere , imi lipesc sfioasa obazul de obrazule lui.Un vint caldut e crivatul in anotimpul iubirii noastre , eu ii arata fierbinteala asteptarii mele.

No, deocamdata atat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Al meu e bun, e bun, e bun...
Doamne cat e de bun!!!

Mergi la inceput