Ce calitati au partenerii/partenerele voastre ?
Raspunsuri - Pagina 4
Iasmin08 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AkaManah
Retractez....nu mai este centrul vietii mele...e centru-dreapta...Se pune? Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta. Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
Akamanah: sau centrul universului de dreapta. Se pune, se pune
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
n/a spune:
Aka Manah, pana la urma care sunt calitatile logodnicei tale? Ca inteleg ca e ca forta centrifuga.... mai pe dreapta asa... da calitatile.... nu le-ai spus... inca. Asteptam
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea Aka Manah, pana la urma care sunt calitatile logodnicei tale? Ca inteleg ca e ca forta centrifuga.... mai pe dreapta asa... da calitatile.... nu le-ai spus... inca. Asteptam |
nu, e ca forta centripeta ...
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
blackgirl0 spune:
Aka-manah, imi place tare mult cum scrii de logodnica ta! Sper ca esti intr-adevar barbatul bun, de care are ea nevoie si sa nu o dezamagesti la greu, in viata.
Daca as fi carcotasa, as spune ca tb sa mai astepti ceva ani de casnicie, batuti pe muchie, pt a ne spune daca calitatile ei de-acum sunt tot acolo sau, in cazul bun, ai descoperit altele, sau, in cazul rau, i s-au inmultit alea rele. Si vezi ca ar fi bine ca intr-un moment oarecare, in viitor, centrul vietii voastre sa vireze usor-usor catre niste omuleti mai mici, un/o Aka-manah in miniatura!
AkaManah spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Aka-manah, imi place tare mult cum scrii de logodnica ta! Sper ca esti intr-adevar barbatul bun, de care are ea nevoie si sa nu o dezamagesti la greu, in viata. Daca as fi carcotasa, as spune ca tb sa mai astepti ceva ani de casnicie, batuti pe muchie, pt a ne spune daca calitatile ei de-acum sunt tot acolo sau, in cazul bun, ai descoperit altele, sau, in cazul rau, i s-au inmultit alea rele. Si vezi ca ar fi bine ca intr-un moment oarecare, in viitor, centrul vietii voastre sa vireze usor-usor catre niste omuleti mai mici, un/o Aka-manah in miniatura! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Da. De abia astept niste Aka mici...:)
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
elyda spune:
Da. De abia astept niste Aka mici...:)
Dar promiti ca-i inveti si pe ei ca sotiile trebuie sa fie centru universului lor?
Dana
AkaManah spune:
citat din mesajul lui noideea asa, asa.... centru dreapta da?!!!!:D] si cati aka_mici sperati sa fie? |
Cam 2 Aka ar ajunge...
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Amina_Marina spune:
Sa va spun calitatile mele: Nebunia mi-e normalitate iar normalitate mi-e nebuna.Cind el vrea tacere , imi lipesc sfioasa obazul de obrazule lui.Un vint caldut e crivatul in anotimpul iubirii noastre , eu ii arata fierbinteala asteptarii mele.
No, deocamdata atat..