Ce calitati au partenerii/partenerele voastre ?
Raspunsuri - Pagina 3
adrianapop spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyda
Daca nu citeste asaaa...din greseala atunci cand lasi pagina aceasta deschisa, da-mi adresa de mail ca-i trimit eu ce-ai scris...tot din greseala...sa vada omul ca este apreciat ! Dana |
Mersi oricum de intentie
Stie deja ca e apreciat ,am grija eu sa ii spun zilnic ca il iubesc la fel de mult ca in prima zi
Cat despre forum,,,nu prea agreaza scrisul si cititul pe aici,,,ptr el e o treaba strict si pur femeiasca.
AkaManah spune:
Logodnica mea e centrul vietii mele. O fi subiectiv ce spun dar... cred ca am spus tot.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AkaManah Logodnica mea e centrul vietii mele. O fi subiectiv ce spun dar... cred ca am spus tot. Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta. Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
akamanah...dar mai spuneau unii ca repetitia e mama la tot.
deci repeti de 100 ori pe zi ca "logodnica mea e centrul vietii" si gata ..asa si este
AkaManah spune:
citat din mesajul lui Guestus
akamanah...dar mai spuneau unii ca repetitia e mama la tot. deci repeti de 100 ori pe zi ca "logodnica mea e centrul vietii" si gata ..asa si este |
Nu am ce face. E singura solutiune viabila.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
liliana83 spune:
citat din mesajul lui AkaManah Logodnica mea e centrul vietii mele. O fi subiectiv ce spun dar... cred ca am spus tot. Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta. Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
Normal ca este subiectiv ce spui ca doar pentru tine este centru vietii.Dar este foarte frumos ca gandesti asa!
elyda spune:
Nu stiu ce se intampla dupa cativa ani cu unii barbati , dar din subiectivi devin egoisti si dupa aprofundate si indelungate studii descopera brusc ca centrul universului nu este acolo unde credeau ei.Atentie am spus UNII BARBATI !
Dana
AkaManah spune:
citat din mesajul lui elyda
Nu stiu ce se intampla dupa cativa ani cu unii barbati , dar din subiectivi devin egoisti si dupa aprofundate si indelungate studii descopera brusc ca centrul universului nu este acolo unde credeau ei.Atentie am spus UNII BARBATI ! Dana |
Uneori se schimba si polii magnetici ai pamantului...ce te astepti de la noi?! Suntem si noi niste gongutze pe fata pamantului....
n/a spune:
Acu io sunt in dilema!!!!! Sa zic da fostu' sau da viitorul? Pai hai ca zic de amandoi.
Fostul ERA centrul universului meu, iar viitorul VA FI centrul universului meu.
Glumesc!!!! Da.... asa ca idee!!!! Astea-s calitati ale partenerului?????!!!! Oare? Mie mi se pare mai degraba un posibil defect al meu. Nu prea sunt in stare sa gravitez in jurul propriului univers si fac din saracul fost sau viitor partener proiectia propriului dezechilibru. Rusine!!!!!
AkaManah spune:
Retractez....nu mai este centrul vietii mele...e centru-dreapta...Se pune?