Aradence DC (138)
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Citat: |
Nu v-am aratat ce a reusit sa faca din plastelina de Craciun. |
Gabi, nu ai poze?
La 7 si ceva a ajuns Dragos acasa. Dupa ce-a terminat el n-au m-ai stat ca se grabea Calin sa plece undeva, concursul nu s-a terminat inca.
Unde se gaseste de cumparat "material" pentru martisoare?
Merg sa-i fac baie la Adelina, apoi sa faca Dragos si incerc sa-i culc mai repede.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Cristale spune:
Multumesc de aprecieri si ma bucur ca va plac martisoarele.
Si Mela a facut martisoare frumoase.
Moni ce scump ii Tudor.
www.floar3d3colt.blogspot.com
alinamoro spune:
Un Martisor si din partea mea.
Va doresc O PRIMAVARA MINUNATA!
Edit: Nu stiu de ce nu se incarca de pe youtube, va pun link-ul direct:
http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=tIfkoY3KS_w&v=cwUS7anj_Z4
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Cristale si fetelor multumesc de aprecieri,am sa i le transmit Melaniei.
Nu stiti pe cineva ,de incredere,care aduce parfumuri de afara sparlite, la juma de pret?
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
gabitzica spune:
Carmen uite aici un site cu www.aoro.ro/" target="_blank">parfumuri. Un coleg de al meu si-a comandat, zice ca sunt originale si preturile sunt foarte bune.
cristinacsa spune:
Cafea pt toata lumea si un martisor...
Martisor
O primavara minunata!
Diana, fetele merg miercuri la karate, ele au fost si anul trecut...Acu ma gindeam ca Vladut face 6 ani deja... L-ai inscris la scoala? (pt anul viitor?)
Carmen, frumoase martisoarele Melei!
Cristina si gemenele
ancapolgar spune:
http://andreea02.files.wordpress.com/2008/03/martisor.jpg
In aceasta zi frumoasa va oefr un trifoi cu 4 foi, un buchetel de ghiocei si 2 ingerasi draguti, care sper sa va aduca noroc in toate si o primavara timpurie si vesela!
Somleac spune:
O primavara cu suflet senin si muuulte zambete.
Am avut un wekend vai de mine.
Vineri in Ungaria cu nasii lui Vic la Novac. Apropo, Flavia , am platit 30.000 ft consultatia. Seara musafiri.
Sambata programul obisnuit cu copii dus adus de la cor, engleza si inca o data engleza.drumuri la spital la bunica-mea, din nou musafiri.
Duminica mai mult pe la spital, a operat-o pe buna-mea si nu e bine de loc.
Azi la lucru o zi infernala. brrrrrrr
Am facut martisoare si noi, au iesit super, doar ca nu pot pune poze ca nu-mi pot descarca aparatul.
Carmen superbe martisoarele Melei.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008