Aradence DC (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Flavia si eu cred ca trebuie sa discuti cu ele, dar du-le si un pachet de cafea "sa bea acolo". E clar ca asteapta atentiile de care vorbeam. Nu te enervezi degeaba, mancatul nu e o problema de cumintenie. Incearca sa le sugerezi finut in discutii ca Bogdi se plictiseste si de aia face ce face, ca sincer eu cred ca despre asta e vorba. Nu poti cand mai mergi la UTA sa faci vizite inopinate la gradi? Eu de multe ori am facut din astea cand era Daria si am constatat ca educatoarele erau la cafea si copii singuri in grupa
Na ca s-a trezit Vic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Haideti la o cafea, la un fresh, cappuccino si www.culinar.ro/images/recipes/cornuri-cu-ciocolata-in-straturi_1232718814.jpg" target="_blank">ceva pe langa.

Miha, probabil ca si asta e ca se plictiseste Bogdi, pntru ca daca are ce face nu ai treaba cu el. Totul e sa il implici in orice activitate. Sa fac vizite inopinate nu m-am gandit, dar din cate stiu eu gradinita e inchisa pana la ora la care se pot lua copii acasa. O sa ma interesez sa vad.

Eu sunt la munca bineinteles . Acum a trecut un nenea pe la mine, cu tablouri facute din servetele de dimensiune 30/30 cm, foarte dragute si cu 7 lei bucata asa ca am luat pentru educatoare si ingrijitoare asa ceva pt ca oricum martisoarele nu au la ce sa le foloseasca. Acestea sunt dragute si hand-made. O sa le pun intr-o punga eventual si pe langa o sa pun si cate un pachet de cafea si o felicitare.
Nici mie nu-mi plac chestiile de genul cand de asta depinde a face sau a nu face ceva. In rest daca persoana merita dau din placere, dar nu sa fiu obligata.

Clau, cum e Raul acum? Se vede ceva imbunatatire de la tratamentul nou?

Ada, mai tuseste Iulia?

Alina, Ade in ce stadiu se afla?

Vineri cred ca merg la teatru cu colega mea. A primit invitatii la teatrul de revista si vom merge impreuna daca nu intervine ceva. Nu am mai fost de mult la teastru, abia astept. Si cand ma gandesc ca pe vremuri aveam abonament .

Carmen sa ne pui poze cu martisoarele Melaniei.

Cristale sa ne pui si tu poze cu martisoarele facute pentru fete.

Ma pun sa muncesc ceva, sa aveti o zi faina in ciuda vremii de afara care pe mine ma dispera deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, mai tuseste Iulia, si Vlad cateodata, dar sunt bine.
Clau, tu chiar nu ne scrii nik? Cum e Raul acum?
Alina m, te-am sunat de pe Orange dar n-am insistat ca ma gandeam sa nu dormi... Cum stam cu martisoarele ca eu nu stiu nik.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Inca nu mi-a raspuns Alina unde ne intalnim asa ca nu am dus martisoarele. Cand se trezeste probabil imi va spune. As vrea sa merg mai dupa masa cu ele poate se opreste si ploaia.
Flavia sigur ca o sa pun pe blog martisoarele, dar dupa ce le livrez. Sper sa fiti multumite.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, parerea mea ca doamnele cam exagereaza in privinta lui Bogdi, ar trebui sa stai de vorba cu ele si sa-ti spuna concret de ce ii rau, ce face la gradinita...si ce ar vrea ele sa faca Bogdi...sa stea nemiscat?
Multumim pentru cafeluta si celelalte bunatati.
Ade ii binisor, doar ca mai tuseste, rar, dar f urat. Acu' jumate de ora am gasit-o dormind pe jos. Eu eram in bucatarie si cand am chemat-o la masa nu a raspuns, cand vin in camera ea dormea dusa, am pus-o in pat si nu s-a trezit.

Carmen, asteptam poze cu martisoarele!

Cristale, scuze ca n-am raspuns mai repede, n-am deschis calculatorul azi. Da-mi pe PM numarul tau de telefon sa ne intelegem cu intalnirea.

Ada, atunci dormeam cand m-ai sunat, am vazut tarziu apelul tau.

Dragos ii la concurs la karate, de azi dimineata de la 9. L-am sunat pe Calin si zice ca mai dureaza pana ii vine randul, sunt ff multi copii. La polivalenta ii concursul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Uitati Aici . Melania a facut totul, eu doar am capsat martisorul de foaie.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Carmen, superbe martisoarele...si ce frumos a desenat!

Am primit si eu martisoarele de la Cristale, foarte dragute.

Dragos n-a ajuns nici acum de la concurs, mi-a zis Calin ca sunt copii din 5 sau 6 tari.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello!
Carmen foarte dragute operele Melaniei!
Si noi am primit martisoarele de la Cristale,de fapt Diana a avut privilegiul sa le aleaga pe cele mai frumoase http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-02-27/16:04:38
Ne-am abonat de cliente si pentru la anul

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, ce fain le-ai aranjat!
Si ale noastre-s foarte frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ploua, ploua ce melancolie, vreme de betie... dar, sa trecem la lucruri mai serioase.
Carmen foarte talentata Melania.
Cristale si martisoarele tale sunt dragute, ai avut ceva de lucru...
Alina, ce totala e Ade cum a adormit pe jos. Saracul Dragos, o sa fie rupt de obosit pana ii vine randul.
Mie imi pare rau ca nu mi-a venit mai repede ideea sa il mobilizez pe Cipri sa incropesca ceva martisoare. Poate ii vin ceva idei pana miine.
Nu v-am aratat ce a reusit sa faca din plastelina de Craciun.

Mergi la inceput