Ce ai schimba la partenerul tau de viata....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
Dragostea e ca vinul ,te imbata repede la inceput , iar in timp fie se face din in ce mai bun(a) , fie se transforma in otet .

Depinde de calitatea vinului. Daca e Chateau LaTour cu cit se invecheste cu atat e mai bun si bei pina nu te mai saturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Dar, AkaManah ... vorba lui ladyJ, proiectie si perceptie ... la tine ce-ai schimba, ca sa-i devii un partener mai bun logodnicei?

Beren...aici vorbim de partenerii de viata...:D Daca zic de mine se anuleaza ce vreau sa schimb eu.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui monixy

Asta cu proiectiile si transferul nu functioneaza doar pe aspecte negative , ci si pe cele pozitive , astfel incat ajungem la concluzia ca dragostea e dublu oarba , o iluzie psihica , oglinzi in serie si paralel , cam aiurea ....

Aiurea au ba, fluturasii din stomac apar intai din cauza TA apoi dintr-a fericitului partener Din acest motiv nu ne plac tuturor aceiasi oameni.
Sigur ca dragostea e oarba, ca nu poate fi vazuta cu ochii fizici.Dar ´´ochilor´´ psihici nimic nu le scapa.

Iertati-mi off topicul.

Ca sa zic si ceva la topic.. Defectul cutare al unei persoane poate fi o super calitate in ochii altei persoane. Deci cand punem pe tapet defectele partenerilor, jumatate din ´´vina ´´ ne apartine. Ah..nu vorbesc de sforait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui monixy

Asta cu proiectiile si transferul nu functioneaza doar pe aspecte negative , ci si pe cele pozitive , astfel incat ajungem la concluzia ca dragostea e dublu oarba , o iluzie psihica , oglinzi in serie si paralel , cam aiurea ....

Aiurea au ba, fluturasii din stomac apar intai din cauza TA apoi dintr-a fericitului partener Din acest motiv nu ne plac tuturor aceiasi oameni.
Sigur ca dragostea e oarba, ca nu poate fi vazuta cu ochii fizici.Dar ´´ochilor´´ psihici nimic nu le scapa.

Pai da , d-aia ma si enerveaza explicatiile ifoselor de "printesa" ale unora , ca sunt iubite(iubiti) de partener(partenere) deoarece au niste "merite" deosebite , cand , de fapt , disponibilitatea afectiva specifica de care beneficiaza e cauzata de profilul psihologic al emitentului

http://bazar-livresc.blogspot.com

Mergi la inceput

Un singur lucru as schimba, e cicalitor ca ma-sa, si-i spun in fata asta. Bun, ce ar vrea el sa schimba la mine; Auzi ca de ce nu dorm si eu la peleu gol cu el, asta e singurul lucru care ar vrea sa-l schimbe la mine. A, eu drom cu fes pe cap, suba pe mine si soseste de lina in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Un singur lucru as schimba, e cicalitor ca ma-sa, si-i spun in fata asta. Bun, ce ar vrea el sa schimba la mine; Auzi ca de ce nu dorm si eu la peleu gol cu el, asta e singurul lucru care ar vrea sa-l schimbe la mine. A, eu drom cu fes pe cap, suba pe mine si soseste de lina in picioare.

Problema asta o are si al meu prieten ca de ce dorm eu cu sosete

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Mergi la inceput

Deya, pe mine m-a oblojit mama rau cind am fost mica, na, era pe vremea comunista cind nu erau caldura deloc, si am ramas asa, fara soseste nu pot sa dorm, iar vara nu pot fara chiloti sau daca nu am o pijama in care sa ma simt eu bine , nu ma ia somnul.Mi-am cumparat o gramada de lenjerii sexy , asa cum ar trebui o sotie sa doarma linga sotul ei , dar parca nu ma simt bine in ele , ori sunt eu prea batrana.Daca ma culc la peleu gol ma omoara la oase toata noaptea pina fac cadere de calciu sau ajung la perfuziiPlus, ca toata noaptea eu cu mana pe sinii mei, asta in fiecare noapte , ii framinta ca pe coca, si nu inteleg de ce? Ca , eu macar nici nu am , adica, ori ca stau fata, ori ca stau cu spatele , tot un e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
Plus, ca toata noaptea eu cu mana pe sinii mei, asta in fiecare noapte , ii framinta ca pe coca, si nu inteleg de ce? Ca , eu macar nici nu am , adica, ori ca stau fata, ori ca stau cu spatele , tot un e.

Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

asta e la categoria "ce as schimba" sau "ce imi place!" ?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Deya, pe mine m-a oblojit mama rau cind am fost mica, na, era pe vremea comunista cind nu erau caldura deloc, si am ramas asa, fara soseste nu pot sa dorm, iar vara nu pot fara chiloti sau daca nu am o pijama in care sa ma simt eu bine , nu ma ia somnul.Mi-am cumparat o gramada de lenjerii sexy , asa cum ar trebui o sotie sa doarma linga sotul ei , dar parca nu ma simt bine in ele , ori sunt eu prea batrana.Daca ma culc la peleu gol ma omoara la oase toata noaptea pina fac cadere de calciu sau ajung la perfuziiPlus, ca toata noaptea eu cu mana pe sinii mei, asta in fiecare noapte , ii framinta ca pe coca, si nu inteleg de ce? Ca , eu macar nici nu am , adica, ori ca stau fata, ori ca stau cu spatele , tot un e.

Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

tu dormi pe jos...pe futon...sau cum? ca d"aia poate te trage la oase.
sa puna bani sa cumpere un pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Io am schimbat partenerul!!!! Se pune? Adica sunt in curs de schimbare al partenerului!!!!! In tranzitie. Poate stau si eu ca statu roman' vreo douaj'de ani in tranzitie!!!! Ar fi cel putin hilar!!!!! Imi place absolut tot la el, in afara de tot ce era esential sa fie potrivit pentru mine.

Si cand zic ca am schimbat partenerul, nu zic ca l-am facut sa se schimbe sau ca un miracol dumnezeiesc l-a facut sa se schimbe, ci ca l-am pus pe liber. L-am lasat prada schimbarilor statutului marital!!!! N-a vrut sa se schimbe... l-am schimbat!!!!

In rest... nu mai conteaza!!!!

Fetelor daca va doriti sa schimbati prea multe la partener, mai bine schimbati-l cu altul. Daca nu vreti sa-l schimbati lasati omu in pace si faceti-va datoria si iubiti-l cum puteti mai bine fara sa va mai smiorcaiti atat ca nu va place aia si ailalta, ca de schimbat oricum nu-l schimbati!!!! Baftaaaaaaaaaaaa!!!!!

Mergi la inceput