Ce ai schimba la partenerul tau de viata....
Raspunsuri - Pagina 3
Iasmin08 spune:
Tisina, sa iti spuna la ORL doctorul daca poate fi sau nu reparat sotul tau perfect
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
bobocel_07 spune:
Citat: |
Daca privesc per ansamblu as zice nimic . Daca l-as lua la bani marunti ar fi mai multe, cred ca as face o lista cu nimicuri: sa se barbiereasca mai des , sa fie mai atent la nimicuri ( sa aseze hainele cum trebuie, sa punea lucrurile exact de unde le-a luat...., |
La fel gandesc si eu, si as mai adauga sa fie mai temperat si sa se lase de fumat.
alexia_07
AkaManah spune:
citat din mesajul lui Laura25 Hai sa nu intram in discutii filosofale, dar ce treaba are fumatul cu 'traitul vietii'? Vrei sa iti traiesti viata? Cine te opreste?! Calatoreste, fa sport, mergi la meci, citeste o carte buna, iubeste, razi, ocupa-te de un hobby. Ce e pozitiv in fumat? Un singur argument pozitiv daca imi aduci, eu nu mai zic nimic. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Imi placeee. E mai precioussssss.....golup...golup
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
AkaManah spune:
citat din mesajul lui Tisina Sotul meu perfect s-a schimbat in ultima vreme, si as vrea sa il fac la loc . Ce face? A inceput sa sforaie . Nu sforaie el prea tare, dar eu am un somn foarte usor. Mai poate fi reparat, sau imi iau dopuri de urechi? Tisina |
Du-l la sedinte de salina. La mine a avut efect.Bafta
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
LauraNicole spune:
Ce as schimba la el?As incerca sa-l fac sa nu-si mai lase lucrurile vraiste peste tot desi ma amuza dezordinea asta "ordonata" a lui si as mai incerca sa-l fac sa nu mai adoarma cu televizorul deschis pentru ca el nu poate adormi fara iar eu nu pot adormi cu .In rest e Mousi al meu dulce si bun !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Bee spune:
Intai, mai tot ce-ash schimba la el mi se pare simpatic, dragut si face parte din ceea ce-mi place la el una peste alta. Dar as renunta bucuroasa la: nerabdarea aia cronica, groaznica care-l macina (defect de Berbec: "Da-mi Doamne rabdare, dar da-mi chiar acum!"). Apoi mai e preferinta lui de a-si goli mintea uitandu-se pentru a 10-a oara la un film prost (cu batai de preferinta). Si tot legat de nerabdare, ar mai fi limbajul groaznic de la volan, limbajul pe care-l are cand nu gaseste ceva (pe care tot el l-a pitit bine) si da vina pe tot cosmosul care-i ascunde lucrurile (cosmosul lui fiind eu si copiii evident). Cred ca de toate astea m-ash lipsi bucuroasa.
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
Tisina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AkaManah
Du-l la sedinte de salina. La mine a avut efect.Bafta Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta. Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
Super ideea! Multumesc Unde ai facut sedintele de salina?
Apropos, mai exista salina de la Slanic Prahova? Se mai viziteaza? Stiu ca am mers acolo in copilarie si am ramas impresionata. Mi-ar placea sa mai merg, nu doar cu sotul sforaitor, ci si cu copiii.
AkaManah spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Tisina
Super ideea! Multumesc Unde ai facut sedintele de salina? Apropos, mai exista salina de la Slanic Prahova? Se mai viziteaza? Stiu ca am mers acolo in copilarie si am ramas impresionata. Mi-ar placea sa mai merg, nu doar cu sotul sforaitor, ci si cu copiii. Tisina |
Noi mergem la salina Turda-jud. Cluj. E fff fain acolo. Au sala de cinema, roata cu gondole de vreo 30 de m inaltime, lac la 112 m adancime pe care poti merge cu barca, bancute, lifturi de sticla, bowling, mini golf, teren de tenis etc.
Eu zic sa incerci. Nu m-am odihnit atat de bine de mult timp numai dupa 4 ore de stat pe acolo.
beren spune:
Dar, AkaManah ... vorba lui ladyJ, proiectie si perceptie ... la tine ce-ai schimba, ca sa-i devii un partener mai bun logodnicei?
monixy spune:
Asta cu proiectiile si transferul nu functioneaza doar pe aspecte negative , ci si pe cele pozitive , astfel incat ajungem la concluzia ca dragostea e dublu oarba , o iluzie psihica , oglinzi in serie si paralel , cam aiurea ....
Eu sunt de parere ca e bine sa fii cat mai constient care-s "defectele" partenerului si realist sa apreciezi daca le suporti , daca nu , mai bine nu (te) amagi cu sperante desarte . Trasaturile temperamentale si atitudinile fundamentale(baza caracterului) nu se schimba , cele exterioare , inevitabil vor suferi modificari , mai devreme sau mai tarziu ....
Iar cele 3 incercari din basme , au si ele logica lor , valabila si in realitate .....
Nu zic ce-as schimba la Mine sau la al meu El ; dar important pt. mine este respectul , grija si generozitatea (cea sufleteasca , in primul rand)RECIPROCE .
Dragostea e ca vinul ,te imbata repede la inceput , iar in timp fie se face din in ce mai bun(a) , fie se transforma in otet .
Multumesc de ideea cu salina
http://bazar-livresc.blogspot.com