cum sa umplu timpul?
Raspunsuri - Pagina 2
TweetyGeo spune:
Eu ma jucam pe calculator, faceam goblenuri, citeam reviste. As fi vrut sa invat sa dau de permis ca aveam suficient timp de invatat, dar nu aveam si bani suficienti. Acum imi pare rau.
laura_dimitris spune:
Cand am stat si eu cu copii acasa ( 2 ani cu primul/ 4 luni cu al doilea)eu tocmai de "chestiile" astea : facut curat/ mancare/ spalat/ calcat rufe ma plictiseam... asa ca ori le faceam de nevoie ori admiteam ca m-au plictisit si - vorba fetelor dinainte - iseam cu bebele/ copiii apoi pe afara.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
alexas spune:
Am auzit plictiseala eu nu am timp de asa ceva tot timpu imi gasesc ceva treaba de facut cand copii dorm la miaza si nu numai sunt atatea de facut prin casa ,pentru tine
miruna si andrei tucarei mei gemeni
sdcristian spune:
pusok eu te inteleg perfect, si eu ma mai plictisesc uneori stand cu copilul acasa, adica cand doarme el.
de lucru prin casa uneori (des) chiar nu am chef, da deloc deloc cand fac fac pt ca trebuie, nu din pasiune.
dar am construit un raft si m-am simtit bine, acuma m-am apucat de croitorit, desi habar nu am... vreau sa invat sa dau un examen... m-am gandit sa reiau germana...
Iasmin08 spune:
Eu invatam pentru master (eram in anul 2). Si mai aveam in bloc doua mamici cam ca mine, mai mergeam una la alta si ne adunam cu bebeii la cate un pahar de lapte Nu in fiecare zi, dar suficient ca sa am contact cu oamenii, sa am o discutie despre ceea ce ma durea pe mine
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Yvon spune:
pusok cum ai reusit sa-ti umpli timpul de n-ai vreme nici macar sa ne scrii ?
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
blackgirl0 spune:
Eu am dat niste examene pt specialitate, destul de greu mobilizarea dupa aproape 1 an de stat acasa. Acum m-am inscris la scoala de soferi. Pregatesc deja banuti pt alte specializari in profesie. La mine este si mai greu, vreau-nu vreau dupa ce mi se termina CIC-ul sunt jobless. De fapt, am si inceput cautarea de joburi, am si gasit, insa nu ma dau eu dusa inca de langa copil.
Cand totusi sunt low, intru pe aici si alte 2-3 forumuri si mi-am facut plinul de... aventuri/adrenalina/telenovele/fapte de viata/discutii intre prietene. Gasesti de toate pt toti!
Burtocika spune:
Cred ca Pusok s-a suparat ca am trimis-o la cratita sau la carte si n-a mai intrat pe-aici !
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TweetyGeo Eu ma jucam pe calculator, faceam goblenuri, citeam reviste. As fi vrut sa invat sa dau de permis ca aveam suficient timp de invatat, dar nu aveam si bani suficienti. Acum imi pare rau. |
da sa faci goblenuri...nu este asa un hobby mai de mamaie?
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus da sa faci goblenuri...nu este asa un hobby mai de mamaie? |
Da, sigur, e mai "tineresc" si inteligent sa te joci pe calculator sau sa scrii vrute si nevrute pe forumuri