Condica salajencelor (107)
Raspunsuri - Pagina 7
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim salutare lumeeeeeeee pune-ti de o intalnire saptamana asta pe sfarsite mai trec ca am net free la mcdonalds o duminica superba va doresc si o saptamana excelenta a, si un martisor pt toate de la alex |
multumim de martisor.tuc apasat fecioru mic si dulce.
veniti in ro?
silvana_salajan spune:
Eu raportez copil mic raciiit beton. Va invit la torTURI La multi ani! pe maine. Dulciuri
mihaela_s spune:
La multi ani si de la mine dragelor! Eu maine muncesc, asa ca ajung numai seara acasa si la net. Pe aici nu e mare tamtam cu sarbatoarea asta, asa ca la noi e o zi ca toate altele...Silvia mi-a facut insa o felicitare la scoala dar nu ma lasa sa o deschid decat maine.
Oti, superbe ca de obicei. Sanatate puiului mic.
Cami, iti spun si tie ce i-am zis adrianei: nu am timp de ferma de acasa, d'apoi de alta...daca s-a facut singura, e treaba ei...sa se ingrijeasca. Va io v-as da si ferma mea .
O saptamana faina la toate!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
si de la mine.Da Cami pe Andrei l-o prins flama si amu are si ferma si cafenea si restaurant. Eu ii mai fac cateodata mancare la cafenea La restu nu ma bag ca nu imi plac Sa se descurce daca si le-o facut Adevarul e ca imi convine mai mult sa isi gestioneze ferma decat sa se joace conter strike Dulciuri
Bimilit spune:
La multi ani!!!!dragele mele.sa avem parte de sanatate si fericire alaturi de puiutii nostri.
dianalaura spune:
Multam de cantec si de urari..
Hai ca dau eu o cafea azi...asa, ca de zi importanta..prima serbare...diseara sau maine vin cu impresii...
Ot, super faine torturile..sa pui poza pe webshots ci cu vaza cu flori, e inedita...
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">aici torturile mele
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
silvana_salajan spune:
Pentru toate de 8 Martie, o floare in vaza, ma rog zici ca e borcan Ideea e ca dupa ce am imbracat checul in pasta am avut musafiri si nu am reusit sa finisez gatul vazei. Off, ce m-am ofticat. Diana, multam de cafei. Abia asteptam impresiile de la serbare.Pupam micul actor.Dulciuri
Bimilit spune:
La multi ani,ANDREEA!!!!!!!
Sa ai parte de inca o primavara frumoasa si de inca multe altele si mai frumoase.
Fie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data si sa iti incalzeasca sufletul cu fericire si bucurie .
Sa fii mereu vesela si sa traiesti viata din plin!
Te iubim printesa scumpa
clanulCristea
mihaela_s spune:
Andreea fericiti, plini de bucurii, sanatate si multe multe succese. Adriana sa va traiasca printesa mare si sa va aduca bucurii si impliniri. Petrecere frumoasa si muuuuuulteeeeeee cadouri.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie