Condica salajencelor (107)
Raspunsuri - Pagina 6
dianalaura spune:
Multam de cafea adi!
Noi nu avem ce spune de gradi, caci nu am fost luna asta...e inca bolnav..parca parca acum un pic mai bine..poate reusesc luni sa il duc..sa vedem cum evolueaza...si sa mergem la serbare..nu stiu cand va fi, marti sau miercuri, dar e dimineata, pe la 10, ca sa nu fie obositi copiii...
Ce ziceti de vremea asta "superba"? Zici ca vine Craciunul, nu 8 Martie..La Zalau ninge intr-una, azi dimineata era deja asezata zapada....
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
dianaiulie2009 spune:
`neatza !
Cafelutza va este servita. Sa aveti pofta !
P.S. Mihaela, intra pe farmville ca ti se usca plantele
mihaela_s spune:
Un we frumos va doresc! la noi e soare si asta e cel mai important, parca aduce bucurie in case si in suflete.
Adriana, eu nu am farmville, nu mi-am deschis ca nu am timp de asa ceva.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui mihaela_s
Adriana, eu nu am farmville, nu mi-am deschis ca nu am timp de asa ceva.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
/quote]
Mihaela, poate ca nu ai vrut sa-ti faci , dar sa stii ca ai ferma si ti s-au uscat vinetele si capsunii . Eu te am ca si vecina pe farmville
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianaiulie2009 [quote]citat din mesajul lui mihaela_s Adriana, eu nu am farmville, nu mi-am deschis ca nu am timp de asa ceva. fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor calator de profesie /quote] Mihaela, poate ca nu ai vrut sa-ti faci , dar sa stii ca ai ferma si ti s-au uscat vinetele si capsunii . Eu te am ca si vecina pe farmville |
:)) Noa ce sa-i fac? Daca s-a facut singura...abia am timp de ferma de acasa, d-apoi de cea virtuala....
noi mergem la plimbare pe insula...a trecut o iarna de cand nu am mai fost. E ziua lunga deja, soarele apune dupa 17.30 asa ca avem lumina si chef de plimbarit. O zi faina la toate!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
hop si eu la cafea!
ma pregatesc sa merg la lucru imediat, dupa amiaza avem de mers la o dubla birtday party si eu deja abia astept sa ma intorc si sa ma pun in pat.
da, Mihaela, sa stii ca ai ferma la Farmville, zic si eu ca Adriana.
Oti, vad ca s-a prins virusul cu fb si la voi
Diana, sanatate multa lui Stefan!
pe-aici pina acum a fost soare si frumos, unde parea ca a nins erau de fapt copacii infloriti care s-au scuturat...
de miine zice ca se strica iar vremea, om vedea cit de tare.
va pup si am plecat la munca
Bimilit spune:
"na ziua!
tu fete ce ferma?io nu-s apta in viata reala sa ma ingrijesc de o floare,virtual ,clar as uita sa-mi sap ogoru,sa plantez si recoltez.
va admir ca aveti rabdare si nu uitati sa va gospodariti virtual.bey,da se castiga ceva?sau doar iexperienta?
viu maine sa va cant o piesa faina, care merge la corason.
va pupez.
olim spune:
salutare lumeeeeeeee
pune-ti de o intalnire saptamana asta pe sfarsite
mai trec ca am net free la mcdonalds
o duminica superba va doresc si o saptamana excelenta
a, si un martisor pt toate de la alex