Condica salajencelor (107)
Raspunsuri - Pagina 18
Bimilit spune:
mi-e o leneeeeeeeeeeeee,de ma doare.
raportam liniste si pace in clanul meu.io cam ciufuta, da trece.
intrai sa vaz pulsul salajencelor.
slabut muica,slabut.
musai sa va bag in priza.
ia raportati acilea sa ce gatirati de paste.
mai, ptr ca maine ma loveste iar lenea, ii spun in avans colegului giuliei un sincer La multi ani!!!!!!!!,sa fie sanatos si apt de munca.
giuliooooooooooooooooooooo,sa-ti traiasca colegu.
mai viu io luna asta, ca mai avem sarba{U}toriti!!!!!!!!
peseu:mihaela, vazut iepuras mare,iepuras mic, motan mumos, da pe adulti nada.se poate?
mihaela_s spune:
Bia, este si un adult in poze , de duminica. Io cu aparatul ca de obicei.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
acuma ma prind ca tu nu la blog te refereai Bia. Nu-i bai, eu de el ziceam.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI, FELIX !
giulia, sa-ti traiasca colegu, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de Cani ! Distractie placuta
Mihaela, felicitari pentru cele doua VG - uri. Bafta pe mai departe.
Bia, da de ce esti ciufuta, daca nu te superi ca intreb
Eu is virusata sau gripata, habar nu am ce am , de fapt. Ma cam sacaie in gat, ceva gen mancarime/usturime/uscaciune si ma cam enerveaza ca tusesc sec. Am avut secretii si am stranutat la greu. Am luat teraflu, paragripe si bag ceaiuri la greu + vitamina C. Sper sa ma refac rpd ca sambata suntem invitati la ziua cumnatului la restaurant Meses .
Va tzuc , merg sa lucru ceva la ferma de pe FB
silvana_salajan spune:
La multi ani, Felix! Giulia, sa iti traiasca barbatelul si sa va bucurati impreuna de copchil! Azi dau io cafeiu! E innorat si ploua afara, o vreme de numarat banii.Dulciuri
mihaela_s spune:
Giulia pentru sotul tau!
Si la noi ploua si e rece, la fel va fi si in we, asa ca stam acasa...poate gratarim in curte, daca nu va ploua tare. Diana a plecat azi pe continent la un turneu de handbal, se intoarce duminica noaptea. Ovi pleaca duminica dupamasa si el la Stockholm, asa ca e cam dute-vino la noi in casa in we asta...eu vreau sa ma odihnesc, am primit si al treilea tes la curs sa il corectez, apoi am de citit destul de mult...deci am ce face!
si va doresc un we frumos!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza salajence !
Va servesc cafelutza si un ceai fierbinte !
Eu tot cu nas infundat si stare de moleseala, fara chef de nimic si as avea de lucru prin casa . Ma cam enerveaza si vremea asta ploioasa. Deseara mergem la ziua cumnatului si mi-am ales o tinuta pe care sper sa o pot imbraca. Sper sa pot rezista la kef ca se fumeaza si la cum sunt acuma numai fumul nu-mi lipseste la nas
Na ... cam atat din centrul Zalaului ... va tzuc pe toate ...
Week-end placut
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
La noi tot vreme mohorata. Sunt fara kef. Caut muzica pe net ... va pun mai jos o muzica greceasca tare faina, dupa prima piesa Bambi au compus o melodie in romana ...
... si varianta romaneasca ...
dianaiulie2009 spune:
Am incercat sa pun clipul in varianta ro dar vad ca nu ma lasa... e foarte faina melodia fetelor de la bambi ... daca intrati pe prima greceasca, o sa gasiti si bambi - imi cant iubirea ... merita ascultata si vizionat clipul ...