Condica salajencelor (107)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit![]() ![]() ![]() ![]() Hristos a inviat!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori ![]() |
ADEVARAT CA-NVIAT !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Hristos a Inviat!Noi azi ne-am botezat finutul. Suntem obositi caci am plecat devreme de acasa. Eu m-am capatat cu o durere de coloana de la statul in picioare si in frig. In rest toate bune.Va si va doresc o primavara frumoasa!Dulciuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Ati disparut cu toatele vad ca...putem abandona subiectul?
oti, sa va fie de bine nasitul, sa va traiasca finutul. , poate apareti!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Oti, sa va traiasca finutul si la cat mai multi/multe
In ultima vreme , mi-am redescoperit latura melodica asa k stau foarte mult pe net cautand tot felul de genuri de muzica si facandu-mi fisiere pe genuri de muzica. Asa ma relaxez eu , mai nou. Aaaaaa ... si pe ferma de pe FB ...
Am zapacit-o si pe Bia si vad ca "baga" puternic si ea la ferma ei
Va tzuc, merg sa ma trantesc in pat si sa astept sa inceapa dr. Oz al carei fan sunt de cand a inceput emisiunea lui nu am pierdut nicuna. La ora 9.55 sunt in pat asteptand sa inceapa talk-show-ul
Noapte buna !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Noa, v-ati culcat toate?Azi am fost la Cj la derma cu Alex... Dezamagire maxima. De pe la 10 zile de la nastere Alex are cosi pe fatza, cred ca v-am mai spus. Dr pe care i-am consultat aici au spus ca v-or trece de la sine. N-au trecut si mai rau s-au inchistat sub piele, unii s-au transformat in puncte negre. Deci am mers la Cj la un medic dermatolog cu referinte f bune, la recomandarea unei profesoare de la fac de medicina. Am asteptat juma de ora dupa ora programata sa inram, am platit 100 lei consultatia care a durat aprox 3 minute. Mi s-a parut ca ne-a fuserit, dr pare f sigur pe el si pe diagnostic, ne-a trantiti o reteta si ne-a asigurat ca daca nu se rezolva cu ea, il rezolva 100% dupa 2 ani cu laser
Deci cu alte cuvinte am intrat bou si am iesit vaca din cabinet!
L-am intrebat una alta, dar a fost f ursuz. L-am intrebat daca a mai vazut astfel de cazuri si mi-a pufait in nas, ca si cum ar fi zis ca el nu e incepator. Apoi sincer mi-ar fi placut mai multa atentie sa imi explice putin ce are copilul nu sa ma scoata asa din cabinet fara nici o explicatie. Aama ma gandesc sa ma plang profei care m-o trimis la el si sa o pun sa il descoasa ea, ca eu nu am fost deloc multumita de el.
Amu ziceti si voi ce sa fac? Sunt nervoasa si Vlad la fel. Asa o consultatie gaseam si pe la noi nu trebuia sa bat un drum de Cluj sa il gasesc pe el.Va
, am fugit la somn ca is turbo.Dulciuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
Oti, imi pare rau ca ai fost expediata de medic fara prea multe explicati, se pare ca si in Cluj sut specimene de astea, nu doar in Zalau. Macar de i-ar trece cu crema aia...
Noi de inviere am fost in badon, ca no, e tot la 12 noaptea, si sa nu il lasam pe bunicu saracu sa nu aiba cu cine ciocni un ou..am mers cu mama si cu tata. Inclusiv Stefan a fost prezent.
Duminca pe la mama si pe acasa, luni prin badon la cealalta bunica si iar acasa....m-am odihnit zilele astea, nu mi-a trebuit nici calculator, nici televizor, ca eram fleasca dupa saptamana trecuta...dupa mai multe zile de mai mult de 12 ore la munca in picioare, cu o gramada de oameni la rand, ma dureau fetelor picioarele de nu mai puteam calca...eram si umflata...dar no, mi-am revenit. De azi de la amiaza (12) merg iar la munca, saptamana asta sunt schimbul 2., de la 12-8.
Acm astept sa mi se termine hainele de spalat si mancarea de facut, si sa vina mama sa il ia pe Stefan.
Pruncu nu si-a reventi complet, inca mai are putini muci si mai tuseste mai rar, sper pe luni sa il pot duce la camin.
Va tzuc!
diana de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
dianaiulie2009 spune:
Oti, eu as zice sa ii spui tipei care te-a trimis la acel dr. ce s-a intamplat si sa discute ea cu acel domn, eventual sa zica cum ii spune la acest fenomen sa te mai poti interesa si tu pe net . Imi pare rau ca ati batut atata drum ca sa veniti fara nici o explicatie .
Diana, spor la munca si sanatate lui stefan. te mai asteptam mai des pe la noi cu povesti .
Eu cu colegu pe acasa. fetele sunt la socri. Am bagat 1 tura de haine ca ii cam plin la spalat. Astept sa se termine si sa mai bag inca o tura. Dupa atatea zile libere in care am zis ca ma voi odihni , numai asta nu s-a intamplat. Am fost in vizita tot timpul , nici mancare nu am papat de la noi numai in noaptea de inviere. Deci, ma simt obosita si ma cam paste si o viroza k ma ustura nasul si am secretii apoase. Sper ca nu e gripa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Hop si eu, daca v-ati mai inviorat .
Ieri am lucrat, maine si poimaine la fel voi lucra. Azi am avut zi libera de studiu si ca atare mi-am terminat al 4-lea test la genetica, l-am si trimis. Am primit rezultatele la primele doua, le-am luat cu VG(care e calificativul maxim la acest curs). Ma bucur ca am mers Ok, va spuneam cat e de greu si aveam indoieli la cum ma voi descurca, mai ales ca nu aveam cu cine vorbi, consulta...doar citeam si citeam de una singura, apoi veneau testele la care tot singura...Dar la un moment dat o tipa suedeza care locuieste in Cambodgia(temporar, vine acasa in mai) si face cursul si ea, a pus o intrebare pe forum(avem forum de discutii la curs, ca sa putem povesti intre noi, dar eu nu am indraznit) si vazand ca nu ii raspunde nimeni, nu prea povesteste lumea acolo(am zis ca las suedezii sa ii raspunda, ca eu nu stiu asa bine suedeza si nu mi-am mai scris pana cum cu nimeni) i-am scris eu, pentru ca stiam raspunsul la intrebarea ei. Si de atunci ne-am mai scris in privat, povestim despre neclaritati si problemele de la teste, am mai ajutat-o la o problema cu care m-am chinuit si eu tare mult pana i-am dat de cap...si uite asa e tare fain ca am si eu cu cine schimba o vorba despre musculitele mele .
In rest, Ok ca de obicei.
oti, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Eu is cam rupta acum de realitatile din Ro asa ca nu stiu ce sa iti spun...doar ca nu e deloc normala atitudinea medicului si ca va inteleg ca sunteti nervosi.
Diana, si eu stau aproape tot timpul la serviciu in picioare. Ma si misc mult, dar am si de stat cat timp impachetez probe sau fac probele de urina. Dar am si momente cand ma asez, mai avem si 3 pauze de cate o jumate de ora(doua dintre ele din timpul de munca, deci efectiv muncim 7 ore), mai am si de lucru la computer.
Frumos ati petrecut de Paste, cred ca Stefan a fost fericit inconjurat de atatia, nu?
adriana, fetele ce mai fac? Ati inceput cu role, biciclete? Eu am fost luni cu Silvia cu rolele si Diana ne-a insotit cu bicicleta, tare mi-a placut. Numai ca nu e inca ccc curatat pe aleile din jurul nostru de pietricelele aruncate asta iarna, asteptam sa curete si apoi mai mergem...ca asa e cam nasol.
o saptamana faina mai departe!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie