LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**162**
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Da, eu eram Deci este ceva din zona...cand vin la Deva il incercam si pe acesta Novus zici ca fulga-i ok? O sa-i iau si eu atunci lui David. Nu prea il gasesc. Sau nu am ochi pt Fulga? Olga, mamica lui David iepurasul |
Da mie imi place, nu are lapte praf si am zis sa nu mai tot schimb in fiecare zi iaurtul
A mancat si David la Paltinis , Fulga era !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Noi am primit unul fain de la Olga si mai avem unul Primipasi care e cam naspa adica si cu un fular cam tot aia e Am vazut pe net marca Jane super ok la 74 ron Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ma bucur ca-l folositi. Mai am unul roz acasa, dar ii lipseste o componenta (Chitibus a bagat-o pe undeva).
Olga, mamica lui David iepurasul
Gaza22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 olguta, in bucuresti gasesti fffff bun iaurt la Profi; e fara lapte praf si dulceag... seamana cu cel de casa. mutzu e dependent de el... altceva nici gand sa accepte; sa vezi cand plecam pe undeva cum caram iaurtul dupa noi diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 10 luni cum am venit pe lume |
Ce e Profi si unde e?
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite
olishka spune:
citat din mesajul lui dyana27 olguta, in bucuresti gasesti fffff bun iaurt la Profi; e fara lapte praf si dulceag... seamana cu cel de casa. mutzu e dependent de el... altceva nici gand sa accepte; sa vezi cand plecam pe undeva cum caram iaurtul dupa noi diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 10 luni cum am venit pe lume |
Profi este magazin sau marca de iaurt?
Gaza22 spune:
Pai daca e asa bun Hamul de la Oli vreau sa stiu si eu ce marca e sa-i iau si eu Gazei.
novus spune:
Fetele, eu ma retrag, nu de alta dar azi dimineata la 08 Alexandra s-a trezit si a inceput :tata tata pe ton crescendo ca sa fie sigura ca o aud
Mai nou toata ziua doar tata zice, va inchipuiti cum e Pisi,nu ?
V-am pupat !!
Noapte buna !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Hi Hi hai ca ne-a bagat in ceata Dyana si acu a fugit la culcare.
novus spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Pai daca e asa bun Hamul de la Oli vreau sa stiu si eu ce marca e sa-i iau si eu Gazei. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite |
L-a luat din Austria, Kidilland nu am vazut pe aici
Dar cele marca Jane sunt super ok are o prietena
Ayla21 spune:
Olga www.profi.ro/index.html" target="_blank">Profi e magazinul, si are si iaurt www.simultan.ro/download.html" target="_blank">Sim.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
olishka spune:
citat din mesajul lui dyana27 eu ma retrag sa fac si eu macar un dus.... ca tare lenesa am fost pana acuma; noapte buna diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 10 luni cum am venit pe lume |
Noapte buna!!!