cit adevar poate fi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Unombun, ciudat nick ti-ai ales mai ales ca esti departe de a fi ceea ce vrei sa pari.

Eu sunt colega cu tine la scutece, am fost si la odisee. Si inafara ca acolo intri doar ca sa te plangi cat esti tu de chinuita si ca nu ai avut nici timp si nici sanatatea nu ti-a permis sa te ocupi de copilul de care pana acum sotul s-a ocupat, in rest nici buna ziua nu ai spus vreodata, nici un sfat nu ai dat nici o vorba buna nu ai adresat vreunei mamici.

In schimb, vad ca ai tot timpul din lume sa deschizi subiecte peste subiecte, tot timpul la subiecte active sunt 2-3 constant deschise de tine, si sincer...daca ai folosi cautarea ai gasi raspunsurile, dar da, esti mult prea ocupata sa o faci.

Imi pare rau ca ai deschis asa un subiect neplacut si nedrept fata de colegele tale de la odisee (unde fiind cu totii de sept - oct - dovlecei - invit pe toata lumea sa citeasca, sunt niste fete absolut minunate) stii si tu cu cat pot fi mai mari sau mai mici puii lor decat al tau.
Pacat, pacat de tine si de ceea ce ai impresia tu ca esti, stii foarte bine ca unele fete stau in alte tari, comanda de pe e-bay, etc. lasa din discutie banii, unii da, au avut salariile mult mai mari decat ai avut tu si au posibilitati mai mari, altii le prefera in detrimetul altor lucruri, nu vad de ce suferi!

Am sa imi iau libertatea sa postez mesajul tau si la scutece, merita si fetele sa vada ceea ce ai scris, daca deja nu au facut-o.

O seara frumoasa!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Repet, nu ma refer la puterea de cumparare a fiecaruia ci la seria "al meu face la olita de la 2 luni".

Exemplul ales de tine este chiar nepotrivit, scuza-ma ca iti spun.
Exista o multime de mamici in lume care chiar asta fac .
Are si o denumire metoda : http://en.wikipedia.org/wiki/Elimination_communication

Presupune ca NU se folosesc scutece aproape deloc la sugar.

Si nu, nu am folosit-o. Al meu sta bine merci in pampers la 2 ani .
Dar asta nu inseamna ca nu exista sau ca mamele , chiar romance nu incearca sa aplice metoda.
Personal chiar cunosc cateva.
Si nu, nu mint. Nici eu , nici ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

O steluta si de la mine. Atata grija fata de capra vecinului...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Unombuna, eu nu sunt uimita deloc de ce subiecte poti så deschizi..Så stii ca imi pare rau de fetele de la scutece , sept-oct 2009 , pt ca sunt sigura ca unele din ele vor fi triste så vada ce ai putut tu så scrii aici..Si så stii ,daca fetele au exagerat cum spui tu, tu ai facut-o si mai latå.

Urat!! F urat!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun
ramin uimita cind citesc la mamici despre bebelusii lor de aceea si virsta sau mai mici sau mai mari,dar care au -realizari extraordinare-stau in fund de micuti,cu fotografiile aferente in care sint evident mai mari decit virsta spusa,maninca de la inceput castraveti,mamaliga,carne,ce nu mi-a auzit urechile fara probleme,vorbesc de cind...precoce foc,merg la 5 luni,etc,care mai de care.
exemple pot fi multe.
sau sunt eu ..giga de am alta situatie sau se minte asa,putintel??
ma simt prost citeodata vazind realizarile unor copii,in conditiile in care al meu e ok,face ce e cazul sa faca,dar nu MERGE,cum am vazut in poze,chipurile la 4 luni,NU STA IN FUND,nu alearga sau altele ,in fotografii cu copii vizibil mai mari.

copiii dumneavoastra sunt campioni, sunt peste medie??sau gasit toti campionii in forumul acesta?ati observat tendinta de exagerare ???sunteti oameni normali cu copii normali?nu de altceva dar incep sa ma simt mica alaturi de genii.

multumesc de rabdare.

Recunosc ca trebuie sa ai o tinuta morala deosebita daca iti permiti sa barfesti fara jena niste bebelusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Poate or fi mamici care exagereaza,dar nu vad scopul subiectului.Am citit primele 2 pagini si nu inteleg de ce ai deschis subiectul.Da,sunt mamici care mai exagereaza,sunt mamici care se ingrijoreaza atunci cand citesc cate fac alti copii la aceeasi varsta,dar daca copilul se dezvolta normal,e sanatos,nu vad de unde ingrijorarea si nici nu inteleg de ce trebuie sa-l compari.Ah da,daca copilul nu sta in fund si deja e maricel,da,iti pui niste semne de intrebare,mergi la dr cu el..te poti gandi ca altii stau deja de mult si puiul tau nu sta deloc..Oricum nu cred ca exista bebei care la 5luni merg singuri,la varsta aia majoritatea nici nu stau in fund,nu sunt suficient de dezvoltati pt a-si tine singuri echilibrul.

Legat de bani si ce cumpara unii si altii copiilor,e treaba lor.Personal,daca as avea bani,as vrea ca puiului meu sa nu-i lipseasca nimic si i-as cumpara tot ce si-ar dori sau mi-ar placea mie pt el.
Multa sanatate si numai bine.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mda, un subiect de toata jena, asa cum sunt si postarile tale, unombun (?!) de la dovlecei. Dupa ce ca vii de fiecare data numai cu frustrari si cu "probleme" fara sa accepti ca nu se poate ca toata lumea sa se fi intalnit cu problemele tale si ca vrei MUSAI un raspuns, bati din picior ca nu vrem sa te ajutam... Acum vii si scrii niste aberatii si niste minciuni. De fapt minciunile sunt ale tale, nicidecum ale altor mamici.
Eu am doi copilasi, unul mai diferit decat celalalt...
Cat despre realizarile picilor, vad dragi mamici ca ati cam bagat in chingi orice incercare modesta sau mai putin modesta a altor mamici de a-si lauda puiul.
Acum, vreau sa va intreb pe voi, cele care zambiti stramb in coltul gurii si aratati cu degetul, cum ati reactionat cand ati vazut ca-si tine copilasul capusorul?? V-ati intors si ati spus: "e normal!" sau ati sarit in sus de bucurie.
La fel, cum ati reactionat cand s-a agatat de prima jucarie, cand a dat sa se ridice-n fund, cand s-a rostogolit, cand s-a ridicat in picioare, cand a zis primul MAMA chiar inconstient si poate un pic murmurat?? Nu v-ati strigat bucuria??? Macar intre patru pereti... daca nu ati facut-o si fata de prieteni. V-ati uitat in grafice si-ati zis: "stai, are x luni, deci e normal...nimic senzational"
Si stiti foarte bine ca e posibil sa fi facut o data ceva si apoi sa n-o mai faca cu lunile, dar ramane prima impresie.
Cate dintre voi n-ati notat undeva cand a facut copilul prima data ceva "normal" care pentru voi a parut a fi extraordinar???
Hai sa nu dam in derizoriu si inainte de a privi in curtea vecinului e bine sa ne vedem de propria curte.
Apoi despre gadgeturi...pai e "dupa bujet coane Fanica!" plus ca pe lume nu este mama si copilul singuri, de capul lor. Majoritatea au un tata care in drum spre casa in loc sa se opreasca la carciuma, se opresc sa ia ceva la copil. Mai au si-o bunica, poate si-un unchi...ca sa nu mai largesc cercul la multitudinea de prieteni ai parintilor care vin incarcati cu diverse...si nu din obligatie, ci din placere plus transferul intre generatii.
Despre iesit afara...iarasi suntem diferiti cu totii. Doar n-o sa tin copilul in casa pana la majorat. Pai cei din scandinavia sau eschimosii ce naiba fac???

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Unombun, daca nu vii cu exemple este doar un subiect de barfa de unde iese la iveala invidia ta si complexele si frustrarile.

Ma bucur sa vad ca ai timp de facut subiecte, inseamna ca nu te simti asa de rau cum ne spui noua, atunci cand intri pe fuga doar sa ceri un sfat, ca nu ai timp de nimic.

Eu nu am vazut nici o fata laudandu-se aiurea, chiar te rog sa ne spui cine te-a complexat asa tare. Si nu inteleg acuzatiile, vrei sa spui ca acei copii pe care ii vezi in poze sunt nascuti poate prin mai-iunie si s-au inscris mamicile la septembrie-octombrie doar ca sa se dea mari? Nu inteleg acuzatiile acelea conform carora copiii din poze si filmari ar fi mai mari.

Recunosc ca imi e tare mila de tine, sa ajungi sa te cobori la asa ceva. Si mi-e mila de copilul tau (cu care intr-adevar, nu am vazut nici o poza, nici cu el, nici cu tine) ca in loc sa te ocupi de el, tu iti umpli timpul cu asa ceva.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

unombun, eu sunt foarte curiasa sa stiu...care sunt bebelusii care mananca mamaliga si castraveti si merg in picioare la 4 luni???
tu ai spus asta...deci trebuie sa ai un motiv concret...macar un citat ceva??? ca si eu tot pe acolo imi fac veacul...la dovlecei...si zau ca nu am vazut asa ceva...o fi netul meu de vina???

acolo la dovlecei (unde intri tu numai ca sa ceri ajutor, fara sa ai vreodata o vorba buna de zis vreunei mamici..acolo...stii tu..) sunt niste femei extraordinare, care se ajuta chiar si dincolo de ecranul calculatorului, la bine stau si fac petreceri serbandu-si si acolo zilele de nastere, iar la rau stand ore in sir asteptand sa vina o colega de la spital cu vesti bune. tu nu ai de unde sa stii...nu stii ce ai pierdut...esti prea ocupata...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

draga unomnebun,

aceleasi mamici de care zici tu ca "spun povesti" te-au ajutat cu o vorba buna in scurtele tale vizite pe la noi si te-au ajutat cu date tehnice de nenumaratele ori in care ai intrat fara sa dai nici macar buna ziua si puneai intrebari strict legate de CIC/indemnizatie !
ma doare sufetul cand ma gandesc ca poti sa fii cat se poate de sincer si de bine intentionat si sa investesti o gramada de timp si energie la odisee si oameni ca tine sa vine si sa improaste cu noroi..! suntem o mana de mamici care au postat poze,filme cu copilasii din dorinta de a face schimb de experienta legat de cresterea copiilor nostri sau pur si simplu din dorinta pura de a impartasi bucuria nasterii si dezvoltarii lor...tu cu ce ai contribuit pana acum la topic,te intreb? poze cu tine n-am vazut ,deci putem f bine sa afirmam lejer ca "spui povesti pescaresti" cand mai vii si te plangi,right?

penibil subiect..

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput