Senioare mari,mijlocii si mici (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

si eu am citit de cris

Doamne-iarta-ma...nu ranjesc la patania fetei...ranjesc gandindu-ma ca nu puteam sa ratez povestea tocmai acum...cand sunt pe cale sa duc de tot cu capu.
Incep sa fac tampenii...si asta nu-i a buna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

Concurs- cine stie,castiga:
sami,fii antena

oglinda-oglinjoara,cine e cea mai frumoasa rosioara??

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

rosioara mea din frigi???aia pe codita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

samira o gandire pozitiva te va ajuta mult mai mult , nu te mai gandi la prostioare...
tu unde faci fiv ul?
galli
nu stiu dar e super tare ghicitoarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

biiiiiiiiiiiiiiip!wrong answer!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

eiii, care-i raspunsul????

Mergi la inceput

brunila Kaali Budapesta...cu dr. Kovacs

gali ...daca tot nu am ghicit raspunsu...macar sa te mituiesc...o floare si un pup.

Mergi la inceput

mai,fete,da voi nu vazurati pozele lui sami??

sorinake,fata cu melodiile!!

oare restul fetelor pe unde umbla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

samira deci sa inteleg ca ai inceput tratamentul ?cati foliculi ai?
eu am avut ultima data 38 de foliculi parca si nu am facut hiperstimulare...deci nu e o regula.. nu te mai stresa..

Mergi la inceput

soricicoooooooooooooooo! te-am vazut!
multumim pt vot!
treci la raport!!! cu soricel cu tot!

Mergi la inceput

bruni,nu am inceput stimularea...sunt pe AC de 2 saptamani...tocmai asta e...ca am fost ieri la eco aia de m-a cautat de chisturi...si chisturi nu am...deci pot incepe stimularea...dar am deja 8 foliculi pe un ovar si 5 pe celalalt.
nu e prea mult oare???ca totusi sunt pe AC!!!e adevarat ca toti sunt miiiiiiiiiiiiiici ...da si cu aia de luna viitoare si cu stimularea...ma gandesc sa nu dau pe afara.

38 zici ca ai avut tu???

Mergi la inceput