Senioare mari,mijlocii si mici (74)
Raspunsuri - Pagina 8
galliciana spune:
sami, gandeste POZITIV!!!
bruni,am citit de cris....
nasol,....dar,inseamna ca trebuie sa ii placa mult doctorului de persoana respectiva....la mine a fost cred,invers....![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
brunadria spune:
galli fiv 3 , bine m ai trecut pe listuta
multumesc!
samira nu te gandi la prostioare, o sa fie bine , ai sa vezi...
galliciana spune:
sami,mercicuri de bunataturi,fata!
bruni,ma gandeam ca imi mai joaca feste memoria![]()
![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana sami, gandeste POZITIV!!! bruni,am citit de cris.... nasol,....dar,inseamna ca trebuie sa ii placa mult doctorului de persoana respectiva....la mine a fost cred,invers.... astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galli no coment...
sper sa fie bine si sa reuseasca ..
samira33 spune:
gandesc pozitiv...da nush cum naibilor...mereu am simtit cand urmeaza sa mi se intample ceva...si nush cum naibilor fac...da numa despre cazuri de hiperstiulari citesc in ultimele zile.
acu...ma uit...sa-mi fac asigurare medicala...ca poate ajung pe la spital ,in stare grava pe acolo
Doamne-airata-ma!!!!!....ce tampenii imi ies pe gura....da nush de ce imi ies!!!!
galliciana spune:
a facut fiv,pana la urma,nu?? am citit numai ultima pag.
D-ne ajuta sa ii fie bine!
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana a facut fiv,pana la urma,nu?? am citit numai ultima pag. D-ne ajuta sa ii fie bine! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
da! a facut fiv cu surcel.. dar nu stiu exact cum s a intamplat , nu prea am avut vesti in ultima vreme de la ea..dar speram ca se va bucura de reusita si va fi bine pana la urma...
galliciana spune:
Concurs- cine stie,castiga:
sami,fii antena![]()
oglinda-oglinjoara,cine e cea mai frumoasa rosioara??