Felicitari Ramona_bm!Aspirante optimiste (447)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Anca merci de sfat. Acum am ajuns acasa de la serv, eu nu am program fix, si mi-am facut apa cu sare pe care o inhalez pe cate o nara, pe fiecare cate putin, ustura cam rau dar scapi de antibiotic. ........................................... http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png sa am un sanatos! |
de ce nu iei sterimar?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cos_minutza spune:
Ukume asta e baiul ca nu e prea regulat
Dupa Diane l-am avut la 35 zile,dupa aceea pauza,am luat Duphastone de a venit
Luna trecuta l-am avut la 28 de zile,dar luasem Yaz.Luna asta in Z10 la eco a zis ca urmeaza sa ovulez asa ca
Semne...nu stiu,simt ceva dureri mici prin burta si seara ma dor sani daca stau pe burta,insa nu imi pun speranta in ele ca stiu ce face autosugestia

Mai vedem,daca nici maine nu vine ciclu mai fac un test.
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
Joy21 spune:

Ioana_mami, mi-e mi-a aparut a doua linie la testul barza gold ff pala si nu a fost sarcina. Poti incerca un surechek, e mai de incredere. Cand tb sa-ti vina CM. Poate e prea devreme si de aceea nu se coloreaza liniuta bine. Sper sa fie 
La mine astazi e z1 de duphaston. Poate asta e luna mea norocoasa 
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
cami_antonia spune:
ioana eu te sfatuiesc altceva din experinta celor de aici de la aspirante mai vechi care aveau teste pozitivate dar nu erau gravide
eu te-as sfatui sa faci maine dimineata inca un test si apoi sa mergi la un centru de recoltare de sange pana in ora 10 dimineata si sa faci un test de BETA HCG .... e intr-adevar hormonul cu care nu se greseste niciodata existenta unei sarcini ....
eu am avut tot asa o a doua liniuta ffffffffffff palida .... cine vedea testul zicea ca nu e nimic sau ca e greseala ... dar nu am zis initial nimic .... am asteptat si l-am repetat si s-a facut putin mai rosieeeeeeeee
dar intr-adevar ... zilele abia treceau .... si astea pt ca in cta nu aveam unde sa merg la analize ... acu s-au deschis multe centre ..., acum 2 ani nu era decat unul etc ....
katy poarta cu incredere Braul Maicii Domnului da nu cand ai relatii sexuale si nici cand esti pe CM .... sa-ti fie spre folos
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia katy poarta cu incredere Braul Maicii Domnului da nu cand ai relatii sexuale si nici cand esti pe CM .... sa-ti fie spre folos |
De ce? Ce se intampla cand "esti pe CM". Sunt si eu curioasa.
cami_antonia spune:
catalina
... se considera ... din punct de vedere religios ca esti murdara ... si fiind un lucru sfant se poarta cu sfintenie ... de aceea se zice si ca atunci cand esti la CM nu saruti icoanele sau cele sfinte din biserica .... iar unii chiar nu sunt de acord deloc cu ideea intrarii femeii in biserica ... care este sfanta
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
Ramona_bm spune:

Vin si eu cu o veste buna
, Joi, vineri si sambata am reusit sa vad si eu dublu iar la Beta mi-a iesit valoare 146.66 deci se pare ca sunt
. Bebe inca e mic de tot dar sta bine merci in burtica 
Fetelor nu va pierdeti nici una speranta ca pana la urma fiecare va ajunge sa-si tina minunea in brate 
Va pup pe toate si imi cer scuze ca intru pe aici doar din an in pasti 
oare cand vine
meu?
cami_antonia spune:
ramonaaaaaaaaaaaa
bravooooooooo
uraaaaaaaaaaaaa
o graviduta la orizontttttttt
ce bineeeeeeee
sa iti fie de bineeeeeeeee
ai grija mare acum de tine si de bebe din burtica
te pupam si sa ai sarcina fara problme si dusa la termen
te mai astepteptam cu vesti sa le incurajam pe feteeeeeeee
fetele eu prima data am ramas gravida cu Braul Maicii Domnului
a venit si la oi in constanta
si m-am atins de el
si am sismtit ca atunci Maicuta Domnului era acolo cu noi si printre noi
consider ca daca crezi cu adevarat in ceva ti se va indeplini
daca esti negativista sau nu crezi nu se va indeplini
va pupppppppppppp
si mai asteptam vesti frumoase
DOAMNE AJUTA!
catalina2307 spune:
antonia - am scris un mesaj luuuuuuuuuuung ....dar l-am sters . Pt. ca nu isi are sensul aici.
Am sa spun numai doua vorbe. Nu Dumnezeu spune ca femeia este murdara la CM. Noi spunem. Nu poti spune despre o bucata de material de la mercerie ca este Sfant pt ca asa am hotarat noi. Parerea mea umila este ca Dumnezeu nici nu are habar de existenta acestui Brau. Ca Dumnezeu nu o sa alunge niciodata o femeie care are nevoie de EL pentru ca este la CM. Ca Dumnezeu este Bun si Mare pentru toata lumea. Si nu trebuie sa purtam brauri masluite sau sa ne platim rugaciunile pt a fi mai aproape de EL. Este suficient sa Il iubim si sa ii spunem cat de mult avem nevoie de EL. Cu CM sau fara CM, cu brau sau fara brau. Si nici nu cred ca trebuie sa ne strigam iubirea. Doar sa o purtam in suflet. Sunt sigura ca El va fi multumit.

sanatos!