Felicitari Ramona_bm!Aspirante optimiste (447)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Fetele eu am racit foarte rau si cum nu stiu daca e prin burtica, imi e teama sa iau vreo pastila. Asa ca ceai cald, lamaie si cred ca o sa fac apa cu sare pt sinusuri. Diseara fac o baie calda cu sare si poate scap. Imi e teama sa iau paracetamol sinus ca vad ca are contraindicatii............................................ http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png sa am un sanatos! |
paracetamol simplu poti sa iei si evita baile fierbinti ca exista risc de avort spontan

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cos_minutza spune:
Neatza si de la mine
Katy,Andreea multumim de cafea
Andreea cred ca te trec niste senzatii cand misca bebe

Katy imi pare rau ca ai racit!Multi
sa treaca!
Camcris,Yasmi
inca nu au venit musafiri
Elena
sunt sigura ca va fi bine pana la termen.Sarcina usoara in continuare si te mai asteptam cu vesti!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
Ioana_Mami spune:
Dragele mele aspirante ,
Imi doresc foarte mult un bebe si eu si sotul meu am lucrat intens la asta :-)
Azi dimineaza am facut un test barza gold
Linia de control : ok
Linia din mijloc vizibila la lumina : prezenta si ea (doar in lumina)
Foarte pal o linie in dreapta liniei vizibila in lumina..
Acum intrebarea mea este , linia de sarcina este in dreapta langa litera T , sau in mijloc (cea vizibila in lumina).
Experimentez si stari "prezicatoare de sarcina" : oboseala , durere de sani , ameteala , dar totusi e prea devreme sa se vada cela la eco , UM 30 ianuarie .UFfffff
Ajutati-ma cu liniutele astea ...o fi bebe?
Katy82 spune:
Ioana bine ai venit! Din cate stiu daca au aparut doua liniute, chiar daca una este mai pala, testul este pozitiv. Poti repeta testul dupa 2 zile cand nivelul HCG-ului (sper ca am zis bine), se dubleaza, este un hormon al sarcinii.
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
sa am un
sanatos!
Katy82 spune:
Anca merci de sfat. Acum am ajuns acasa de la serv, eu nu am program fix, si mi-am facut apa cu sare pe care o inhalez pe cate o nara, pe fiecare cate putin, ustura cam rau dar scapi de antibiotic.
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
sa am un
sanatos!
Ioana_Mami spune:
Cred ca o sa treaca in 1000 de ani cele 2 zile
Speram sa se mai fi confundat cineva cu pozitionarea liniutelor :-)
tanamera spune:
Salut gagici!
Katy
imi pare rau ca te-a prins raceala,ai grija de tine
toate fetele!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
beluistef spune:
Katy 
Cosmina sapt. viitoare miercuri la 11 am morfofetala si sper sa vin cu vesti bune.
De asemenea te asteptam si pe tine cu vesti bune.
Tanamera
-am burticuta si vezi ce faci cu infectia aia urinara.
[pu[] toate fetele, fara nominalizari sa nu scap pe vreuna ![]()
Elena,
20+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ukume24 spune:
Buna fetelor,
Numai acum ma reusit si eu sa intru putin sa vorbesc cu voi.
Cosmi daca inca nu au venit rushii mai e o sansa. Ceva simptome? De obicei iti intrazie cilcu sau vine ceas?
Eu sunt in ultima saptamana inainte de ciclu. Ar trebui sa vina cam pe joi vineri. Nu imi mai fac iar sperante ca luna trecuta ci stau cumintica si astept:). Voi stiti ca luna trecuta nu am reactionat foarte bine asa ca luna asta prmout sa raman tot optimista si daca apar rushii.
.
Katy ai grija cu raceala. Din pacate sunt faorte periculoase racelile astea mai ales acum ca s-a incalzit un pic afara. Acum apar toti virusii.
Cine trebuie sa se mai testeze zilele astea? I have a good feeling ca cineva ne va da vesti bune zilele astea. Avem nevoie de asta.![]()
cos_minutza spune:
Ioana cate zile are CM-ul tau?Daca a aparut a doua linie e posibil sa fie sarcina,mai repeta testul peste vreo doua zile!!!Incearca cu alt test ca de Barza am auzit sa dea rateuri...Sa de Domnul sa fie 
Katy ce bine de tine,esti acasa...vreau si eu
Tanamera 
Elena bafta la morfo
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu