Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 84
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan na c-am scris in acelasi timp ![]() mai,no comment la faza cu pus scaunul pe lateral ca sa se uite copilul pe geam ![]() eu sunt pt rear facing,mi se pare mai safe.cat despre jumperoo,eu stiu ca e ff bine pt picioruse insa daca vrei ti-l filmez intr-o zi sa vezi cat de tare sare,parca nu prea iti vine sa-l mai lasi totusi. hai ca ma bag si eu la somn cred,ca incep deja sa vad dublu ![]() pup fetele,Monica tin pumnii pt luni ! ![]() Mihaela,mami de Joshua ![]() "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
![](pupic.gif)
Si mie la o frana mi se pare mai ok sa fie cu spatele. Cred ca numai la o lovitura din spate e rea pozitia aia. Ma bag imediat la studiat linkurile tale.
Eu cred ca toate am vrea sa il mai vedem pe Joshua in jumperoo
![](icon_smile_big.gif)
pupici si somn usor
![](pupic.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui madalina84 RALUK am vazut toate pozele,ioi cum a reusit Alexutu sa se zgarie in halul ala?cele cu "la multi ani tati,mami" mi-au placut ![]() ![]() ![]() Fetele-cucietele,pe unde sunteti??????? ![]() D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mai, abia azi am descoperit ca-i pot taia unghiile si cand e treaz. La mana dreapta e mai greu, ca vrea sa si-o bage in gura tot timpul... Dar atunci, "pe vremuri"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
madalina84 spune:
Am gasit fisher price jumperoo rainforest la 532 pe okazii,sunt noi.
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit
raluk16 spune:
citat din mesajul lui madalina84 Am gasit fisher price jumperoo rainforest la 532 pe okazii,sunt noi. D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mada ai dreptate ca suntem singurele pe aici
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
madalina84 spune:
Nu stiu pe unde s-au pitit fetele.Eu am stat toata ziua in fata calculatorului,noroc ca am mancat 4 biscuiti
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit
Iulika29 spune:
Raluk mami am vazut poze taaare frumoase cu Alexutu' cel voinic..Ce intoarceri face el la 4 luni..Woww..Si så stii ca la cat de dulce e si drågålas eu il iert pt cand te-a necajit ! la drågålas!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
buna!
of of, si-un cartof....[emoticon de-l doare capu']
azi am avut o zi de pomina cu Ebruska, a inceput de dimineatza cand n-a mai vrut sa doarma, apoi a tot atipit cate juma de ora, oricum insuficient pt are ea nevoie, si de aici o maraiala continua nu ne-a priit nici macar plimbarea prin parc, ca jumate a marait, pana sa adoarma pt vreo 20 de minute, apoi a mai stat putin cuminte si iar a inceput
de la 4.30 ma chnui s-o adorm, ba pe picioare, ba in brate, ba in balansoar, si de-abia acum a adormit stand langa mine pe canapea si fixand o jucarica....deci era obosita rrau!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moni_iulia/moni_iulia.jpg)
moni_iulia spune:
Buna!
citat din mesajul lui kawaichan si unul haios cu un bebe caruia nu-i place in carseat:))) http://www.youtube.com/watch?v=Z_9tOGcfSCc&feature=related Mihaela,mami de Joshua ![]() "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
![](icon_smile_kisses.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
![](hippi.gif)
Romania
![](icon_smile_sad.gif)
madalina84 spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Buna! [quote]citat din mesajul lui kawaichan si unul haios cu un bebe caruia nu-i place in carseat:))) http://www.youtube.com/watch?v=Z_9tOGcfSCc&feature=related Mihaela,mami de Joshua ![]() "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
Avea si jumper
![](icon_smile_big.gif)
![](bebe.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile.gif)
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
mi=a placut mesajul optimist al Monicai, asa trebuia sa gandesti de la inceput sa treaca repede orele astea si luni sa vii sa ne anunti ca totul e ok!
am vazut poze de constantence cu puii lor frumosi, la o cafeluta in mall....azi m-am uitat dupa voi prin parc, dar vad ca Santo a fost prin Mamaia (noi am avut o treaba si in Neptun si mi s-a parut putin cam vant, ca altfel ne gandeam si noi sa mergem pe plaja)...Uka pupam fata frumoasa cu cucui, era si eu s-o patesc si m-am speriat de mi-au dat lacrimile, deci te inteleg
Sophie e in mare forma in jumper si am vazut ca mami i-a pregatit o multime de toalete frumoase pt o fata frumoasa
Tudorita cel viteaz nu da doi bani pe vaccin si pe buba rosie..
iar Raluk e tot timpul cu camera pe Alexutz ca sa-l prinda facand smecherii, dar mai rateaza din cauza de diverse stresuri mami, tare frumoase cadouri ai primit (mai ales cel de la tati
) si florile superbe...si tare imi place cum comentezi tu pozele, ca sa explici tot ce se intampla pe acolo
Mada imi pare bine ca surioara e ok
si puteti sa ma picati cu ceara, dar nu mai stiu ce vroiam sa zic,sunt capiata de cap...iar s-a trezit dupa 20 de minte Ebru, ea care dupa-amiaza dormea si 2-3 ore neintoarsa
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta