Hidrosalpinx 8

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristal1995

Pogonici: ziceai ca te operezi in jur de 10 iunie? Eu am scapat de trompe pe 10 iunie 2008. Bafta

eu ma operez pe 10 iunie! Doamne ajuta!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CRISTAL mult noroc maine la operatie!Ganganiile meleau crescut mari avem 4luni si jumatate si suntem tare neastamparati.Ne-au trecut colicii si acum ne chinuim cu dintii.Este greu cu doi copii dar si frumos.

MAMI VREAU si tie iti doresc mult noroc cu operatia,dar nu inteleg de ce trebuie sa astepti asa mult pana la fiv,mie d-rita mi-a explicat ca e mai bine sa faci imediat ca este locul curat,eu am facut in aceeasi luna si a mers totul struna.Stii doar.

TAMY ai rezolvat problema?

POGONICI la fel si pt. tine mult noroc!

XDIDI fetele ti-au spus foarte bine ,ai grija de tine!

MULTI PT. TOATE FETELE.

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana va pup dulce pe toti 3...

daca as mai face cu ovocitele mele nu ar trebui sa astept atat... dar pentru ca fac cu ovocite donate trebuie sa astept deoarece exista o lista de asteptare... si eu am fost programata la inceputul lunii decembrie!

cristal multa bafta maine!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Aha,uitasemasa devii ,cand esti mamica,ai sa vezi tu

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

fetelor merci mult de sfaturi, dar eu nu voi face fiv, e o convingere de-a mea si a sotului, preferam sa adoptam cand vom fi pregatiti, deci ori natural ori deloc....acum m-am programat la albu si o sa incerc sa-mi fac o programare si la bratila sa vedem care imi garanteaza ca nu-mi scoate trompele...as merge tot la euroclinic ca tot acolo m-am operat , dar au marit preturile la operatii cu vreo 10 mil....acum asta cu bani sa fie ultimul hop. va puup si numai bine

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

capitol nou aici

8+
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput