Hidrosalpinx 8
Raspunsuri - Pagina 19
cristal1995 spune:
claudia: bafta multa la cezariana! Si ai sa vezi tu ce vei trage cu bebel in Gemeni! Mama mea stie cel mai bine

Mara: bafta multa in toamna si relaxare multa, multa in vara sa pregatesti locsorul pentru bebelusi!
Iana_mari:
mamica!
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
claudia79 spune:
cristal
, multumim de urari! am emotii, inca nu-mi vine sa cred ca e vorba de mine. Fetita mea daca era sa se nasca la termen era zodia Rac, dar asa cu cezariana va iesi intr-adevar Gemeni. Ar trebui sa stiu dinainte ceva legat de zodia Gemeni?:) din cate stiu eu sunt firi pragmatice si cu darul de a se face placute prin vorba. Dar sunt departe de a crede in zodii sau a citi zodiacul ala zilnic din coltul ziarului.Stiam de gemeni asta la fel cum de zodia mea am aflat ca ar trebui sa fiu incapatanata ca sunt Berbec:) Ziua nasterii tale cand este? La Multi Ani! si sa ti se indeplineasca Dorinta cea Mare!
pogonici1977 spune:
AMR 10 ZILE pana la operatia de scoaterea trompelor cu hidrooooooooooooooooooooooo
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
cristal1995 spune:
Claudia: multumesc pentru urari... Mai am putin, putin si fac 31 de ani
(pe 28 mai). Nici nu stiu cand au trecut anii si, mai ales, cand au trecut anii de cand am aflat ca nu pot avea bebe pe cale naturala (2005-2006). Despre copilul in gemeni, chiar daca nu crezi in zodiac (stiu multe persoane in gemeni-chiar si bebelusi), sunt mai....aparte, cu foarta multa personalitate. O vei simti in curand
.
In alta ordine de idei, FIX de ziua mea ma internez (fictiv, evident, ca doar suntem in Ro) adica vineri, pentru ca luni, 31 mai, ma operez pentru o noua bazaconie descoperita recent si anume, nodul la san (posibil fibroadenom, ca sa fiu mai exacta). Sper doar sa nu-mi afecteze fiv-ul (ar trebui sa incep stimularea pe 10 iunie).... Ce nebuna, nu-i asa?!?!?!
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
pogonici1977 spune:
abia astept ca dupa operatie sa ma mut la alt topic la FIV UNGARIA....uraaaaaaaaaaaaa..si sa scapt de acest diagnostic cumplit trompete pline cu hidro.....
of doamne mare pacate am de tras
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
claudia79 spune:
@Cristal: sper si eu sa nu afecteze operatia procesul fiv. Cred ca nu este o operatie grea altfel nu ar fi decis medicul sa faci fiv chiar dupa. Dar nu inteleg de ce te internezi asa devreme pe 28 daca abia in 31 te opereaza? Sper sa fii pe maini bune si sa nu mai ai alte probleme. Cu tiroida esti ok acum?
Iana ce mari sunt Sophia si Mario deja. Mamica fericita ce esti.
Pogonici sa ai o ultima lapro cu succes si apoi sa reusesti in Ungaria din prima, asa cum ti-ai propus!
Noi nu mai facem cezariana in 8 iunie:), s-a sucit Stefania, a tras de placenta in ultima clipa si ma lasa natural la termen se pare, deci pana in 20 candva. Sper sa pot naste fara probleme.
Va imbratisez pe toate.
mami_vreau spune:
asa cum stiti, si la mine era o suspiciune de hidrosalpinx care a fost si confirmata in urma unui rmn... nu a fost nevoie sa fac cu substanta de contrast si totusi s-a vazut hidrosalpinxul bilateral...
asa ca pe 10 iunie fac salpingectomie bilaterala sidupa cateva luni de repaus trec iar la fiv...
pogonici cred ca azi te operezi!!! multa bafta!!! 

Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
pogonici1977 spune:
ei de unde ma amanat dct si mia yis sal sun in prima zi de menstra si sa ma programeze ptr op dupa 3-5 iunie sigur...cred ca ne vom opera in aceeasi perioada
tamaryllis spune:
Fetelor, va urez bafta la operatie;sa se lase cu 
sanatosi!
7+
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.