Discriminarea copiilor de catre stat!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_jors Daca avem nevoie de respectiva alocatie sau nu? Nu, in sensul ca ne putem descurca si fara ea; dar da, in sensul ca s-ar bucura copilul un cadou de Craciun din alocatia pe anul intreg. |
Ca regula generala, daca iti permiti sa faci cadou la copil de Craciun alocatia pe un an intreg, n-ai nevoie de ea.
diana_jors spune:
citat din mesajul lui xenocid Eu am solutia perfecta. Decat sa luam banii de la copiii bogatilor sa'i dam la cei ai saracilor putem cu aceleasi rezultate sa facem exact invers: Sa luam copiii de la saraci si sa ii plasam in casele bogatilor. In felul asta le vom asigura copiilor un mediu propice dezvoltarii multilaterale iar proaspetilor parinti posibilitatea de a'si afisa bunastarea materiala iesind cu ciurda'n mall. Come to the Dark Side. We have cookies! |
Pe mine chiar nu ma deranjeaza, dar probabil din cauza ratelor de la banca nu ma voi califica drept parinte adoptiv. Adica as fi prea instarita ca sa primesc alocatii, dar cu datorii prea mari ca sa infiez copii. Mda...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
diana_jors spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Ca regula generala, daca iti permiti sa faci cadou la copil de Craciun alocatia pe un an intreg, n-ai nevoie de ea. |
Pai daca iti permiti sa faci cadouri copiilor, inseamna ca nu ai nevoie de banii aia?? Adica ar trebui sa primim doar banii pentru strictul necesar, ca de restul nu avem nevoie, nu? Brr... chiar asa, de ce i-as face cadouri copilului meu, e suficient ca ne chemam noi "instariti", nu? Poate ca in afara de craciun si ziua lui nu imi permit sa ii dau alte cadouri, oricat de instarita as parea...
Si din exemplul dat de Formauldi, nici seful nu iti ia, ci doar nu iti mai da... e un exemplu foarte bun.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
sirimie spune:
O timpenie de lege. Nu mai stiu cum sa faca economii la bugetul de stat fara sa ii afecteze pe clica lor de hoti.
In stilul "profesionist" al guvernului Boc, nu se intreaba care e impactul si cit cistiga, se gindesc numai citi saraci o sa aiba impresia ca in felul asta li se va face lor vreo dreptate. Bazindu-se pe prostia si naivitatea oamenilor. Sper ca cei care i-au votat se bucura.
Si mai sper ca vor constata cei de la curtea constitutionala ca e discriminatoriu si le vor intoarce legea inapoi.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
ellej spune:
Statul nu-ti ia nimic. Nu-ti mai da. Evident ca nu vezi diferenta, altfel n-ai pretinde ca lipsa unui ajutor social sa fie recompensata cu caritate. |
Parca era vorba de o alocatie a copilului, deci nu a parintelui si statul nu-mi da mie nimic, ci copilului?
Andrada spune:
citat din mesajul lui diana_jors Adica ar trebui sa primim doar banii pentru strictul necesar, ca de restul nu avem nevoie, nu? |
Statul te ajuta cind cind nu poti asigura strictul necesar, in rest la munca.
Andrada spune:
citat din mesajul lui ellej Parca era vorba de o alocatie a copilului, deci nu a parintelui si statul nu-mi da mie nimic, ci copilului? |
Copilul nu cere, parintele sta cu mina intinsa la ajutor social fara sa aiba nevoie si fara sa aiba vreun drept.
E jenant sa aud a 514-a oara ca nu aveti nevoie de ei, ca va doare chiar in spate de bani, ca-i dati pe ciunga si pocnitori, dar ca e datoria statului sa va dea bani de ciunga si pocnitori.
ellej spune:
Statul te ajuta cind cind nu poti asigura strictul necesar, in rest la munca. |
De acord cu tine; de asta spun ca as vrea sa vad cum le obliga statul pe toate hahalerele care toarna copii pe banda rulanta sa munceasca, nu sa-i lase sa crape de foame si aiba prententii sa le cresca copii restul lumii.
Apropo, eu muncesc.
delsim spune:
Copilul nu cere, parintele sta cu mina intinsa la ajutor social fara sa aiba nevoie si fara sa aiba vreun drept. E jenant sa aud a 514-a oara ca nu aveti nevoie de ei, ca va doare chiar in spate de bani, ca-i dati pe ciunga si pocnitori, dar ca e datoria statului sa va dea bani de ciunga si pocnitori. |
Alocatia copilului nu e ajutor social , ci un drept prevazut in Constitutia Romaniei!