Discriminarea copiilor de catre stat!!!!

Discriminarea copiilor de catre stat!!!! | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

Asta e ultima gaselnita a incopetentei guvernului: copii cu parinti care castiga mai mult, nu vor mai primii "imensa" suma de 40 lei!
Mie asta mi se pare discriminatoriu fata de copii cu parinti cu salariu mai mare; ce treaba are copilul cu salariul parintelui; alocatia e un drept constitutional al copilului !
Mi se pare strigator la cer! Ma intreb ce mai urmeaza?
Pana unde o sa mearaga acest guvern? De ce nu ies oamenii in strada? Cate o sa ma inghitim?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Nu este gaselnita guvernului.In multe tari banii dati parintilor pentru intretinerea copiilor difera in functie de venitul lor.(al parintilor bineinteles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si de cand intra in vigoare chestiunea asta?? ca degeaba ne opunem noi!!

si iar mergem cu acte, adeverinte de venituri, etc??????????

macar sper ca la astia mici le lasa 200 ron, sau nu??????

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

vreau si eu sa citesc stirea asta. Imi dati si mie un link, please?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Nu stiu cat e de discriminatoriu, in fond tot sistemul social e bazat pe ideea de a da mai mult la cei care nu au venituri mari. Dar, ma intreb, oare daca iau acei bani de la copii ai caror parinti au venituri mai mari (by the way, cat de mari, Tlaura ?) oare vor primi mai mult ceilalti ? Sau banii vor pieri in neant, in gaura neagra care inseamna, dupa mine, cheltuielile bugetare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana spune:

Daca banii aia pot umple o gaura de buget, si pot ajunge la cineva care chiar are nevoie de ei, de ce nu. (poate ajung la medicamente pentru batrani)
Cu ce ajuta 40 de lei unei familii cu jipan si vacante in strainatate?
Tu de solidaritate sociala nu ai auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu cred ca banii astia vor fi realocati in vre-un scop nobil, ci doar fac parte din reducerile de buget, ca in fiecare zi auzim ba de salarii scazute, ba de pensii diminuate, acuma au mai venit cu o gaselnita:alocatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Haha..in urma acestui subiect o sa putem face o statistica: cate familii cu venituri mari (care or sa fie revoltati la acest subiect) si cate familii cu venituri mici (care or sa sustina ideea expusa aici) sunt pe forum.
Altceva nu vad ce o sa iasa, doar daca exista si parlamentari printre forumisti

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
Mie asta mi se pare discriminatoriu fata de copii cu parinti cu salariu mai mare; ce treaba are copilul cu salariul parintelui; alocatia e un drept constitutional al copilului !
Mi se pare strigator la cer! Ma intreb ce mai urmeaza?
Pana unde o sa mearaga acest guvern? De ce nu ies oamenii in strada? Cate o sa ma inghitim?

Sa se dea cate putin sa ajunga la toata lumea! Va suna cunoscut?

Eu as propune ca banii obinuti prin sistarea alocatiei pentru copiii proveniti din familii cu venit mare sa fie realocati copiilor din familiile sarace care chiar au nevoie de ei...

Ma intreb oarecum retoric cum e posibil ca acesti 40 de lei sa faca diferenta in venitul unei familii instarite in asa masura incat sa scoata oamenii in strada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

Haha..in urma acestui subiect o sa putem face o statistica: cate familii cu venituri mari (care or sa fie revoltati la acest subiect) si cate familii cu venituri mici (care or sa sustina ideea expusa aici) sunt pe forum.
Altceva nu vad ce o sa iasa, doar daca exista si parlamentari printre forumisti

Ai fi surprinsa sa afli ca sunt si familii cu venituri bune care nu sunt revoltate decat de faptul ca banii nu ajuta real pe altcineva si nu ca nu ii vor mai primi.
Apropo, tu din care categorie faci parte ?

Mergi la inceput