Olimpiada de la Vancouver 2010

Olimpiada de la Vancouver 2010 | Autor: Lali

Link direct la acest mesaj

Va uitati la TV la Olimpiada ?
Noi suntem fani, baietelul meu de 5 ani se joaca in casa de-a patinajul artistic si vrea musai sa-l duc la antrenament de ... sarituri cu schiurile.
Mie mi se pare important sa ii explic ce e olimpiada, ce inseamna un mare campion si cata munca are in spate.
La patinaj sunt curioasa ce va face Plushenko in seara asta, si de asemenea cum se vor descurca japonezii. M-au impresionat teribil pustii de la Halfpipe sarituri cu snow-board-ul. De asemenea am tinut cu Schlili la sarituri cu schiurile dar m-a impresionat puterea psihica a lui Ammann.

Voi urmariti ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu am vrut sa deschid subiect cu olimpiada dar nevazand nici un cuvant pe nicaieri am crezut ca nu se uita nimeni.
Super eveniment, pe aici la radio se comenteaza ca totul e cool si foarte cool, atat de cool ca e prea cool. Vancouverul in sine e minunat si se vede bine si la tv. Pacat de atatea evenimente triste :-( M-am bucurat ca a aprins Gretzky flacara, la noi in oras o strada mare cu trei benzi pe sens se numeste Wayne Gretzky Drive, daca are strada are voie sa aprinda si flacara
Deci ma uit la hockey, tin cu Canada eh, care ar cam trebui sa castige si la baieti si la fete.
Men's hockey...9 capitani din NHL sunt in echipa Canadei, plus Sidney Crosby. Dar rusii-s buni si rai, au si ei pe Ovechkin si pe Malkin, dar tinand cont ca-l au si pe Grebeshkov care joaca aici in urbe si e campionul paselor la adversar, sper ca nu-i vor bate pe canadieni. Mai sunt si suedezii in carti, au pe Sedin sisters (gemeni) care joaca pt Vancouver Canucks (deci sunt pe home ice) si care-s capabili sa castige un meci de unii singuri. Azi se joaca Canada-Elvetia, go Canada go!
Dar pe Shaun White la halfpipe l-ati vazut? americanul zburator nu alta.

PS. Bravo, Eva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

A fost extraordinar Shawn, m-a impresionat tare.
Si imi place grozav aerul de tinerete si relax pe care il aduc snow-boarderii intr-o competitie atat de "grea" si "oficiala".

Din pacate microbul hocheiului nu m-a prins.
Da' am fost de cateva ori in Austria sa vedem concursuri de sarituri cu schiurile si acolo suntem lipiti de tv.

Si admir cu teama inconstienta celor care merg cu sania la 140km/h....

Mergi la inceput

In orasul asta trebuie efectiv sa traiesti sub o piatra ca sa nu stii ce se intampla cu echipa de hockey
www.youtube.com/watch?v=NqiQn9MC5L8" target="_blank">Reclama British Columbia pe care o repeta la tv over and over (fete cunoscute in ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Noi suntem tare pasionati de ski jumping, drept pentru care si baietelul meu sare de pe canapea, si trebuie sa spun ca are o desprindere foarte buna, plus o pozitie foarte frumoasa in aer
Cand eram in Romania nu pierdeam aproape nici o etapa, dar de cand suntem aici am vazut o singura data, plus acum, la Olimpiada. De fapt data trecuta am vazut ceva selectiuni de la Olimpiada anterioara.
Despre Amman credeam ca nici nu mai sare... si ce bine a sarit! Am inteles ca si in antrenamentele pentru trambulina mare a sarit foarte bine.
Am fost dezamagita ca fetelor nu li s-a permis sa concureze. Nu am inteles tehnicalitatile, dar mi se pare o discriminare grosolana. Poate data viitoare...

In seara asta am vazut hochei si pot sa spun ca m-a prins putin, desi nu ma pricep. Probabil ca o sa ma mai uit.
Oricum, la shoot out n-am rezistat sa ma uit, ascultam din camera alaturata

Am mai vazut si patinaj masculin, speram sa castige Plusenko, insa n-a fost in cea mai mare forma. Desi il admir pe Plusenko si il consider cel mai mare patinator ever, Lysacek a castigat pe drept, dupa parerea mea.
Mi-a placut mult canadianul Patrick Chang, nici el nu a fost in cea mai buna forma, insa are doar 19 ani, cred ca poate sa mai creasca.
Mi-a mai placut japonezul caruia i-au plesnit sireturile (ce senin a revenit pe gheata, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic), apoi belgianul, si au mai fost cativa tineri care vin tare din urma.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna32 spune:

Si noi ne uitam des de tot ca fiul meu de 3 ani canta singur prin casa " I believe..." melodia de la olimpice !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mie mi-a placut mai mult Plushenko ....

Mergi la inceput

Plushenko si-a luat ieri o vasta portie de critici pe la toate posturile de radio dupa ce a declarat ca patinatorii care nu fac saltul cvadruplu (o fi corect cuvantul asta? ) sa faca bine sa concureze cu fetele
Meciul de hockey Canada - Elvetia a fost mai frumos decat ma asteptam, elvetienii au jucat eficient (antrenor din Winnipeg, vedeta din Edmonton, joaca ca-canadienii ) Cat nu-mi place mie de Chris Pronger (a plecat de la noi pt ca-si gasise pe aici o fetisoara si l-a transferat nevasta) si nici de Dany Heatley (care a refuzat asta vara oferta de la Oilers - Oilers sunt pe ultimul loc, nu chiar pot sa-l acuz ) recunosc ca aseara amandoi au jucat frumos si au contribuit larg la rezultat. Duminica Canada - USA, Canada ar trebui sa castige, ca meciul e intra-NHL. Terenul olimpic de hockey e diferit fata de cel de NHL (mai mare) si deci mai stopeaza buna functionare a masinii de hockey canadiane. Marele Crosby si-a spart si nasul, a ratat si la shootout, nu chiar cea mai buna seara pt el. Noroc cu portarul Marc Brodeur (cel mai mare si tare si laudat din liga; baietelul prietenei mele are altar cu el nu altceva) ca a aparat toate loviturile, altfel nu stiu zau Multe depind de meciul de duminica; Canada a pierdut deja un punct, sper sa nu ne trezim cu finala jucata prin sferturi
Fetele in schimb joaca hockey de parca-s singure pe teren, au un scor total in trei meciuri de vreo patruzeci si ceva la doi , ar putea si ele sa imprumute baietilor vreo jucatoare-doua sa-i scoata din egaluri
La meciul cu elvetienii m-a distrat si echipamentul, greu sa distingi rosu cu alb de alb cu rosu.

Site cu tot felul despre olimpiada, inclusiv inregistrari:
ctvolympics.ca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Daaa...cu timpul stam cam prost, dar de cate ori deschidem TV (la noi se intampla mai rar), ne uitam la olimpiada. Suntem mari pasionati de ski. In tinerete, rar se intampla sa ratam vreun week-end de mers la ski. Lui fiu-meu ii plac coborarile si sariturile. Ne mai place si patinajul. Speram in sezonul viitor sa punem si picii pe skiuri.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lali, eu ma uit doar la patinaj, in rest slabut, ca nu ma prea intereseaza.
Nu l-am prins pe Plushenko, dar pentru mine e inegalabil. Si sunt de acord cu afirmatia lui legat de saritura cvadrupla.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Noi am vorbit de Olimpiada aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147796

pina acum,asa ca rog moderatorii(daca si autoarea subiectului/elor este/sunt de acaord)sa le cumuleze!

Ma duc s avad ce atzi scris!

Dana

Mergi la inceput