Olimpiada de la Vancouver 2010

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Deci am citit,nu mai repet ce am scris la celalat subiect,imi pare rau ca datorita programului aglomerta n-am vazut patinajul ,asa cu coada ochiului am prins ca Plushenko a luat argintul dar de vazut n-am vazut nimic!

In seara asta curling!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La noi cred ca vreo 6 posturi TV prezinta non-stop competitiile: live, comentarii si reluari. Evident, nu putem ignora Olimpiada. Doar e la noi, in curte! Cand www.flickr.com/photos/11882381@N02/4349946819/in/set-72157623290420865/" target="_blank">flacara olimpica a trecut prin cartierul nostru, am fost in strada si am intampinat-o. Copii au iesit atunci cu scoala. Fiecare elev a primit cate o pereche de manusi olimpice. Mai nou, fata mea cea mare (7 ani) vine in fiecare zi cu cate ceva “craftuit” cu tema olimpica in clasa: medalii din hartie colorata si lipite pe capace de metal, cercuri olimpice din sarma colorata, mascotele editiei desenate de copii, “flacara olimpica” din carton si hartie creponata.

M-a impresionat pana la lacrimi cand primul canadian care a castigat o medalie de aur la o olimpiada jucata acasa- Alexandre Bilodeau-, a declarat ca fratele lui mai mare Frederick (un baiat cu paralizie cerebrala) a fost cel care l-a inspirat si, mai mult decat declaratiile, in toate interviurile pe care le-am prins eu dupa, Alex era cu fratele lui mai mare langa el si mereu il incuraja sa participle la conversatie… mi s-a parut ca daca s-ar fi putut, Alex l-ar fi urcat si pe podium pe Frederick!

Noi urmarim in special patinajul artistic si, neaparat, meciurile de hockey.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

laura,m-a impresionat la maxim video-ul pus de tine!(ce scumpa e Diana

dana

editez sa intreb,cine a preluat flacara in imagine, Lindsey Vonn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Dana, rusine mie, dar chiar nu stiu cine este fata care a preluat flacara olimpica. Mie mi s-a parut ca e foarte tanara, si era asa de emotionataaaa...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

vorbesc eu prostii ca aia e americanca asa ca n-are cum sa fie ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Frumos video clip Laura B. Pe mine intotdeauna m-a impresionat drumul flacarii olimpice, aprinderea ei in Grecia si apoi drumul prin lume. E un spirit unic si cred ca e emotionant sa poti sa fii pe traseu.

In alta ordine de idei, ati vazut super G-ul la ski ? Mie mi-a placut tare, dar vreau sa va intreb daca nu vi se pare ca sunt cam multe accidente la ski anul asta. Asa a fost tot timpul sau partiile sunt prea dificile ?

Ati vazut controversele legate de Ammann la sarituri ? Austriecii nu se pot impaca cu medalia de bronz luata si pace ! Adevarul este ca sunt cei mai puternici ca echipa, dar Ammann e in forma maxima !

Dana, eu am cautat un subiect cu olimpiada inainte sa-l deschid pe asta dar nu am gasit. Sa faca moderatorii cum cred, eu doar vreau sa schimbam impresii, nu ma intereseaza unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie mi-a placut muuuult Plushenko, mi se pare ca a fost nedreptatit rau. Si are dreptate cind zice ca: "Este o proba de patinaj artistic, nu de dans", a rabufnit Plushenko. "Nu mai sunt pregatit sa patinez bine si sa pierd. Aceasta poate fi ultima mea competitie",.
Americanii fac acum in sport cam ce facea Uniunea Sovietica acum 30 de ani. E nedrept si frustrant pentru un sportiv care a muncit atit sa se treazeasca in mijlocul unor interese care nu mai tin de sport. Americanul a baletat frumos, dar nu-si merita medalia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Mie mi-a placut muuuult Plushenko, mi se pare ca a fost nedreptatit rau. Si are dreptate cind zice ca: "Este o proba de patinaj artistic, nu de dans", a rabufnit Plushenko. "Nu mai sunt pregatit sa patinez bine si sa pierd. Aceasta poate fi ultima mea competitie",.
Americanii fac acum in sport cam ce facea Uniunea Sovietica acum 30 de ani. E nedrept si frustrant pentru un sportiv care a muncit atit sa se treazeasca in mijlocul unor interese care nu mai tin de sport. Americanul a baletat frumos, dar nus-i merita medalia.

Subscriu !

Mergi la inceput

In sfarsit si-au vazut si austriecii medalia e aur la sarituri la gat si Schlili cea mai lunga saritura pe lista ! Aferim !

Mergi la inceput

Rog moderatorii sa gaseasca o solutie sa nu fie doua subiecte despre olimpiada.

Mergi la inceput