FIV Europa(28)
Raspunsuri - Pagina 7
adijo spune:
Multumesc mult , colege de suferinta. Eu am luat legatura cu cele 2 clinici din Viena, mi-au trimis mail cu analizele pe care le au ei nevoie la prima consultatie; acum am tot si nu stiam daca sa trimit pe mail rezultatele sau sa fac direct programare. Cred ca le voi trimite. Problema mea e ca nu stiu la care din cele doua clinici sa apelez ( eu am deja 2 Fiv-ri la activ, la Debrecen facute, si sper ca acesta sa fie ultimul). Mi s-a recomandat, de catre o cunostinta ce lucreaza in domeniul medical in Viena, clinica wunschbaby; vad ca si voi multe ati fost acolo... Nu stiu , poate am sa merg la o prima consultatie la amandoua.
elenada spune:
Buna fetelor
Bryny ai inteles bine ziua in care incepi stimularea. Nu conteaza cand iti vine menstruatia tu vei incepe stimularea in ziua spusa de dr. Pt ca ai luat AC nu mai tin cont cand apare sangerarea. Si eu am avut la fel data fixa de incepere a stimularii. nu au tinut cont cand mi-a aparut sangerarea.
Nu te mai stresa ca nu iti face bine. O sa vina menstruatia ceas mai ales ca iei AC. Bafta multa.
Violab asa cum ti-au spus si fetele intre histeroscopie si fiv trebuie sa fie un interval cam de o luna. Eu am facut histero pe 17 oct 2008 iar pe 10 noiembrie 2008 am avut punctia.
Adijo multe fete au fost la consultatie la mai multe clinici. cred ca daca ai posibilitatea sa faci asta e cel mai bine atunci. Te hotarasti mai usor unde sa faci fiv cand ai cunoscut personalul clinicii ai vazut clinica. Prima impresie conteaza mult. Bafta
Va pup fetelor si va tin pumnii sa veniti numai cu rezultate pozitive.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bryny spune:
Elenada iubita mea cum ma mai linistesti tu de fiecare data,credeam ca nu am inteles...cert e ca eu prima sau adoua zi de CM treb sa repet TSH si azi ejoi si nau venit uratii,paote vin la noapte pt ca sambata eu treb sa incep injectiile si nu mai am timp sa vad rezultatul intelegi...deci la risc cum o iesi tsh Dumnezeu va stii...iar gonalu este asa ca un pix gradat eu treb sa fac 225, 5 zile si 150 ultimile 2 zile si nu stiu cum sal fac ca data trecuta am avut ca o injectie normala.invart de capat si dau in dreptul la 225???mai este in cutie ca niste capsule oare sunt acele ca nam desfacut sa ma uit... 

SI PUIUTII
FETELE CARE SUNTETI ASIGURATE AVEM REDUCERE DE 30% DACA VA SCOATETI DE LA CASA DE ASIGURARI FORMULARUL E106.am sunat la clinica si am intrebat si da accepta.eu deja maine ma duc sal scot de la casa de asiguarari...

Mona40 spune:
Bryny,
Uite colea filmuletul cum sa injectezi gonalul F pen...
http://www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp
intra pe
instructons of use...
e ff simplu.
doar la prima folosire a fiecarui penul-ui trebuie sa armezi pe 37.5
asta ca sa scoti aerul din doza.
Pup
anais74 spune:
bryny, sa stii ca am cautat pe google despre formularul E106, si acolo se precizeaza ca acest formular este un "Atestat privind dreptul la prestatiile in natura ale asigurarii de boala-maternitate in cazul persoanelor care īsi au resedinta intr-un alt stat decat statul competent..."
Persoanele care solicita formularul E 106 vor depune la sediul caselor de asigurari o cerere insotita de urmatoarele documente:...
b) dovada resedintei in alt stat membru al Uniunii Europene sau al Spatiului Economic European decat statul competent; pentru persoanele care nu pot face dovada resedintei anterior plecarii, se pot lua in considerare contractul de munca, documentul de detasare, ordinul emis de ministru sau orice document care face dovada sederii obisnuite pe teritoriul statului membru al Uniunii Europene sau al Spatiului Economic European;....
Probabil ca tu poti obtine acest formular avand-o pe sora ta in Viena, nu stiu exact. Dar eu asta am inteles. 
mizo40 spune:
Buna fetelor,
Am facut azi prima ecografie: s-au vazut clar sacul gestational (care este foarte bine pozitionat) si sacul vitelin insa nu s-a vazut inca embrionul pentru ca dupa masuratori sarcina este de 5 saptamani si 5 zile si nu 6 s si 3 zile cum stiam eu. Pe 5 martie ma duc la o noua ecografie si sper sa auzim atunci si o inimioara.
Of, inca o saptamana de emotii mari!!
Bafta multa tuturor fetelor care intra in focuri!
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mizo40 Buna fetelor, Am facut azi prima ecografie: s-au vazut clar sacul gestational (care este foarte bine pozitionat) si sacul vitelin insa nu s-a vazut inca embrionul pentru ca dupa masuratori sarcina este de 5 saptamani si 5 zile si nu 6 s si 3 zile cum stiam eu. Pe 5 martie ma duc la o noua ecografie si sper sa auzim atunci si o inimioara. Of, inca o saptamana de emotii mari!! Bafta multa tuturor fetelor care intra in focuri! |
vai, mizo, ce frumos!
lasa ca trece repede si vei vedea si inimioara pulsand
sarcinile noastre sunt foarte apropiate.
eu sunt in sapt 5 de sarcina, ( adik sapt 4 si5 zile)
esti mai mare cu fix o sapt
eu am prima eco pe 9 martie
Moshulik
+4
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mizo40 Buna fetelor, Am facut azi prima ecografie: s-au vazut clar sacul gestational (care este foarte bine pozitionat) si sacul vitelin insa nu s-a vazut inca embrionul pentru ca dupa masuratori sarcina este de 5 saptamani si 5 zile si nu 6 s si 3 zile cum stiam eu. Pe 5 martie ma duc la o noua ecografie si sper sa auzim atunci si o inimioara. Of, inca o saptamana de emotii mari!! Bafta multa tuturor fetelor care intra in focuri! |
mizo o sa fie bine .. felicitari !
fetelor care si cand intrati in linie drapta?
eu luni am programare si sper sa incep tratamentul in curand...