FIV Europa(28)
Raspunsuri - Pagina 6
BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Buburuza draga si noi tot la prof D'Hooghe am facut un bilant acum cativa ani, chiar si o laparo (la dr Meulemans). Pentru FIV insa nu am mai apelat la ei din motive de conjunctura si sa zicem de organizare, ne e mai simpla Viena, stim de mai multa lume care a fost acolo etc. Oricum, mi-au facut o impresie excelenta leuvenezii! Inteleg ca voi locuiti acolo? Multa multa bafta! Nu stie nimeni sa-mi zica si mie cam cat costa Menopur-ul la Viena, asa orientativ? Mersic. ![]() Pisuc Mic |
Pisucmic si mie imi fac o impresie foarte buna de fiecare data cand ajung pe acolo. Acum, ca nu se primde nimic nu cred ca e vina lor...Noi locuim in apropiere, intr-adevar, asa ca nu ne-a fost deloc greu sa alegem clinica asta. Desi, daca nu mi-ar acoperi asigurarea, m-as orienta in alta parte ca am inteles ca tarifele sunt destul de ridicate. Numai bine si sa vii cu vesti bune de pe la austrieci!

------------------------------------
Anul asta vreau un beta mare!!!

BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mizo40 O sa vad joi ce spune doctorul; m-am programat la prima ecografie, desi o sa am numai 6 saptamani si 3 zile. |
Mizo multa bafta maine, la eco. Sa vii fericita!!!

------------------------------------
Anul asta vreau un beta mare!!!

bryny spune:
buna! fetele care au facut FIV in Austria stiti ceva de o reducere de 30% daca esti asigurat in romania si scoti formular E 104 de la casa de asigurari????pe mine ma sunat sora mea din austria si mia sp ca afost la casa de asiguarari de acolo si iau spus ca treb sami scot acest formular si ar trebui sa am o reducere de 30% si la clinica si la farmacie daca imi cumpar de acolo medicamente!Eu maine ma duc sami scot acest formular de la casa de asiguarari cu cine stie cata spaga,daca stie cineva ceva sau aincercat va rog sami spuneti in seara asata sa nu ma mai duc degeaba sa mai dau banii si pe acolo!please!In rest ce sa va spun doar ca stept sami vina urati sa repet TSH si Prolactina si sa DD sa vina pana vineri ca altfel nu mai am nicio sansa ca nu mi vada ninemi rezultatul in aceeiasi zi!

pe toate!
mizo40 spune:
BuburuzaL, multumesc de urare, sper sa fie asa!
Tie iti doresc sanatate si bafta multa!
mirela2 spune:
bryny cele 2 le am facut in Ungaria, dar as incerca in alta parte acum, iar daca la austrieci se poate si cu o reducere de 30% e super atunci, incercam si acolo
bryny spune:
deci sa va explic ptin...sunt intrun stres maxim pt ca daca numi vine CM pana joi seara sau vineri dimi la prima ora eu no sa mai plec la viena,pt ca in funcie cum imi va iesi tsh voi pleca si nul pot face decat prima sau a2 zi aCM si astept...daca vine vineri dupa masa va fi deja prea tarziu...caci nu mai pot sa fac analiza...
si mai vreau sa intreb ceva ca am sunat la clinica de 2 ori si tot nam inteles a cata zi de la CM se incepe stimularea de fapt...adica si dacami vine joi sau vineri tot sambata ar trebui sa incep prima injectie eu asa am inteles...iam sunat deja de 2 ori ....am vb si cu CORA este la viena si astepta sa i cresca endometru sa faca ET....

adijo spune:
fetele care ati facut/faceti Fiv la Viena, as avea nevoie si eu de o informatie: inainte de a merge la prima consultatie ati trimis pe mail analizele? Sau ati mers direct acolo cu dosarul plin de hartii? Acolo vi s-au facut si alte analize in afara celor pe care le-au cerut ei initial?
bryny spune:
adijo Bine ai venit,sedere cat mai scurta pe la noi, sa te muti repede la subiectul cu gravi. Eu am facut FIV1 la Viena si urmeza FIV2 tot acolo...prima oara am trimis mail la clinica cu un mic istoric iar ei miau cerut sa fac anumite analize pe care leam trimis,neam vazut apoi si personal la prima consultatie cu dosarelu cu toate analizele in original.Nu, eu nu am mai facut nicio analiza acolo dar daca tu vrei sa faci nui prob poti face....
mizo40 spune:
Adijo bine ai venit si bafta multa!
Depine la ce clinica vrei sa te duci. Eu am fost la Wunschbaby si cand am facut programarea pentru prima consultatie le-am scris pe scurt despre rezultatul unor analize si povestea mea.
Mi-au transmis raspuns cu data programarii si in atasament mi-au transmis lista cu analizele pe care trebuie sa le facem si un formular pe care trebuia sa il completam cu date personale.
La prima consultatie m-am dus cu toate analizele pe care le-am avut plus cele pe care mi le-au cerut, insa ne-a pus sa facem suplimentar unele analize (teste genetice, teste imunologice si histeroscopie - pe care le-am facut in Romania pentru ca acolo sunt foarte scumpe).
Eu am fost in iulie 2009 la prima consultatie, iar FIV-ul l-am facut in ianuarie 2010 datorita unor probleme care au aparut. In intervalul asta am comunicat cu doctorul prin e-mail (i-am tansmis intrebari, analize, etc.). Uneori am sunat pentru ca nu mi-a raspuns foarte repede la e-mail.
Citeste capitolele din urma pentru ca iti sunt de mare ajutor si ai sa gasesti toate informatiile necesare, inclusiv despre cazare, medicamente etc.
Succes!