FIV Europa(28)
Raspunsuri - Pagina 18
mizo40 spune:
Cor-Cora, eu am facut prima eco la 6 saptamani si 4 zile si atunci s-au vazut sacul gestational si sacul vitelin. S-ar putea sa se vada la tine numai sacul gestational, ceea ce ar confirma existenta sarcinii. Dr. Fischelmaier mi-a spus sa fac prima eco la 7 saptamani.
In legatura cu tratamentul, sa iei legatura cu cei de la clinica si vezi daca schema ramane aceeasi. Mie mi-au dublat doza de proluton (cate doua fiole lunea si joia) pana in saptamana 12 de sarcina.
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cor-cora A...Daca ma poate ajuta cineva??? 403 mIU/ml nu este o valoare mare pt ziua 13 de la et???embrioni de 72 ore??? Asa am citit pe un site?Ce inseamna asta??Extrauterina n-am cum sa fac . |
Inseamna ca e f f bine. Felicitari si sarcina usoara.
Mizo - cu intarziere sarcina usoara si la termen iti doresc.
Bafta multa dragelor in focuri!
bryny spune:
Bravo Cora ai adus bucurie aici...asta lipsea o reusita iar sa ne mai revenim ca era prea liniste...Felicitari...da ...da chiar tie ti se intampla asta vei fi mamica!

Sa fie intrun ceas bun sa fii sanatoasa si sarcina la termen iubita mea camarada...mai emotionat asa tare cand am primit mesajul de la tine nu mai nimeream sa deschid telefonul cand am vazut cora popesti mam pierdut ,sia asa eram drogata de la anestezie nici nu mai stiu ce tiam scris azi,deabea acum miam revenit ca lumea...

pe toate care mi sunteti alaturi va sarut cu drag si pe restul nu a mai enumar sa nu uit pe cineva....
elenada spune:
Cor _cora felicitari. sarcina usoara si al termen iti doresc si bebelasi sanatosi.
Eu am avut beta in ziua 12 de la et 332. am facut transfer la 3 zile. Daca ai pus mai multi embrionasi ai sanse mari de gemenasi. Eu nu am mai repetat bhcg-ul.
Balantatm, Bryny felicitari pt oute. va doresc sa fie iubarete outele si sa iasa niste embrionasi lipiciosi si frumosi.
Bryny tot 10 ovocite am avut si eu. Sper sa imi calci pe urme.
Bafta multa fetelor. Va tin pumnii stransi. Sa auzim numai vesti bune.
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
tamaryllis spune:
Balanta, mersic! Succes! Te asteptam cu vesti bune!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
goldi spune:
Cora este foarte bine! Felicitari 
In ziua 14 de la punctie, eu am avut 140, la un singur bebe, deci tu ai toate sansele la gemeni .
Balanta, multa bafta! Sa fie dupa cum iti doresti 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
cor-cora spune:
Goldi-multumesc.Gemeni n-am cum pt ca am pus unul singur.
Mizo -multumesc mult pt ajutor.Am trimis mail celor de la clinica sa-mi transmita daca schimb ceva la trat pe care il fac,dar inca astept raspuns.
Elenada-
si iti multumesc tare ,tare mult.
Bryny- inseamna ca vei face cu blasto , ceea ce este fff bine.
Sa ne spui si noua cum se dezvolta micutii.
Catalina 2307-Iti multumesc din tot sufletul meu.Te "citesc" din toamna si am invatat multe lucruri de la tine , din experienta ta.Luna trecuta ai ajutat-o pe Ank FLOR(imi cer scuze ,dar nu mai retin exact ) cand a solicitat informatii despre FET ,toate acele lucruri le-am citit si le-am bagat bine la cap.Si asta este doar un exemplu recent.Multumesc.
anais74 spune:
Cora FELICITARI!! Sa fie intr-un ceas bun! 
Byrny, balanta, pisucmic VA TIN PUMNII!! 
Eu din pacate nu am raspuns bine la stimulare, asa ca am intrerupt tartamentul. Acum astept sa imi vina CM si probabil in mai incercam din nou. Partea proasta e ca m-am ales si cu un chist hemoragic pe OD. Daca nu trece la urmatorul CM ... cine stie cat va trebui sa astept pina trece...
Fetelor care ati facut FIV la Viena, va rog sa imi spuneti si mie ce schema de stimulare ati primit!!! 
pisucmic spune:
Cor-Cora, inca o data bucurie mare ne-ai facut, si ne-ai umplut iar de speranta (un singur embrion si FET - cu succes!). Sa te ajute DD in continuare!
Anais74, imi pare tare rau - poate dozele de stimulare au fost mici? Ce FSH ai? Eu am primit 300 U Menopur timp de 11 zile (dupa ce inhibarea se facuse cu Enantone care se gaseste in Austria, si cred ca a fost o inhibare f zdravana ptr ca acum un an cu o schema de stimulare mai slaba am produs 14 ovocite!). Tu unde faci FIV-ul? (adica unde era planuit?)
Bryny, Balanta, dragele mele va doresc multa multa bafta in continuare, inteleg ca punctia a fost super OK la amandoua, asa ca de acum tot inainte!
si va 
Noi avem maine la pranz ET (la 3 zile), ma bucur ca apuc sa ma odihnesc pana la decolare luni. Ne gandim la cati embrioni sa negociem. Oscilez intre 2 si 3 (am facut si cu 2 si cu 3 datile trecute, deci nu ma tem ca fix acum o sa am tripleti...). Sa vedem cati embrionei rezista pana maine si ce parere are proful Obruca.
Tineti-ne pumnii!
Va pupam pe toti, si pe Elenada ca intra si ne da curaj - mare lucru ca iti mai faci timp! 
Cu drag
Pisuc Mic