FIV Europa(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Cor-cora haide draga mea cu rezultatul cel bun!!! Uite, eu sunt pregatita, scot si majoretele la iveala, numai sa vii cu beta mare! Doamne ajuta!!!

Bryny sa treci cu bine peste punctie!

------------------------------------

Un beta mare in primavara asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Fetelor Mizo a deschis seria succeselor din aceasta primavara eu am urmat si in continuare le asteptam pe Bryny,Balanta ,Pisucmic si in curand BuburuzaL .
Inca nu realizez , am impresia ca sunt spectatoare la reusita unei alte persoane.Imi este frica ,caci stiu ca primele luni sunt decisive.
Va multumesc tuturor, TUTUROR fetelor.Din toamna de cand va citesc am inteles si am invatat enorm de multe lucruri legate de fiv.
Informatiile pe care le-am adunat de la voi mi-au folosit tare mult.
Elenada,Mizo 40, cat timp trebuie sa repet beta din 2 in 2 zile????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cor-cora, deci e DA??? si tot ce mai vrei tu
Sa fii fericita, sa cresti mare mare 9 luni si sa fiti sanatosi!
Doamne ce bucurie, ce incurajare! La al catelea FIV esti si unde l-ai facut (scuza-ma dar hormonii ma fac cam uituca...)

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Suuuper veste Cor-cora!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa te bucuri de frumusetea sarcinii si sa ai un bebe perfect si la termen!!!Wow ce ma bucur!!...Sper sa o tina tot asa vestile astea bune!!!
Ai grija mare de tine, dar mai ales de burtica de acum inainte!
Poti sa-mi spui ce tratament de sustinere ai avut si daca ati facut si AH?

------------------------------------

Un beta mare in primavara asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cor-cora, felicitari din toata inima!!!!! Sa dea DD sa ai sarcina usoara si bb la termen.

Fetelor, am scapat si eu de punctie. De pe ovarul sanatos (ca ala operatu' nu mai produce nimic, nemaiavand foliculi antrali in el) s-au recoltat 6 ovocite. Sotul meu a avut 17 mil spermatozoizi/ml si mobilitate A+B f buna, ceea ce e bine pt cineva cu OATS (o sa facem IMSI). Se pare ca tratamentul cu Profertil l-a ajutat f mult (in Oct 2009 avea 2 mil/ml si mobilitatea, de asemenea, era dezastruoasa).
Sper sa fim la fel de norocosi si de aici inainte.

Va multumesc tuturor pt gandurile bune si sustinere (nu va enumar, ca sunteti multe ).

Mult succes fetelor care sunt in plina procedura sau asteapta rezultatul.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

Cor-Cora FELICITARI, sarcina usoara si bebe sanatos!
Repeta bhcg-ul la 48 de ore si vezi daca se dubleaza valoarea. Daca da, eu zic sa stai linistita pana faci primul eco pentru ca stresul asteptarii rezultatului este imens si asta dauneaza sarcinii.
Bafta multa in urmatoarele noua luni!

Bafta multa tuturor fetelor care sunt in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: ma intereseaza daca medicii din Austria dau Clexane din timpul stimularii chiar daca nu sunt cunoscute probleme de trombofilie si daca da, ce doza, cand trebuie intrerupt si cand reluat?
Multumesc!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

tamy, la clinica unde fac eu, nu cred sa se dea in protocolul standard anticoagulante. Din cate am observat, la fetele fumatoare se da Thrombo ass, iar la cele care au sarcini pierdute sau multe FIVuri esuate, se da Lovenox (Clexane) dupa ET.
In cazurile de trombofilie, clar se da Lovenox (Clexane) plus/minus Thrombo ass (depinde de caz).

Eu am avut pe perioada inhibarii 100 mg Thrombo ass/zi, apoi din Z1 de stimulare am avut Clexane de 0.6; l-am intreupt cu doua zile inainte de punctie si il reiau din ziua urmatoare punctiei.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Multumesc fetelor din suflet.
Balanta- Mult noroc. Si eu tot un ovar bun am .
Bubu- Tratamentul:
Progynova 1mg 1-0-1
Duphaston 1-1-1
Proluton 250 mg /2 injectii saptamanal
Clexan 40 mg /1 zi
Vit b6,magneziu,acid folic .Omega si b 12 le-am sistat inainte de ET cu vreo 2 zile.
Am luat de capul meu prednislon doar 3 zile incepand cu ziua transferului.Asa am citit ca asa se face cand faci Ah.Am aflat ca si la primul FET mi-au facut AH (am inteles ca este firesc la embrio congelati pt ca substantele crio...le ingroasa zona pellucida).
Am pus un singur embrio pt celalalt n-a supravietuit(sunt pusi cate doi)
Sunt la incercarea nr 3.Prima cu proaspeti(normal) si un fet esuat.Toate le-am facut la Wunschbaby.
Mizo 40-te rog mult spune-mi la cate sapt ai facut prima eco? la 5 sau 6?Abdominala sau intravaginala? Dr care m-a monitorizat in tara imi spune ca sapt viitoarenu este prea devreme?Ce sa vada ???

Mergi la inceput

Pisucmic , Balanta , Bryny mult noroc fetelor!Va astept din Austria.
A...Daca ma poate ajuta cineva??? 403 mIU/ml nu este o valoare mare pt ziua 13 de la et???embrioni de 72 ore??? Asa am citit pe un site?Ce inseamna asta??Extrauterina n-am cum sa fac .

Mergi la inceput