Aspirante optimiste > 20 ani (446)
Raspunsuri - Pagina 16
ANDREEA84 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cos_minutza
Chiar, ce ne-am sincronizat In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |
16+
ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
PaulaFrida spune:
Andreea ce scumpa esti 

eu nu pot sa vin cu liniutzele la raport miercuri ca abia acum sunt la ovulatie si nu putem sa prestam pt
pana nu vedem care-i baiu'.
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
BraveGirl spune:
Andreea, multumesc de complimente. M-ai facut sa
As fi vrut eu sa am un prieten fotograf. L-am cunoscut pe fotograf la nunta sorei mele si mi-a placut f mult ce face, asa ca am apelat la el pt botez. Am avut bonus cele 2 sedinte (cea cd era f mica si cea de la un an), si am mai fost noi la o sedinta in studio.
Nike, multa sanatate! ai grija de tine, ca acum bebe depinde doar de tine.
Cosminutza, Z25 si nu bagi un test? Mama...ce rabdatoare esti. Eu am 5 teste in casa, si ma mananca sa fac unul, dar sunt de abia Z22.
pt toate fetele!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
vine bebe
Hera25 spune:
Fetele ma alatur si eu voua in lupta pt bebe 2. Simt nevoia sa vb cu cineva. Am ramas prima data insarcinata dupa 1 an jumate. Am o fetita de 1 an si 3 luni. Corina (BraveGirl) stie ![]()
. si
si printesa ta Arianna, chiar imi era dor de voi.
Am incercat doar 2 luni pana acum fara nici un rezultat. Sper sa nu mai trec prin ce am trecut la primul bebe. Am avut endometrioza, am urmat trat cu Diphe, iar apoi cu ajutorul lui Dumnezeu am facut o minune de fetita.
Sper ca ma primit da?
Sunt ziua 2 de CM. Asa ca incep o noua luna cu multa speranta in suflet.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
BraveGirl spune:
Hera, bine te-am regasit! Eu zic ca ne inscriem iar la odiseea de nov-decembrie 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
vine bebe
Hera25 spune:
Pffff Corina ce bine ar fi. As fi cea mai fericita. Tu oricum mai ai putin si faci testul. Iti tin pumnii stransi stransi sa fie cu 2 liniute.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
doula spune:
Buna fetelor dragi
Am aparut si eu pentru cateva momente. Am avut cateva zile furtunoase si acum sunt pur si simplu epuizata. Am incercat sa scriu despre aceasta avalansa de sentimente intr-un articole pe Feminitate. Va invit sa cititi daca doriti: www.feminitate.org/2010/02/puterea-cuvantului-si-a-gandului/" target="_blank">Puterea cuvantului si a gandului
Ma duc in pat 
Hera bine ai revenit si sa iti traiasca fetita 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
leonardo2007 spune:
salut fetele
eu o iau de la capat, o noua luna, un nou CM.
Ieri a fost Z1. Foarte trista. Incerc sa ma linistesc.
Continui tratamentul homeopat pana ajung la doctorita sa-i arat analizele.
bafta celor ce fac teste zilele astea.
PaulaFrida spune:
Hera bine-ai revenit
sa-ti traiasca fetita 
leonardo imi pare rau Z1 
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
Katy82 spune:
Leonardo imi pare rau pt Z1.
Corina este frumusica foc Ariana. De-abia astept sa am si eu un bebe si sa arat si eu ca tine dupa nastere![]()
Cosmi m-ai omorat cu micul dejun

. Aveti noroc ca am intat de-abia acum ca nu mai prindeati nimic. Vreau si eu retetele![]()
Nike stiu ca ajuta propolisul in viroze, e un antibiotic natural, mult ceai cu lamaine. Sanatate multa!
Bebelu mai bine faci testul maine dim., e mai bine cu prima urina. Bafta!

toate fetele. Ma apuc de 

.Intru mai pe seara
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
sa am un
sanatos!