Aspirante optimiste > 20 ani (446)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelu86 spune:
nike imi pare tare rau ca iti e asa rau
roaga-te Maicutei Domnului sa iti dea putere sa treci cu bn peste toate greutatile.
Andreea ms mult de tot
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
http://lt2f.lilypie.com/Rvcyp2.png
cos_minutza spune:
Andrea ma bucur ca ti-a placut micul dejun.Ai mancat si florile?![]()

nike imi pare tare rau ca nu te simiti bine,sa-ti de Dumnezeu sanatate si mai ales sa aiba grija de
mic
Bebelu sunt Z25
Anca
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
M-a sunat mami meu mai inainte si ce credeti ca mi-a zis???Ca a visat aseara ca are o nepotica(avea deja vreo 3 luni) iar eu am lasat-o la ea ca trebuia sa merg la servici,insa si mami a trebuit sa plece si a lasat fetita cu soacra.Era tare ingrijorata(in vis) ca a vrut sa o sune pe soacra,sa vada de fata si nu putea da de ea nici cum
Nu stiu ce au oameni astia de tot ma viseaza cu copil![]()
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
PaulaFrida spune:
Cosminutza abia astept rezultatul.o sa-ti tin pumnii stransi tare.eu nu mai am rabdare,cred ca tu nu mai ai deloc.Sa dea DD se fie doua II si bebe sanatos 
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
PaulaFrida spune:
Andreea mersi draga
.ce dor o sa-mi fie de voi 
Sa vedeti voi ce dulceatza de sot am eu,cauta pe net ce are el de cautat si dup-aia ma cheama ca a terminat si-mi tot pune pe forum DC ca sa nu mai trebuiasca sa pun eu ca stie ca sunt dependenta.M-am maritat cu barbatul perfect,tzukui guritza de scump.
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
cos_minutza spune:
Si eu de abia stept rezultatul Paula,sper doar sa nu fie o noua dezamagire

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
PaulaFrida spune:
Cosminutza ai vazut cum am trimis mesajele amandoua?deodata,in perfect sincron,la secunda.na inca asa ceva nu am mai vazut.
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida ]]M-am maritat cu barbatul perfect,tzukui guritza de scump. |
Vai ce mi-a placut fraza asta

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Cosminutza ai vazut cum am trimis mesajele amandoua?deodata,in perfect sincron,la secunda.na inca asa ceva nu am mai vazut. Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.Trying To Conceive Baby Dust Needed Trying To Conceive |
Chiar, ce ne-am sincronizat
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Andreea mersi draga .ce dor o sa-mi fie de voi ![]() Sa vedeti voi ce dulceatza de sot am eu,cauta pe net ce are el de cautat si dup-aia ma cheama ca a terminat si-mi tot pune pe forum DC ca sa nu mai trebuiasca sa pun eu ca stie ca sunt dependenta.M-am maritat cu barbatul perfect,tzukui guritza de scump. Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.Trying To Conceive Baby Dust Needed Trying To Conceive |
si sa va bucurati amandoi de 6ochisori

16+
ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX